Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Star Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.4
Star Hostel Located at Cara Urosa 37b, , Belgrade.
Star Hostel
Serbia
Belgrade 11000 Cara Urosa 37b
86% 361
44.8242821 20.4586136
Star Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2015
9.4

Great day' sur there! The team is on top, really nice and friendly. You're 10 minutes walking from the touristic places. Rooms are good and comfortable. I recommend it :) !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 44 Recenzje
25 Wrz 2015
9.7

The staff at star hostel are really great! They are friendly, funny, resourceful and they really make you feel at home. The hostel was cheap and clean! Would recommend everyone going to Belgrade to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2015
10.0

Muy recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Sie 2015
8.0

Nice hostel, the staff was very friendly and helpful. We had a good stay, but the common areas are not the best to chill, have a drink and meet people unfortunately. Still very good and laid back hostel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Bardzo tanie, co masz! Miły właściciel i zrelaksowany ludzi. Właściciel nawet zawiózł nas na dworzec, kiedy mieliśmy iść

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2015
10.0

This really is the best hostel I've ever been too. I've never felt more at home than here. The atmosphere is amazing and the people are the best. I would recommend this to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Jeden z najlepszych hosteli w jakich byłem! Właściciele są bardzo przyjaźni i pomocni, świetna atmosfera - to naprawdę łatwe do spotkania ludzi, i to w dobrej lokalizacji, w pobliżu przystanków tramwajowych, sklepów itd. Zdecydowanie polecam to miejsce!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Sie 2015
10.0

I absolutely loved this place. If i've ever back in Belgrade i will definitely be staying here. It was a very relaxed, friendly environment. Its not a big hostel, so you end up making some good friends and almost feels like a family. Great value for money, and the aircon was well needed when i was there. Loved my time here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Sie 2015
6.6

well, the only wrogn thing is that you ahve a front door key and one for your locker but not for your room. So i didn't feel it very safe on this point. Otherwise everything is fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2015
9.1

The staff here was great, very helpful-really went the extra mile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.