Hostelworld.com

St Kilda Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
5.7
Ocena 1,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.2
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 4.2
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
5.7
Ocena 1,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.2
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 4.2
  • Udogodnienia 5.3
St Kilda Hostel Located at 32 Carlisle Street, St Kilda, Melbourne.
St Kilda Hostel
Australia
Melbourne Victoria 3182 32 Carlisle Street, St Kilda
57% 1004
-37.8670572 144.9820075
St Kilda Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
4.0

only recommend for long- stay backpacker who cannot afford a more expensive hostel. especially the bathroom facilities are really bad, partly broken and dirty. the room i stayed in was not clean at all and next to my bed some food rest stuck to the wall. I ended up changing the hostel and moved into the inner city of melbourne.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Kwi 2016
2.3

Was soll ich sagen...bin nach 3 Tagen wieder ausgezogen. Hatten Ratten und Kakerlaken im Aufenthaltsraum und in der Küche. War von Kopf bis Fuss von Bettwanzenstichen übersäht. Konnte 2 von 3 Abenden nicht in mein Bett weil die anderen Bewohner darin Party machten. Betreiber hats nicht gejuckt, Geld zurück gabs natürlich auch nicht. Ich hab keine besonders hohe Ansprüche an ein Hostel, aber dieses ist aus gesundheitlicher Sicht höchst bedenklich!! Ich rate Reisenden es zu meiden! Cheers

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.1

Staff are really friendly . Bedrooms, showers and kitchens are cleaned regularly. A great location, good atmosphere and nice facilities. Big rooms with comfy beds.this is a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

Would definitely stay here again! Amazing location, friendly staff and the beds are pretty comfy. The owner seem to really make all the efforts to pleasing everyone who visits the hostel,free breakfast 24/7 friendly staff ,very affordable price to stay in St Kilda .good on you guys ,keep up the good work.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.9

well what can i say after travelling a long trip from sydney to melbourne found st kilda hostel through hostel world very easy at so short notice was very happy with our stay will recommend to come back again and again for sure thank you st kilda hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2016
4.0

filthy dirty, no staff, like a juvenile delinquent centre

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
3.7

établissement très sale, j'ai déposé mon sac en attendant d'avoir mon lit, en revenant un membre du personnel les 2 mains dedans, heureusement rien de bien important dedans, bruyant sur le bord de la route et trés mal fréquenté... à fuir

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
3.7

Worst backpackers ever!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
5.1

I booked a 5 bed dorm but was 'upgraded' to a 10 bed dorm which hadn't been cleaned for a while. They also thought I was staying for a week when I had booked one night so I think the paper based booking system needs improving

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Lut 2016
10.0

Michael hope you love Leeds now!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.