Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

St George Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 629 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 629 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Maj 2017
9.1

Excellent location 15 mins walk to Marble Arch Huge selection of restaurants on doorstep As hotel is small single room tends to booked out but provides excellent value for solo traveller

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.4

Great value for money. Very crisp and clean bedding and room clean although a little dated interior.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
5.4

Das "Hotel" hat seine Daseinsberechtigung für das Partyklientel bzw. reiselustige Studenten, die billig eine Bleibe suchen. Die Lage ist sehr gut, nur steht diese im Widerspruch zum jungen Publikum, denn ab 23pm wird dort weder Alkohol verkauft, noch hat eine Taverne oder Pub geöffnet. Underground Anbindung direkt um die Ecke. Das Frühstück ist nichts für Männer. Ausschließlich Süßkram. Kein Buffet.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Everything I needed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
8.0

buono, comodo per raggiungere il centro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

I was very impressed with the hotel/ hostel, my bedroom was very small but had everything in that I needed. Including tv, washbasin and tea and coffee making facities. Everything was very clean including the bathroom which was next door to my room. Also where breakfast was concerned I had a choice what time it was served, I haven't had breakfast in bed for a long time. So that was a nice treat, there was enough breakfast to feed two people the manager must of thought I needed feeding up

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
8.3

Perfect location, friendly & helpful staff. Very good value for money with no frills. No complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Kwi 2017
7.1

Generally good, but very poor cleanliness. I pulled out the chest of drawers to put my laptop on and there was all sorts underneath, obviously hadn't been cleaned deeply for several months/years.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Mar 2017
7.4

Location is great the man running the place was very nice breakfast was okay (not a breakfast person anyway) The room itself was very very small and had I paid more I probably wouldn't have been very happy Hotel does need cosmetic work doing as there were water leak marks and other minor things My biggest negative was the very loud foreign family who sat on the stairs both nights talking incredibly loudly at 10:30, 11pm at night!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
6.6

Das Hotelzimmer war sehr klein. Die Mitarbeiter waren nett und zuvorkommend. Das Frühstück wurde aufs Zimmer gebracht und war in Ordnung

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.