Hostelworld.com

St Christopher's Village

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 6875 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 6875 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

Very good, the staff is amazing. I enjoyed thee beer pong they organized !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

Nothing bad to say. Very good hostel. Very busy hostel, good location. Excellent value! Will stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.3

Easy to get to (If you know what buses to catch) Friendly staff, and clean. will stay agian when I`m visiting London

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking the time to leave us such a nice review. We wish you the best during your future travels. Take care!

  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Everything was perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the amazing review!

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lut 2017
7.4

great hostel and really cool night life but really disgusting toilets and smell in all common areas! would recommend if you can handle this!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for leaving us a review. We take our guests very serious and are looking into your concerns to make sure this does not occur in the future. Never the less we hope that you've had a great time in London. Take care!

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Enjoyable stay, staff were friendly and rooms clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for taking the time to leave us such a great review. Safe travels and take care!

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Great place to stay in Barcelona. Hostel staff and volunteers are great, often joining you for whatever activities during the day and night the hostel has planned. Dinner and breakfast run on donations making eating cheaper, everyone eats dinner together which has a nice communal vibe. Location is fine and close to the subway, communal area is usually full of people you can easily meet. Beds are fine with your own wall plug and alcove to hold your valuables. Could be improved with its own bar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the review. We from London are happy to hear that you've had a amazing time in one of our other sites that our located throughout Europe. Safe travels and take care!

8 Lut 2017
6.6

En el sitio no muestran las habitaciones con literas para 9 personas! El espacio es demasiado estrecho. Lo malo de que se hospeden chicos que no les corrijan sus malas costumbres! Pisan los sillones con sus zapatos suben sus pies en las mesas, en su mayoría son muy desordenados y para el poco espacio no se puede ni caminar en las habitaciones. Hay que decir que el precio por cama es económico para estar cerca del centro de Londres

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.7

Super 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the amazing review!

  • DamonTiu
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
9.1

I highly recommend this hostel, everything is good here, I really enjoy 3 nights here!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great review. We hope to see you again during your future travels. Take care!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.