Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

St Christopher's Village

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 7047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 7047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Everything was very clean, even the bathrooms. However, we didn't like the door's mechanism. They are automatically locked and whenever you want to open the door with your key card, there's this sound which isn't too bad, but the door itself can't be closed very quietly. That makes it difficult to sleep. It's just a personal opinion, other people might not even bother. However, I definitely recommend this hostel, if you're looking for a decent accommodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
9.7

I had a great time here. It was bigger and housed more people than any other hostel I've been to so far. But there were lockers under the beds, all of the staff were friendly and helpful, the location was great and the facilities were fine as well! If I were to come back to London I'd stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • LeticiaCalcagno
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Kwi 2017
7.4

Lo bueno; esta siempre limpio, hay personas muy amables todo el rato limpiando. Y los chicos de recepción son todos muy simpaticos y te ayudan en todo. Lo malo, las literas de habitaciones grandes tienen 3 pisos, y cortinas, por lo que si alguno tiene claustrofobia no lo recomiendo. En cuanto a los servicios me parecio fatal que te pongan un calentador electrico de agua pero que no te dejen agua ni un lugar para cargarla. Ademas que te ponen cafe y te, pero ni siquiera azúcar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
9.4

I really enjoyed staying here, when you're in he dorms you don't even notice that there's a crowded bar just two floors beneath you. Free (strong) wifi and very clean, never a line to showers or bathrooms and a very friendly and respectful atmosphere. Super duper close to the underground and nice cafes and restaurants! The only bad thing is The beds and pillows are too hard for my taste. I definitely recommend this place and that if you stay here you also visit the Borough Market while here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.7

Un muy ben lugar para una visita en londres, ademas tienen desayuno por £3 (ceral, leche, etc.) , consejo si agregas el desayuno en el check in que te manda poco antes de llegar por ese mismo precio £3 tienen un mejor desayuno en bar,(huevos , tocino, salchicha etc.)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
9.4

Great Hostel, we really enjoyed the stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.7

Awesome hostel ! I definitely recommend. It's at a close walking distance from the London bridge, area 1 so cheap and quick access to the heart of London. Great atmosphere with fun and performant staff. I'll definitely come back. And they organise some cool London pub crawl as well.. because why not.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for this amazing review,we are so glad you enjoyed the St Christopher's experience; we hope to see you again soon. Take care :)

  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.7

The best hostel i ever stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you so much for this review, take care :)

12 Kwi 2017
9.4

Es magnífico, la ubicación me gusto además de que el personal es amable. La vista de mi habitación era hermosa (me tocó en el último piso), en referente a áreas comunes me parecieron limpias. Lo recomiendo ampliamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
7.1

그럭저럭...약품냄새는 좀 심합니다. 급할 때 가세요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.