Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

St Christopher's Inn Canal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 15,409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 15,409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
St Christopher's Inn Canal Located at 159, rue de Crimee, , Paris.
St Christopher's Inn Canal
France
Paris Paris 75019 159, rue de Crimee
85% 15409
48.8884799 2.3790013
St Christopher's Inn Canal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
9.4

Awesome hostel! Good food and staff! The location was a little sketchy, but I felt safe! Also, it is a little far from everything but not a big deal. It was easily accessible to the metros. A good thumbs up for St Christopher's, never disappoints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
10.0

Would DEFINITELY stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you very much, we would like to see you again!

18 Sie 2016
8.0

Muy recomendable. Muy aseado en general, habitaciones, sábanas y baños, no es muy central pero hay fácil acceso a transporte público. Precio razonable para ser París.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Sie 2016
8.0

El hostel muy bueno, lastima que no tiene cocina aunque te dan un descuento en el restaruante que es parte del hostel, las hamburguesas MUY BUENAS se recomiendan, lo mismo con las mesas que dan al rio, muy linda vista. la gente de recepcion muy amable, lo mismo con la gente de la barra, y no tanto el muchacho a cargo de la limpieza , el cual creo es el encargado.(no todos, solo el) SUPER RECOMENDABLE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
6.9

Decent Hostel. Good: Nice, helpful staff, Hostel is always buzzing in and out with people, so its good in that way. Very easy to meet people. All you have to do is go up and say hi. There are good facilities and knowledgable people about the city, close to the metro Crimee - the closest station for your major tourist sites and airports etc. Good wifi and fairly clean with a power plug for every bed in a dorm Bad: Toilets could be in better condition, security not the kindest.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sie 2016
9.7

Very good hostel and the staff was really helpful: there was as mix-up over the room I book and they fixed it for me immediately. It's also close to Metro stations and being right along the canal it offers nice views/atmosphere. I would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Sie 2016
9.1

Muy Buen hoste. Muy recomendable. La ubicación no es céntrica, pero esta a dos cuadras de una entrada de subte, y en París eso es mas que suficiente. Por lo demás en un hostel muy bueno, brinda casi todos los servicios. Porque casi? Porque si te gusta cocinar, esta no va a ser tu oportunidad, no posee cocina para uso común, pero si un microondas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Sie 2016
2.0

얘기도 앖이 키카드 보증금이랑 시티텍스를 계좌에서 인출하고 체크아웃 후 환급을 절대 안해주는 아주 멍청한 룰이 있는 곳.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for taking some time to review our hostel. We are sad to see you weren't aware that the tourist tax would be added to the booking. Hostelworld should have sent you a confirmation e-mail detailing this breakdown. We apologise on their behalf. Concerning the key deposit, we charge 2 euro and refund on check out so long as you haven't lost a key. It's a big disappointment that you felt so aggrieved by this rate us way below our standards. We will make sure this doesn't happen again. St Christopher's Inn Paris

  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

beautiful location, helpful staff, friendly atmosphere, enjoyed it..and would recommend to friends

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Sie 2016
6.3

Hostel is pretty Cool, though lacks any facilities to prepare your own food. Bathrooms were always trashed but everywhere else was pretty clean. Location isn't great I will definitely stay somewhere closer to the centre next time. The area isn't great either, bit dodgy to be fair. Also my bed was broken for the entire time and had to ask 3 times to have it fixed and it still didn't get fixed but overall it was a fine stay !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.