Hostelworld.com

St Christopher's Inn Canal

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 15,008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 15,008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
St Christopher's Inn Canal Located at 159, rue de Crimee, , Paris.
St Christopher's Inn Canal
France
Paris Paris 75019 159, rue de Crimee
86% 15008
48.8884799 2.3790013
St Christopher's Inn Canal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Maj 2016
8.3

This hostle is awesome. I love the food at the bar and the cost is fare (people live there will get a 25% discount of the food). I have joined the Palace of Versailles 8:00am tour, unfortunately there is a little problem on the strike, so I couldn't have my tour in the morning. The staff is able to rearrange a second tour in the noon time at the same day. So I feel very lucky and the guy at the tour desk is really helpful. The only drawback is the location of the hostle, it is a bit far...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2016
10.0

This was a great stay at St Christopher' Inn Canal hostel! Clean, secure, great location and atmosphere... I particularly enjoyed having a drink at the amazing terrace on the canal! I recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
9.4

Loved the hostel! But the location in Paris was just okay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Maj 2016
8.9

Enough facility for backpackers icl. Washing, dryer and soap powder at Eu 6 total (1 time). 5 mins walk from the nearest metro station. 15 mins metro from the nearest metro station to Eiffel Tower. Great for value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2016
9.4

París fue Nuestra última parada en el itinerario, por lo que nos da una visión general de todos los Hostel en el que estuvimos, primero quiero destacar que la atención en París es mucho mejor que en Barcelona, el personal en mucho más atento, buena onda y sobretodo tratan de resolver tus dudas y ayudarte en todo, en Barcelona no fueron muy simpáticos, a excepción de unos de los chikos de la recepción que era italiano parece, muy simpático el resto pesados. st. Christofer París mucho mejor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
8.0

Muy bueno todo! excelente desayuno, atención y muy cómodos los cuartos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
4.3

Dirty feel to the hostel. Especially the bathrooms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Maj 2016
9.7

Amazing accommodations for the price, really cool location and very close to a metro stop. Workers are very laid back; we missed our bus and even though they didn't have rooms available they let us hangout there for very long while we figured out what we were going to do. They also didn't mind when we were a bit late for checkout. Also very clean and safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so glad to hear that you enjoyed your experience at St. Christopher's Canal! Hope to see you soon!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
22 Maj 2016
8.3

No kitchen, expensive food and really expensive drinks, equal or more expensive than eating in the city center, whitch is absurd. The staff is helpfull and nice. Great music all day. The breakfast is very good. Mostly young people but some old people killing the vibe, speacially in dorms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great to see that you enjoyed yourself overall, the atmosphere is really great since we added in our new music system. for the prices we are very competitive and hostel guests also get 25% off. We hope you will come back soon.

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
10.0

Le plus bel hostel que j'ai fait en trois voyages!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.