Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

St Christopher's Inn Canal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 15,853 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 15,853 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
St Christopher's Inn Canal Located at 159, rue de Crimee, , Paris.
St Christopher's Inn Canal
France
Paris Paris 75019 159, rue de Crimee
84% 15853
48.8884940 2.3791086
St Christopher's Inn Canal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
9.4

Me gustó mucho el lugar! Era cómo espacioso y tranquilo para descansar! Lo unico fuera de lo normal, es que el colchón no abarcase toda la base de la cama y como me tocó dormir arriba era extraño dormir con ese pequeño hueco pero por todo lo demás muy bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
5.4

No quiero ser injusto, tal vez es que elegí mal el hostel y es un emprendimiento dirigido más a jóvenes que viajan que a padres que viajan, en este caso, un padre de 51 años que viaja con su hija de dieciséis. Estuve en otros hostels donde, aunque había un clima juvenil, había oportunidades de espacio para la familia, en la noche, pues en el día generalmente se sale. Cuando llegamos nadie nos acompañó hasta las habitaciones y nos mostró el uso de las instalaciones, baños, desayuno, uso de wi-fi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Sty 2017
10.0

Very good location and nice staff,I just stay one day there but was still impressed by the good hostel,comfort bed and enough space for everyone,it gonna be perfect if there is a kitchen! But a microwave is also good enough for the travallers,and comparing with other hostel,this really deserve the price! What's more I lost my 'trousse de toilette' there,guess can't get it back...TT careless me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
9.4

My favourite part about staying here was that you get really good deals at the bar downstairs. Paris is expensive and it's nice to find a hostel and bar that are affordable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
8.9

Tres pratique et abordable pour un transit de quelques jours. je le recommanderai

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup pour votre aimable avis!

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
6.3

It was a basic stay, decent, staff were friendly. My only complaint was that my dorm was filthy. Plates of food were left out for day wrappers, bottles. It was pretty gross

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

Excelente! Habia un chino re bizarro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario.

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.4

Qualité de la restauration au top. Bon placement pour les métros. Vue sympathique sur le canal. Lit assez confortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci pour votre avis! Nous espérons te revoir bientôt!

  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
9.7

Excelente hostel, buenas instalaciones y buen personal. Lautaro nos recibió muy bien y nos indicó todo muy bien. Recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

Awesome Staff, awesome food, awesome clientele, place, rooms, AWESOME! If you are going to stay in Paris for a couple of hours and you have to chose between the St Christopher's, I recommend you to choose the St Christopher. Epic events, good music, Wi-Fi, even the tourists that frequent this place are great! I will definitely come back. See you there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.