Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

St Christopher's Inn - Bauhaus Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 7,169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 7,169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
St Christopher's Inn - Bauhaus Hostel Located at 135-137 Langestraat, 8000 Bruges (Brugge), Bruges.
St Christopher's Inn - Bauhaus Hostel
Belgium
Bruges B-8000 135-137 Langestraat, 8000 Bruges (Brugge)
86% 7169
51.2121596 3.2379090
St Christopher's Inn - Bauhaus Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • alexrichmond
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
8.0

Good location near the centre. Friendly girl on reception. Breakfast was not amazing but ok for a hostel. Fun bar downstairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thank you for review. We are happy to hear that you enjoyed your stay and look forward to seeing you again. Have a safe trip! -The Bauhaus Staff

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.7

Muy bueno, atención excelente, grato ambiente, para los jóvenes 100% recomendable. No vi familias, a pesar de esto nosotras estuvimos bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Ciao, grazie per la tua opinione. Siamo felici di sapere che ti è piaciuto il vostro soggiorno e stanno cercando di darvi il benvenuto di nuovo qui! -il personale Bauhaus

18 Sty 2017
9.4

A very nice hostel. Location could've been closer to the city center but isn't too bad (~10 min walk). Rooms are big, clean, and comfortable. Most bathrooms are unisex which is a little weird. The bar downstairs is a good place to hang out, and has pretty cheap drinks especially during happy hours. They don't have many food options, but 5 euro pizzas aren't bad. Although it would've been nice if they also had a common area other than the bar that's a little quieter. Overall, enjoyed the stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thank you for your review. It is good to hear that you enjoyed your stay and we are looking forward to seeing you again! -The Bauhaus Staff

10 Sty 2017
9.4

O Hostel é super bem localizado, tem um ótimo café da manhã incluso, os funcionários são bem atenciosos e os quartos são bons. Adorei fazer o walking tour noturno, sugerido pelo hostel...foi sensacional conhecer as histórias misticas de Bruges (fica a dica!).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Oi, Obrigado pela sua excelente revisão. Estamos felizes em ouvir que você gostou da sua estadia. Desejamos-lhe todo o melhor e esperamos vê-lo novamente algum dia. - O pessoal da Bauhaus

  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.1

All okay and valueable for money but if breakfast provided, it's like more great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thank you for your review. We are glad to hear you enjoyed your stay and hope you enjoy the rest of your trip. - The Bauhaus Staff

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

De los mejores hostels que fui y sobre todo hasta ahora el mejor de la cadena, tiene un gran bar estilo pub irlandés y la gente que lo atiende es muy carismática. Además es muy muy barato comparado a los bares de la zona, realmente 100 puntos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola ! Muchisimas gracias por tu valoracion , deseamos volver a verle! Gracias ! - El personal de bauhaus

  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
7.1

Staff was very vriendly but the toilets were often unclean and when we arrived bedsheets were lying around the hallways. You can hear everything that's going on in the hallways at night a bit too well, but that is just general hostellife I think. The bar downstairs was very nice just like the breakfast that was served there in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thank you for your review. We are happy to hear that you enjoyed your stay. We take hygiene very seriously and have take steps to tighten the cleaning schedule. We look forward to welcoming you here again! -The Bauhaus Staff

  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.4

E hostal con una buena ubicaci´ón, el personal muy atento y servicial. La atmósfera muy agradable y el lugar estaba limpio. Sin dudas muy buen lugar para hospedarse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola ! Muchisimas gracias por tu valoracion , deseamos volver a verle! Gracias ! - El personal de bauhaus

  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Sty 2017
8.6

Buen hostal en todos los aspectos. Volvería otra vez.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola ! Muchisimas gracias por tu valoracion , deseamos volver a verle ! Gracias ! - El personal de bauhaus

4 Sty 2017
9.7

Very nice hostel and staff. Totally reccomend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

HI, thank you for your awesome review! We look forward to your next stay with us. Have a safe trip! - The Bauhaus Staff

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.