Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

St Christopher's Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4,297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4,297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
St Christopher's Barcelona Located at Carrer de Bergara, 3, , Barcelona.
St Christopher's Barcelona
Spain
Barcelona 08002 Carrer de Bergara, 3
87% 4297
41.3861346 2.1677023
St Christopher's Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.4

Dommage d être réveillée 3 fois dans la nuit à 23h. 1h et 2h du matin. Sinon votre établissement est recommandable. En résumé, je demanderai, la prochaine fois une chambre où les occupantes sont déjà installées et n ont pas à tout ouvrir dans la nuit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Wrz 2016
9.4

Muy copado para conocer gente y está ubicado a unos metros de Plaza Cataluña, lo cual es genial para moverse a cualquier lado. El personal es muy copado y atento a la hora de resolver algún problema. Incluye un desayuno muy completo. Pararía de nuevo acá sin dudarlo. Lo RECOMIENDO!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
5.7

立地は十分だし、部屋に入るまでのセキュリティーは完璧だけど、ロッカーには鍵が無いから、そのまま入れるか、自分で買うかのどちらか。ベットの近くに靴を置いておいたら、次の日盗まれていました。自己管理なので責任は一切取らないとスタッフに言われました。色々な国も人と知り合えるし、ホステルのアクティビティもあるのでどっこいどっこいという感じでした。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Wrz 2016
9.4

위치는 최고, 보안도 캐리어 보관함이 침대 밑에 있어서 좋아요 다만 시트는 4일 중 한번도 교체를 안해줬고, 침대 허리쪽이 푹 파여서 좋기도 하고 나쁘기도 하고.. 샤워실 화장실이 복도에 많이 있어 전쟁은 없네요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
10.0

免费早餐很棒!地理位置绝佳!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
8.0

Good hostel with a prime location. The bar is really fun. We found a lot of larger groups traveled here, so it can be a little harder to meet people. Due to the number of people in the hostel the washrooms were a bit messy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
10.0

Todo excelente, muy buena onda el lugar, limpio, amable el personal, el bar de al lado muy copado. Ojala me hubiese quedado más

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchismas Gracias !!!eperemos verte pronto

  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

Sencillamente el mejor Hostel de Europa, las fiestas todos los días en los mejores nightclub de Barcelona, la ubicación y lo fácil que puedes hacer nuevos amigos en el bar es estupendo. Pienso volver el año q viene! Lo único q dejaría a pensar es en tratar de cambiar las duchas, pues bañarse oprimiendo un botón no es tan chevere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

muchas gracias por este comentario eperemos verte otra vez con nostros

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

Great place and atmosphere. It just needs to improve the wifi that doesn't work well in the rooms, but I still having the desire to get back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Its great to see that you have the desire to come back and we hope it will be really soon ! We will check the wifi as it has just been upgraded to make sure that it is running at full speed

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.7

I was very happy at St. Christopher's here in Barcelona. It had a very welcoming atmosphere and very fun people. It even had its own little night life downstairs. Thank you for a great time St. Christopher's. Until next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Until next time indeed ! Hurry back we are all here ready and waiting to welcome you again !

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.