Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

St Christopher's Barcelona

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4,041 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4,041 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
St Christopher's Barcelona Located at Carrer de Bergara, 3, , Barcelona.
St Christopher's Barcelona
Spain
Barcelona 08002 Carrer de Bergara, 3
87% 4041
41.3861346 2.1677023
St Christopher's Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
9.1

The stay at St. Christopher's was really great. The staff were super friendly and helpful and the room was more than I expected: Very clean and surprisingly quiet given the fact that there were 16 ladies staying there. I especially loved the BIG locker boxes that each guest is automatically given (under the beds). Downer: The bathrooms. :/ The showers didn't really turn warm and the combination of bathroom and toilet generated some waiting time. Also the breakfast. :/ PLUS: The location!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
4.9

Habitacion sucias, no habían limpiado al momento del check in. Colchón hundido muy incómodo para dormir!!! luz individual no funcionaba.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2016
5.4

Muy bien ubicado y bueno para conocer genete y salir de fiesta pero con personel mal educado, peleando entre si mismo y servicios sucios.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lip 2016
9.7

The rooms were really nice, ac was great, outlets to plug into on your bed, nice beds with privacy curtains, breakfast was good, pub crawls were organized well, lots of fun, wish I would've seen more of the city and less party

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
8.0

The stuff was super friendly. But the locker weren't the safest. You could take tiny things out of it and I think it would be easy to break open it. It was mostly clean. The travelers in my room were noisy at night and always left the light on (but that's not the hostels fault though) the kitchen only had microwaves for heating up and the washing mashine was out of order the whole time. The location is really great though. La rambla and plaza de catalonia like 1 min away. After all it was OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
9.4

위치짱 조식짱! 출입할때마다 카드키를 일일히 다 찍어야해서 보안도 잘되있고 스텝들도 친절합니다~ 무엇보다 최고는 위치가 진짜 짱이라는거!!! 까탈루냐광장 바로 근처라서 여기저기 이동하기 편했어요~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Lip 2016
9.1

St. Christopher's Barcelona es un hostel muy céntrico, moderno y bien situado. Quizá no sea económico, pero vale la pena por su situación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2016
9.7

우선 2층침대마다 커텐이 쳐져있어서 사생활이 잘 보호됨. 카드키로 엘레베이터, 중간문, 방문 열어야해서 보안도 괜찮고 침대 아래 큰 수납공간이 있어서(자물쇠로 잠가야함) 편리함. 에어컨은 항상 빵빵하고 카운터도 24시간임. 무료조식인데도 유럽 조식 평균 수준으로 나옴. 남녀 화장실이 분리되어있음. 이 외에도 각종 투어 예약 가능하고 자전거 대여 가능, 1층에는 식당 있음. 안 좋은 점으로는 와이파이가 잘 안되고, 세탁기가 고장난 것 정도? 그래도 가격 대비 정말 만족함. 위치도 까딸루냐광장에서 가까움

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.9

Showers were ok, the beds weren't very well cleaned. The lockers are fine, nothing special. The community atmosphere was great though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • modaonline1793
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2016
8.9

Fourth time staying here. Always a pleasure. However, they do need more reception staff as queues can be long.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.