Hostelworld.com

Sprachcaffe International

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
Sprachcaffe International Located at Alamein Road, Pembroke, St. Julians.
Sprachcaffe International
Malta
St. Julians PBK 1776 Alamein Road, Pembroke
85% 47
35.9252526 14.4777917
Sprachcaffe International
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • victorcheynier6109
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lis 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Tylko dobre uf podróżujesz w grupie. Dobra lokalizacja, jeśli chcesz się bawić, źle położony na zwiedzanie.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Paź 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

W opisie jest napisane, że do schroniska z lotniska jedzie autobus z numerem X2, co jest nie tak, ponieważ prawo autobus numer jest X1. Także to nie jest napisane o 50 euro trzeba zapłacić za klucz depozytu. To jeden z największych pomyłkę całej stronie. Powinno być napisane na każdym hostelu, aby być informowanym kolejnych ludzi, którzy decydując się na pobyt w schronisku.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Fantastyczna obsługa klienta i piękny budynek!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Z dworca autobusowego, bardzo blisko lotniska bezpośrednio nigdzie iść zrobić autobusowy jest bardzo wygodne. Uwaga, w dowolnym miejscu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Cze 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Pokoje są normalne i mogą być szybko bardzo głośno w zależności od tego, kto okolicznych pomieszczeń pasażerów. Architektura budynku jest miła i basen oprócz tego, że ogromna jest to prawdziwa przyjemność. Będąc w stanie zjeść na basenie za bardzo rozsądną cenę uniknąć powrotu do centrum (nie w pobliżu), gdzie spędziliśmy dzień wizyty na wyspie.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Cze 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Jest to idealne miejsce dla młodych ludzi z wielkich obiektów na niesamowite ceny. Masz 10-15minute spaceru od miasta, ale z obiektów na basen można po prostu odpoczywać cały dzień. Może wnosić MOSQUITO natryskowy ma poważne ukąszenia i musiał udać się do lekarza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ro_pascucci8898
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Maj 2015
9.1

Muy bueno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Ładne położenie, w pobliżu (1 km) do sąsiada, które mają wiele barów i klubów !!! Polecam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.