Hostelworld.com

Spicythai Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
Spicythai Backpackers Located at 14 Hassadisewi Rd. T., Sriphum A. Muang, Chiang Mai.
Spicythai Backpackers
Thailand
Chiang Mai 50200 14 Hassadisewi Rd. T., Sriphum A. Muang
84% 1218
18.7984339 98.9801216
Spicythai Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Mar 2016
8.6

This was my favourite hostel of the trip. The atmosphere was great, big screen in the front room where people chilled out watching films. And a whiteboard where people/staff put down their activities for the day - great way to get everyone involved! Thanks for a great stay guys :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in! Brilliant atmosphere, warm and welcoming environment and overall great place to meet people and have a great time. The guys who work here are also fantastic

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2016
9.1

Great hostel with an atmosphere that makes the entire place. Activities are organised nightly and the hostel serves as good hub for Chiang Mai. Also look at the SpicyPai hostel if you plan to visit Pai

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
8.9

Best hostel I've been to in Thailand. Friendly and relaxed staff, clean and met some great people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
6 Mar 2016
8.9

Best hostel ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ArchdukeFF
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Mar 2016
9.7

best hostel ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
9.1

Really fun hostel, a bit out of town but only a 10 minute walk or short scooter run. They organise a ton of group activities, super social if your looking to meet people. Simple place, bit I liked that

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Mar 2016
9.4

Bestes Hostel um neue Leute zu treffen! Coole Leute, es werden super Aktivitäten angeboten und die gesamte Atmosphäre ist genial. Preis-Leistungsverhältnis top! Immer wieder gerne!:D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
6.3

Staff was really cool they gave good advice on where to travel! The place itself was pretty gross make sure you get your malaria pills and be prepared not to shower for a couple days! Overall if you are in college its a great location if you have some money spend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lut 2016
9.4

Spicythai backpackers is a great hostel to meet people and socialize. The place was clean and very accommodating. I had a great time there. Met so many cool people who were solo travelers like myself. They also host different events each night, like movie night or market night, so everyone has a chance to meet people and enjoy certain events and activities. I've traveled a lot and it's one of the friendliest hostels I've been too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.