Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
Space Hotel Located at 380 Russell Street, , Melbourne.
Space Hotel
Australia
Melbourne Victoria Victoria 380 Russell Street
87% 1346
-37.8077496 144.9659085
Space Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lis 2016
8.9

Well run; clean; excellent location; well appointed. The bedroom doors closing constantly and noisily was a bit of an annoyance. My room [611] was tiny,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.6

Was a great clean hostel, the atmosphere was good and great use of spaces

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
7.1

I had a pleasant stay and the hostel is in a good location. However, the room was too cramped for 6 people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lis 2016
7.1

An sich ein gutes Hostel was viel bietet wie Fitnessraum oder Terrasse, aber für die Basics die als Backpacker wirklich gebraucht werden muss man extra bezahlen oder eine Kaution hinterlegen, zum Beispiel für Wlan oder Besteck und Teller. Man sollte lieber auf die Ausstattung der Waschräume mehr Aufmerksamkeit lenken,da man sich fühlt wie in einer Zugtoilette.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lis 2016
9.7

Great hostel in a great city. Big hostel though. I stayed in 6 dorm share. Clean, powerpoints by beds, big lockers, lots of bathrooms, comfy beds. But no windows in rooms so lacking ventilation, and biggest downside no free wifi outside of reception area and even that is slow. But overall good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

Very helpful and friendly staff, very clean, good view from the roof

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

Love the Space Hotel!! Just booked another two weeks we liked it that much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lis 2016
10.0

Close to everywhere and well organized rooms. Very clean everytime and very big lockers and super comfy bed. City is just by walk and close to trams if u need. Only thing is there is no free wifi and free food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
8.9

My stay at Space Hotel was good. I stayed in a 6 bed girls dorm but I felt the top bunk was too close to the ceiling as I bumped my head a couple of times whilst staying. The cinema room is really good - lots of film and TV channels to choose from. The kitchen area was clean although there was not much room in the fridges to store food. The bathrooms and showers were mostly clean all of the time. The wifi on the ground floor could have been faster.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lis 2016
9.1

Facilities were VERY Nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.