Hostelworld.com

Spa Lodge Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.1
Spa Lodge Backpackers Located at 1221 Amohau Street, Rotorua, , Rotorua.
Spa Lodge Backpackers
New Zealand
Rotorua 3010 1221 Amohau Street, Rotorua
81% 147
-38.1396028 176.2498641
Spa Lodge Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Kwi 2016
5.4

Not very friendly staff. Quite uneasy to get the code to have access to internet. The girl only accepted to give us 1G after 1G and we had to work... Quite noisy too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
9.7

Clean , very friendly and helpful staff , good facilities, cheap and a great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Mar 2016
8.9

Awesome hostel great value for your money. Very helpful and friendly staff the only thing I didn't like was that the showers were made for midgets besides that great stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Lut 2016
9.1

Very nice stay and peaceful! All the facilities are good and free wifi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2016
7.7

Spa unsauber, 20 Min zum Wasser+Kneipenviertel, als Hostel aber absolut in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2016
8.0

Really chilled out place and such great value! Kitchen, clean bathrooms and devent sized rooms. We kind of jept to ourselves whilst here but the staff were so friendly and helpful. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2016
6.9

I was there in Jan 2016. It was SO HOT. That really overshadowed everything. The heat was unbearable. No fan, no air conditioner, no openable window.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.