Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Soula Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2017
6.3

No one was ever at the reception it was a cold empty place (it was off season though)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
10.0

Me encantó el sitio y está muy cerca del centro. La habitación tiene todo lo necesario, luz individual, espejos, cocina con utensilios...La recomiendo sin ninguna duda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

The location of the hotel is perfect, just a few minutes from the city center and less than a minute from the beach (awesome). The hostel is very clean, and the rooms bigs so it feels very comfortable. The offer to pick you up from the ferry station and bring you back there when you leave. The people were very kind and especially the guy that peak you from the station (10 points for him). I totally recommend this hostal!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
6.9

Personnel très agréable. La chambre est assez simple, suffisante pour une nuit. La salle de bain, surtout la douche, n'est pas très pratique.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Kwi 2017
9.4

Nous avions une chambre toute équipée avec une cuisine juste pour nous, un beau balcon, bien situé, bel accueil et toujours propre. Je vous le recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Raelenelizabeth
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Kwi 2017
8.3

Great location. Dorm rooms are pretty basic and quiet. I arrived at 11pm and no one was around, finally found a ringer outside the main door for service. Bathroom was less than desirable and did not have a shower curtain. No lockers and the bed was very hard. Decent place to stay and a good price. I would stay again but only a couple nights max.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Lut 2017
9.4

立地も価格も設備も良い。何より室内にキッチンがついてるのが良い!オーナーのおじいちゃんよぼよぼだけど優しかった笑。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
8.0

Generally wouldn't recommend the Greek islands in the wintertime, but this was nonetheless a good budget hotel. Clean room, hot water, good location, free pickup from the port so that we didn't have to wander around looking with our luggage. We didn't see much of the staff or eat the six euro breakfast - but seeing as we visited in January our experience was probably not standard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emchampagne286
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lis 2016
9.4

Wonderful location and value. Rooms were clean, bright and great size. Balcony had a sea view by the corner. Great location walking distance to everything - port, main restaurant area, shops, cafés, laundry, markets and beach. Very well worth the value and greeted with warm and wonderful Greek hospitality.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.