Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Soul Backpackers Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2032 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2032 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
8.9

Ostello piccolo, confortevole e molto pulito, personale accogliente e gentile

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Kwi 2017
8.3

Good hostel in a convenient location, however quite expensive so not brilliant value for money

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
8.6

My friend & I stayed at Soul for 5 nights during our holiday. We found it fantastic value for money & loved lots of things; lockers were big enough to put your suitcase in, there was a plug & a light right next to every mattress, the guys who work there were really nice & helpful, there was a lovely chilled atmosphere & it is a great location with Girona metro & a supermarket just around the corner. The only thing we would change was the fact there were only two toilets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2017
10.0

Very beautiful, calm and uncomplicated. Staff was kind, helpful and lovely. I recommend it to people who like to enter a pleasant "home" after a long trip through Barcelona. When I will travel there again, I will stay at Soul Backpacker's :) Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

Amazing house. The staff were great. The building was beautiful and the area brilliant!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
7.1

Nettes Hostel, ruhige Lage, Mitarbeiter sprechen gut Englisch. Leider war die Sauberkeit nicht ganz so genau, ich habe in einem benutzten Bett geschlafen. Für eine längeren Aufenthalt ist super, dass es eine eigene Küche gibt und die Terasse gross ist.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Mar 2017
10.0

Es un hostal muy buen ubicado, las camas son comodas, el aseo impecable, el staff muy amable y te dan la informacion necesaria para recorrer Barcelona y todos sus atractivos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias compañero!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Lut 2017
7.4

El hostel es muy pequeño, no tiene lugares de encuentros, la cocina es chica, el comedor también. Al menos en mi habitación se escuchaba toda la gente que ingresaba al hostel. Podrían poner mas duchas, hay solo 3. Tiene terraza para disfrutar un día lindo y para colgar ropa. El personal muy amable, salvo la chica de la noche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

The hostel was in a great location! Super close to shopping and the center of the city :) The staff is great and there is family style environment at the hostel! Stay here you won't regret it. It was a great experience :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
6.9

La ubicación es muy buena para conocer Barcelona, falta limpieza en los cuartos, muy poca atención por parte del personal de recepción, deberían ser más cordiales, de todas maneras por el precio es aceptable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Comentario un poco cruel por haber estado sólo una noche con nosotros. Los cuartos se limpian y cuidan todos los días. Nosotros también somos viajeros y siempre intentamos ayudar de la mejor manera aunque en este caso no sabemos lo que paso. Igualmente, intentaremos ser mejores en el futuro. Gracias por tu comentario.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.