Hostelworld.com

Sophie's Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 3162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 3162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

This is literally the best hostel I stayed, and I travel all around the world. Prices are just super great as well. Staff speak several languages (not only English and Chech), it was very nice to speak in my mother tongue. Just about everything was great. Thank you guys, it was fun :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.7

Close to the new town and the main train station. Freindly and fun staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
9.1

Great place! Helpful staff, good things they offer like beer tasting, nice room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
8.3

Ik ben wel vaker in een Hostel geweest, maar over dit hostel ben ik zeer te spreken. Ze spreken allemaal goed Engels, wat het communiceren makkelijker maakt. De kamer zag er super uit, en het ontbijt was ook super (voor 6 euro). Alles was goed te bereiken. Het personeel hielp me met alles waar ik niet uit komt. Kortom prima hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

Could not have asked for a better place to stay! Would recommend to anyone traveling to Prague. Clean, modern, friendly staff! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

AWESOME!:) Thank you so much!

12 Lut 2017
9.7

I loved my stay at Sophie's Hostel! The staff were very helpful, and the hostel has a cafe where you can get cold or hot breakfast for an extra small fee every morning. The location wasn't bad either-about a 20 min walk to the Old Town. I would definitely stay there again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much! We are already looking forward to your next stay at Sophie's:) Best wishes, Kristi Sophie's Hostel MOD

  • yongohwon
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Lut 2017
9.4

위치가 역에서 다소 멀지만 못걸어 다닐 정도는 아니에요~~ 바츨라프에서 언덕을 올라야하지만..... 걸을만 해요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
8.9

Very Good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Lut 2017
8.3

일단 방이 상당히 작음 엘리베이터도 작음 딱 오래됬다는 느낌을 받음 하지만 화장실도 좋고 직원분들도 친절하고 교통이 편리함

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

tolle Lokation,max 10 Minuten Fussmarsch bis zur Altstadt,Metro Station 4 minuten Fussweg,Strassenbahnen,2 Minuten,sehr freundliches und informiertes Personal,wenn Ihr im Dormitory bucht,nehmt den 10 Bett mixed sexes Raum,mehr Betten,aber deutlich grösserer und schönerer Raum,Bad auf neuesetem Standart und sehr sauber,Küche mit Herd,Wasserkocher,Kühlschrank,Mikrowelle,Geschirr zum Selberkochen,24 Stunden Rezeption(führ nächtliche Streifzüge),Bettwäsche inklusive,für 5,-Euro ein SCHNÄPPCHEN !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.