Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sondzela Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
9.7

We had a nice stay at Sondzela. The (new) Rondavel was clean, spacious and had a nice view. Dinner at the boma was fine. Facilities are ok. Rented mountain bikes for a tour. Good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
6.9

A great staff but it's a little to noisy

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
7.1

Leuke jeugdherberg. Goede, prijs-kwaliteit verhouding. Heel mooi uitzicht op het park Moeilijk te vinden en heel lange en slechte weg er naartoe (45 minuten tot aan de hoofdweg )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Lip 2017
6.9

Nice place in the middle of the nature. Stuff not that nice. The woman at the reception she doesn't know nothing about managing a hostel. 50 Rands for 100mb Wifi. I loved the nature but the hostel not that convinced.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
7.7

The deposit I paid online was not deducted from my stay and they seemed confused by the booking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
10.0

Sondzela was lovely. What could have made it better is to advise guests that they can only enter through the Mlilwane main gate not the Sondzela gate. We road about 600 km and arrive in the dark on motorcycles only to be told to go back and go to the main gate - which we would not have found. One of the guides were super helpful though and assisted us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.6

Beautifull place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Maj 2017
6.6

Não tem muito atrativo no local. É ok mas ruim para quem esta sem carro. Os portões são confusos, cada hora um funciona e o gps nao sabe dizer qual. Eu escolheria uma opção no centro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
6.0

Wonderfull location, in the middle of nowhere. Not very friendly staff, we felt like bothering them, no smile, they just asked us 3 times to show the bill to attest we have paid for the meals and the room... Good meals and very clean bathroom

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.9

Gorgeous place in the middle of the game reserve. Only hard part was the google maps directions were not the right way to go. Have to use the main entrance to the park, not the back entrance. Additionally, I was charged more than hostelworld had it listed for. They said the rates had changed since I booked, it wasn't a significant increase. Overall, a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.