Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3
Sol Atacama Hostel Located at Ignacio Carrera Pinto 664, , San Pedro de Atacama.
Sol Atacama Hostel
Chile
San Pedro de Atacama 8340518 Ignacio Carrera Pinto 664
71% 414
-22.9150571 -68.1949603
Sol Atacama Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.3

Tranquilo, pequeño y bien ubicado hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
9.1

Entwegen vielen Bewertungen hatten wir eine super Zeit im Hostel und es hat alles wunderbar geklappt. Der Besitzer war sehr freundlich und hilfsbereit. Klar, die Küche ist klein, aber es geht - oder man besucht eines der tollen Restaurants in der Stadt. Die Lage ist ebenfalls super. Ruhig und doch in 10 Minuten mitten im Kuchen. Der Busbahnhof ist 5 Minuten entfernt. Alles in allem ein perfektes Preis/Leistungsverhältnis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2016
8.6

Great location, very close to the bus station & centre of town. The owner was incredibly helpful as well :) We'd definitely stay again if we're ever back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
9.4

Acogida inmejorable del dueño! Venez sans hésiter!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
9.1

Recomiendo el hostal , muy buena onda !! Muchos extranjeros y bastante seguro . Ideal para ir en pareja o con grupo de amigos , esta a 10 min caminando de la calle principal de caracoles , recomiendo eso si aprenderse la dirección exacta del hostal, para decirle a los transfers y los tours. El dueño Leonard muy sociable y siempre pendiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
8.3

I had a really great stay at this hostel! I was apprehensive because there were a few negative reviews, but the staff was very friendly and helpful and I had a really positive experience. I was warm at night, the water in the shower was warm (if it wasn't, the staff was quick to fix it), one of the staff members gave me a tour of San Pedro and was really helpful with figuring out what activities to do, and I met some really nice people at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Cze 2016
6.9

This place was cold! I didn't have any hot water for the 2 nights I was there and not many blankets on the bed. The garden area is lovely though. It's a bit of a walk from the centre but that makes it nice a quiet. It's a cheap place to stay, but you get what you pay for...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
4.9

There were no lockers for valuables in the rooms, and only two lockers in the entire hostel which were occupied. There was no breakfast (but it only cost 5000 chilenos a night) but the kitchen was super nasty and the fridge was heinous. The staff was barely there, so guests had to open for guests. One of the lesser hostels.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Maj 2016
5.7

Die Mitarbeiter waren fast nie da. Ein neues Waschbecken würde der Küche, die klein und sehr spärlich eingerichtet ist, gut tun. Der Preis ist eben sehr günstig. Das war aber schon das einzig Positive. Genug Spinde gab es auch nicht.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2016
2.0

Un endroit et un hôte qui manque cruellement d'accueil et de respect pour ses voyageurs (musique horrible à fond jusqu'à 00h quand la plupart se lève tres tôt pour visiter), interdit ne serait-ce que de boire une bière, salles de bain et cuisine insalubres, une localisation pas ideale et un hôte incapable d'aider correctement et jamais présent, le tout pour un prix pas si bas que ca... Je ne recommande pas du tout!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.