Hostelworld.com

Soho People's Square Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
Soho People's Square Youth Hostel Located at NO. 1307 South Suzhou Rd, Huangpu District, Shanghai.
Soho People's Square Youth Hostel
China
Shanghai 200003 NO. 1307 South Suzhou Rd, Huangpu District
78% 608
31.2407789 121.4645701
Soho People's Square Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
6.0

La habitación era muy húmeda y col poca ventilación. Internet funcionaba mal y solo en el lobby. Buena ubicación, a pocas cuadras de people Square.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Maj 2016
4.0

Overall negative experience. Location was impossible to tell a cab without knowing Chinese. The locker didn't work so we had to pack 2 backpacks into one. Also, the bed was pretty much a wooden platform.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Maj 2016
9.1

la entrada es un poco dificil para localizar, pero en otras aspetos es superbien y economico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
7.1

Location was great but from that everything else was only standard.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
8.3

Close-ish to People's Square, but can still be a little of a walk. I stayed in the 6-bed, ladies suite room. There were no dividers between bed, so less privacy than I prefer. Not a bad hostel to stay during your trip to Shanghai.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.9

Good value for money. Clean, spacious. The shower works properly compered to other places we've stayed at. Our room had no windows to the outdoors though, which would not be a big problem for a short stay, but would have bothered me if I had stayed longer than 2 nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
3.7

the worst hostel experience i ever had!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Mar 2016
9.4

Muy bien !!! Céntrico todo. La comida muy rica los desayunos bien servidos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Mar 2016
6.3

the hostel seems to be some kind of a EMS hotspot. crates of stuff everywhere, there was quite an unpleasant smell in the corridor, luckily not in the dorm rooms though. unfortunately they didnt have an actual mattress but therefor provided a quilt to lie on. fair enough but maybe not the best choice if youre picky about the bed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lut 2016
7.4

Not a bad place, but sort of odd. Pros: breakfast is provided, there's some decent areas to chill, bar, located off a quiet canal next to a small park, nice a patient staff Cons: subway runs underneath and shakes the building slightly (stops after 11pm, starts around 7am), can't escape their music playlist, beds are hard, cleanliness was subpar This place also caters to a largely Chinese crowd, though I encountered some other nationalities also.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.