Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Soggiorno Pitti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Lip 2017
9.1

Really friendly staff and super helpful with anything we needed. The location is amazing, literally a 30 second walk to the Ponte Vecchio. The double room with shared bathroom was everything we needed and very clean and nice but the ceilings were very low, my boyfriend had to stoop most of the time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Cze 2017
8.9

Not your party hostel, this is more of a guest house. However, it's right in the middle of Florence's old city and there are plenty of bars, squares and restaurants on your doorstep. An old building, you enter a dark corridor and have to climb a flight of steps to get to reception. Staff are very helpful and the rooms are nice and well air-conditioned. You share a bathroom with others on your floor. Not a backpackers hostel but nice if you want a change of pace from the party-oriented hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
13 Maj 2017
5.7

No elavator to a 4 floor, a lot of noises in the morning because of constructions, mosquitoes all over the place and the bathroom was down the hall.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
6.0

Nonostante la buona posizione ed il personale gentile, la struttura risulta alquanto scadente, con poca cura delle stanze e delle attrezzature (letto e materasso in primis). Peccato, credo che con poco potrebbero renderlo più accogliente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Kwi 2017
7.4

It's a good hotel, even if my one bed room was quite small. The shared bathroom wasn't that clean but it was okay. Nice staff and great location. You can reach most sights in line 20 minutes by walking

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
8.6

El hotel en general esta bien, pero lo mejor sin duda es su ubicación, justo en el palacio Pitti y a dos minutos andando del Ponte Vecchio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Kwi 2017
10.0

Increíble, súper amables el lugar genial, sin duda lo tomaré de nuevo cuando vuelva a Florencia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Kwi 2017
9.4

excellent location, the building is set right on the pictoresque pitti place, in a calm district on the east bank, but still in the city centre. the staff was very helpful. the room was little bit tiny and with only one socket, but the facilities were clean and it´´´ is for a reasonable price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.7

Parfait. Nous y retournerions avec plaisir !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Mar 2017
6.3

El hotel está un poco alejado del centro, el aspecto es bastante antiguo. El servicio es amable pero solo trabajan hasta las 20.00 y si llegas mas tarde de las 22.00 para que te traigan las llaves tienes que pagar 30€ más. Nos hicieron el "favor" de dejarnos las llaves en una cafetería que está junto a la pensión y por suerte llegamos justo cuando estaban a punto de cerrar. El servicio del hotel en ese aspecto me parece cutre. El hostal está en un lugar silencioso y donde no hay ruidos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.