Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.1
Sobe Mara Located at 4 Sumetska Str., , Dubrovnik.
Sobe Mara
Croatia
Dubrovnik 20000 DUBROVNIK 4 Sumetska Str.
84% 178
42.6473756 18.1039881
Sobe Mara
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Wrz 2015
6.0

Las habitaciones están bien y las vistas son buenas pero la ubicación es mejorable, se encuentra bastante alejado del centro a unos 20 minutos andando pero se trata de una escalinata y un camino bastante poco iluminado y desierto por la noche. La propietaria no habla apenas inglés (no es un problema pero imagino que si sucediese algo sería difícil comunicarse con ella). La puerta de la calle se encontraba abierta y cuando llegamos habían unas mochilas de unos huéspedes prácticmamte en la calle.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

To było bardzo czyste i wygodne. Gospodyni przywitała nas dobrze i był oddany do naszych potrzeb. Jest bardzo blisko do dzielnicy turystycznej, zaledwie 10 minut spacerem, ale na wzgórzu (jak wszystkich Dubrownika). Okolica jest bardzo ładna. I całkowicie polecam pobyt w tym hostelu, poczujesz się jak w domu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Wrz 2015
6.3

This is actually not a hostel, instead it is an old lady's house. It means no reception. It is a little bit difficult to find the place. She doesn't speak English. The air conditoner works very well. Clean bathroom. Clean beds. Nice balcony.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Sie 2015
10.0

Super auberge, bien située dans les hauteurs de la ville. Superbe vue sur la old town. Hote adorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emildu59
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Sie 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Czysty, dobry stosunek ceny do jakości. Musisz jak chodzenie na kilka kroków w górę / w dół za dostęp do Starego Miasta w Dubrowniku ;-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2015
9.1

Really clean and well maintained rooms with good shared bathroom facilities. Very welcoming staff and great view over Dubrovnik from our room. Excellent value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2015
7.7

We enjoyed our stay at Sobe Mara. The room was very clean and had everything we needed. The view from the balcony is amazing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2015
7.4

El hostal esta bien, la mujer es muy agradable, pero no habla inglés. Por lo que hace a la localizacion es muy dificil de encontrar, por lo que es recomendable llegar de día. Esta a unos 15 minutos andando del centro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
8 Sie 2015
9.7

Was really lovely to be in someone's home, instead of at a typical hostel. The lovely lady owner spoke very little English, but we got across everything we needed and her son who speaks English came to check on us, which was very nice! Lots of steps, yes, but the bust was easy to navigate and the view is AMAZING!! Worth it! Early checkout was a little annoying and the house was a little difficult to find, once getting off the bus, but other than that, a wonderful stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

To było wspaniałe miejsce na pobyt, gospodarze byli bardzo gościnni i bardzo pomocny! Pokój był bardzo czysty i przestronny! Nasz pokój miał najbardziej wspaniały widok na miasto i autobus nr 3 sea.The od Starego Miasta rozłącza naprzeciwko domu, który znajduje się w dół niektóre schody - bardzo łatwe do zlokalizowania. Istnieje około 500 schodów wspinać z zewnątrz starego miasta do mieszkania - jeśli nie pasuje to nie jest dla Ciebie. Polecam każdemu, kto odwiedza to miasto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.