Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

SoBe Hostel & Bar

  • 235 Washington Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 3936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 3936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2017
7.1

Except the old facilities the others things are very good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Maj 2017
4.9

Internet te la debo; la atención siempre es cómo te están haciendo un favor y la limpieza deja mucho q desear sobre todo en los baños.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
8.3

For my second time in a hostel, it was pretty good! Not very noisy, staff very helpful and kind, great location ! Breakfast and dinner perfect for the price! Breakfast: waffle or bagel/ Dinner: chicken and rice or pasta or pork and mash potatoes. Otherwise, the bathroom was not very big for all the women in the hostel but I could take a shower everytime I needed to. It was not super clean everytime but there are a lot of people coming and going so that's okay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
8.9

Insgesamt war der Aufenthalt eine super Sache. Preis- Leistungsverhältnis stimmt. Das Personal am Front Desk war sehr nett und hilfsbereit. Die Damen an der Essensausgabe ehr nicht und machten einen genervten Eindruck mit strengem Blick, dass ja nur eine Banane genommen wird. Ohne Essensbon zu erscheinen (Unwissenheit am 1. Tag) gleicht einer Bedrohung durch Todesstrafe durch das Personal :-) Das Hostel macht einen sauberen Eindruck.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
6.3

The location was great, right near the beach and shops. Facilities were to be desired for- bathrooms/kitchen seemed to always be closed for cleaning at peak times. Front desk was usually a mess - never any staff free and even when we checked in we weren't told basics like where to go for breakfast etc. Rooms were small with not enough space to put anything or move around each other. Beds squeaky and uncomfortable. Wi-Fi not available in rooms either.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
4.9

Have a 24 hour janitor service to clean up restrooms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Kwi 2017
8.0

El Hostel está muy bien ubicado en una zona tranquila y a sólo 5 cuadras de donde comienza la movida de Ocean Drive. Lo único malo es que las habitaciones son pequeñas en relación al volúmen de camas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Kwi 2017
7.4

Nice hostel, good value for the money pros: incredibly friendly and helpful reception staff, 2 meals incl. in the price, clean bathrooms cons: uncomfortable beds that squeek very time you move, unfriendly kitchen staff. if you are looking for a place to chill out and get a good night's sleep, go somewhere else. if you are looking for a place to crush a couple of hours and party Sobe definitely is a good option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2017
7.1

coole Bar, freundliches und sehr hilfsbereites Personal. Abendessen und Frühstück inclusive, mit welcome drink. Ausstattung lässt zu wünschen übrig, vor allem in den Duschen und auf den Toiletten. Alles sehr heruntergekommen und renovierungsbedürftig. Für das Geld und ein/zwei Nächte ok war aber sehr froh als ich ausgecheckt habe...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Kwi 2017
6.6

Good location, but not the most clean and nice hostel I have done... rooms are not nice, not super-clean, and if you sleep in a 12 bed dorm, people just don't care about the others, come in and go out, switch on the light when everybody sleeps, and talk like if they were alone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.