Hostelworld.com

SoBe Hostel & Bar

  • 235 Washington Avenue, Miami Beach, Miami, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3,562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3,562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.5
SoBe Hostel & Bar Located at 235 Washington Avenue, Miami Beach, Miami.
SoBe Hostel & Bar
USA
Miami Florida 33139 235 Washington Avenue, Miami Beach
82% 3562
25.7715960 -80.1347330
SoBe Hostel & Bar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
8.9

Definitely a fun hostel! We spent one night in Miami and wanted to do so on a budget. They had a great deal for a bar crawl + club for everyone which was fun! Would stay here again if we went back to Miami.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.4

I had a really great time there, the staff are really helpful and always in good mood. Which makes the stay even better. Decent breakfast and dinner. all organized. there was a renovation going on so construction was happening during the day, it didnt bother me but did wake up some of my friends. Bathrooms are fine, but every shower had a buch of hair in the drain everyday. besides that I really enjoyed it... would definitely go again and recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Maj 2016
7.1

Reines Partyhostel, gute Atmosphäre, Morgen und Abendessen für den Preis okay, Aircon im Zimmer sehr laut. Geile Location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.4

I had so much fun staying here for 3 nights. Def stay here again if I go back to Miami.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
8.0

Really good hostel, good party atmosphere at night, good location, 2 blocks from the beach and nearby to a bunch of restaurants and bars. Nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • berrios1965
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Maj 2016
9.4

Great Staff!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
7.4

en general todo muy bien......

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Maj 2016
10.0

Location, location, location! Short stroll down to the beach makes it a really nice place to chill out between the parties. Even though there is a bar and a lot of alcohol-related activities arranged by the hostel every night they don't force you in to drinking which unfortunately is the often the case in other similar hostel. The staff is really friendly and helpful and makes the stay really great. And since it includes both a breakfast and dinner you can save money for other activities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • antoine_gomes4433
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

Great party hostel! Atmosphere is the best, staff very cool and committed to engage everyone. I definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juferbarros5200
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Kwi 2016
6.9

Could be better but it works

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.