Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiths Cottage

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Smiths Cottage Located at 5 Mount Argus Road, Umgeni Heights, Durban.
Smiths Cottage
South Africa
Durban 4051 5 Mount Argus Road, Umgeni Heights
96% 69
-29.8052922 31.0164213
Smiths Cottage
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
9.4

Hostel muy tranquilo y agradable. La familia increible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
8.6

The owner is fantastic. A nice place to stay for a good nights sleep. In Durban north, not downtown. The property is beautiful and there is a pool. There are airport transfers available.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Kwi 2016
9.7

What a great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

charming secured residential neighborhood. was excited to finally see the inside of a home in S.A. It was a charming home. Truly home away from home. pat and Keith were so kind and helpful from the moment I arrived. They are both a wealth of information and ever so friendly. The beds, rooms and bathrooms were very clean. Nice pool outdoors. The neighborhood is lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.7

Awesome place! I booked a bed in the 4-bunk room, but there were two guys staying there and the family room was unbooked for the night, so the owners upgraded me for free :) Super friendly people, willing to help give advice around the area. Definitely would recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
10.0

This was an awesome stay for me.Was like being home.Nice relaxed atmosphere.Warm people.Not too far from town.Just a quick Uber to all the popular locations.Weather was nice and cool but the rooms will definitely need aircons in the Durban summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
10.0

Smiths Cottages is well located in a calm and nice residential area. The two owners are warm-hearted and very helpful in all situations. Thank you for the pleasant stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Mar 2016
9.7

Amazing hostel, very nice staff and helpful, I recommand. Superbe hôtel, les propriétaires sont super sympas et aident pour tout, je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Mar 2016
9.4

Great. Like staying at my folks. Thanks again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.