Hostelworld.com

Smiths Cottage

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
Smiths Cottage Located at 5 Mount Argus Road, Umgeni Heights, Durban.
Smiths Cottage
South Africa
Durban 4051 5 Mount Argus Road, Umgeni Heights
96% 68
-29.8052922 31.0164213
Smiths Cottage
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
8.6

The owner is fantastic. A nice place to stay for a good nights sleep. In Durban north, not downtown. The property is beautiful and there is a pool. There are airport transfers available.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Kwi 2016
9.7

What a great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

charming secured residential neighborhood. was excited to finally see the inside of a home in S.A. It was a charming home. Truly home away from home. pat and Keith were so kind and helpful from the moment I arrived. They are both a wealth of information and ever so friendly. The beds, rooms and bathrooms were very clean. Nice pool outdoors. The neighborhood is lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.7

Awesome place! I booked a bed in the 4-bunk room, but there were two guys staying there and the family room was unbooked for the night, so the owners upgraded me for free :) Super friendly people, willing to help give advice around the area. Definitely would recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
10.0

This was an awesome stay for me.Was like being home.Nice relaxed atmosphere.Warm people.Not too far from town.Just a quick Uber to all the popular locations.Weather was nice and cool but the rooms will definitely need aircons in the Durban summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
10.0

Smiths Cottages is well located in a calm and nice residential area. The two owners are warm-hearted and very helpful in all situations. Thank you for the pleasant stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Mar 2016
9.7

Amazing hostel, very nice staff and helpful, I recommand. Superbe hôtel, les propriétaires sont super sympas et aident pour tout, je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Mar 2016
9.4

Great. Like staying at my folks. Thanks again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lut 2016
9.4

super nette menschen! etwas ausserhalb, sehr ruhig.. zu fuss nach durban ca. 1-1,5 std. je nach dem. sie besitzen aber autos und nehmen dich gerne mit wenn man nett fragt! (: das internet ist kostenpflichtig, aber vorhanden!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2016
9.7

Pat and Keith are extremely kind and generous people. Even though they are slightly further than most places, they offer rides to central locations. They also are a great source of local information. If you're looking for a relaxing stay in a safe area, this is the place to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.