Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiths Cottage

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 90 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 90 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Mar 2017
9.7

Wir waren nur 1Nacht im Smiths Cottage aber es hat uns sehr gut gefallen. Das Dorm war sauber und Küche plus Bad war direkt nebenan. Es ist sehr ruhig und sicher gelegen. Der Garten ist schön und es gibt sogar einen Pool. Die Besitzer sind total nett und haben uns Abends zum Supermarkt gefahren damit wir einkaufen konnten. Glaube sie fahren sie die Gäste auch in die Stadt morgens und holen sie Abends wieder ab. Wir würden auf jedenfall wiederkommen !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
9.7

If you are looking for a quiet clean place to stay in Burban by the bird park and all the monkeys, go to Pat and Keith, they will make you feel like a holiday with your family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
10.0

Wunderbar, sehr sauber und freundliche Gastgeber :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sty 2017
9.7

I was here for just a night, but boy oh boy, what a lovely night I had! The Smiths are so very sweet and loving people. I was chatting with Pat all night and she made me this delicious spaghetti for a good price. They really care about their visitors and make sure that all your needs are taken care of. The fantastic thing is that they do this in a gentle and subtle kind of way. It's in a closed, 24h security, compound. So really safe. Monkeys fly around all the time. Just go to Smiths Cottage!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
9.7

Stay here! I stayed at a relatively quiet period, so as there was no one around i hung out with the owners Pat and Keith mostly! Very nice people and will give you lots of recommendations on activities, though Pat did take me to the casino and I lost most of my money.... Very nice place - great pool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
9.4

A great hostel! Felt like home there and would go there again anytime :-) The hostel is located a bit outside of the city, but a shuttle is offered.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
9.7

Thank you for asking I loved the place and enjoyed myself. Regards Nonto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jayz081390
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

Loved staying here, great family and they were so accomadating did so much for me. Drove me around town, cooked, and shared many laughs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
9.1

Had a very pleasant stay for two nights. Rooms were clean and tidy. The owner are so lovely and helpful. Would definitely come back next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.