Hostelworld.com

Smiths Cottage

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 86 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 86 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sty 2017
9.7

Stay here! I stayed at a relatively quiet period, so as there was no one around i hung out with the owners Pat and Keith mostly! Very nice people and will give you lots of recommendations on activities, though Pat did take me to the casino and I lost most of my money.... Very nice place - great pool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
9.4

A great hostel! Felt like home there and would go there again anytime :-) The hostel is located a bit outside of the city, but a shuttle is offered.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
9.7

Thank you for asking I loved the place and enjoyed myself. Regards Nonto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jayz081390
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

Loved staying here, great family and they were so accomadating did so much for me. Drove me around town, cooked, and shared many laughs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
9.1

Had a very pleasant stay for two nights. Rooms were clean and tidy. The owner are so lovely and helpful. Would definitely come back next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Wrz 2016
8.0

Nice enough stay in a residential home. In a residential area, short drive to town. Nice hosts. Pool looked good. Small dorm but spacious lounge. Internet was speed limited while we stayed. Breakfast and noise times also limited. Good enough for a night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.9

nice place very relaxing and the staffs are very friendly always here to help you , i recommend to everyone this lodge

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Wrz 2016
8.6

This place is a family run business and for a few days we did feel part of the family living in their home. Pat Keith and Gary were extremely friendly and helpful and ensured we had a great and calm stay. They had a fantastic Braai and pool area which would be great if the weather is good (we weren't so lucky). They also offered us lifts when the weather was bad and upgraded us to a cabin when the dorm became quite full which was really nice of them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.3

A very clean and pleasant place to stay. You'll need a car, as there aren't any amenities in the neighborhood. The home owners were kind and extremely helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

Very friendly staff. Whe got help with our bus tickets. Would love to stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.