Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiths Cottage

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 98 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 98 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Sie 2017
9.4

A lovely place to stay. Pat and Keith were very nice and helped us a lot to plan our next steps. They had some interesting stories to share and made us feel at home. Bunk beds do not have any ladders, climbing required ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • avikkapoor810
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lip 2017
10.0

Fantastic Hosts and a great stay. The hosts are very knowledgeable and always ready to help. Would recommend others to try the same. The property is very well situated and is close to all major city attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • scobb19671871
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Cze 2017
9.1

Loved this place, the owners were so friendly and helpful, they even ran me into town to get a take away one evening. I stayed in a dorm in their house but there is a self contained flat and other rooms on site, it is a fairly quiet place, certainly not a party hostel but that was advantageous for me. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Cze 2017
10.0

It was very beautiful. We could even change the room at short notice Thx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Maj 2017
10.0

I loved this place! Quiet and so friendly. the owners couldn't do enough for me. It's in a leafy suburb north of Durban and not far from transport into the city, but a bit of a walk uphill to get back! The family that run and live here are terrific and so chatty and full of local info. Fantastic!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Kwi 2017
5.7

El lugar super aburrido! Atiende una señora grande que no para de hablar, llegamos 10.30 pm y no nos dejó bañarnos porq era tarde. El lugar muy limpio y seguro. Y nos cobro R20 c/u x Internet

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
10.0

I absolutely recommend this place to stay. Nice and cozy, good location. But the best part is that Pat and Keith make you feel like at home!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
9.1

Ein sehr nettes altes Ehepaar, die einem jederzeit helfen wenn man es braucht. Wenn man fragen hat oder etwas braucht, immer direkt an die beiden wenden!:) ansonsten alles sehr entspannt und ruhig!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
9.7

Wir waren nur 1Nacht im Smiths Cottage aber es hat uns sehr gut gefallen. Das Dorm war sauber und Küche plus Bad war direkt nebenan. Es ist sehr ruhig und sicher gelegen. Der Garten ist schön und es gibt sogar einen Pool. Die Besitzer sind total nett und haben uns Abends zum Supermarkt gefahren damit wir einkaufen konnten. Glaube sie fahren sie die Gäste auch in die Stadt morgens und holen sie Abends wieder ab. Wir würden auf jedenfall wiederkommen !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
9.7

If you are looking for a quiet clean place to stay in Burban by the bird park and all the monkeys, go to Pat and Keith, they will make you feel like a holiday with your family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.