Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge Located at Station Road, Corpach, Fort William.
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge
Scotland
Fort William PH33 7JH Station Road, Corpach
85% 196
56.8429310 -5.1229870
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
5.7

Suciedad de moviliario (ropas de cama limpias), nos ospedamos en un compartido de salon y cocina con otros inquilinos, en nuestra habitacion no havia ni una silla, solo las dos literas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.7

What a gem of a location. Clean, well priced and the best location in Scotland. Friendly owners who care for your every need. Will definitely come again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.3

Fairly nice place to stay, Great location with lots to see close by.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
8.3

We enjoyed our stay Smiddy Bunkhouse. It was nice to feel at home with all facilities we needed (quite good equipped kitchen, own bath room, lounge,...) The location is also superb: out of the city center of Fort William, near the little harbor and with sight on the Ben Nevis. Genoten van ons verblijf in Smiddy Bunkhouse. We hadden alle nodige faciliteiten (goed uitgeruste keuken, eigen badkamer, salon) Locatie is ook super: buiten het centrum van FW, nabij haventje met zicht op Ben Nevis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.0

Ambiente tranquillo e accogliente. Stanza un po piccola per quattro persone. Ottima posizione.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.1

Petite auberge située idéalement en bord de Loch, à la fin du Canal Calédonien, avec de magnifiques vues. Propriétaire adorable et soucieuse de notre bien-être. Il faisait très chaud dans la chambre mais apparemment c'était dû à un orage qui a éclaté pendant la nuit. Douche commune, propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2016
8.0

Lovely place for a group to stay, friendly staff and great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
9.7

Vert Nice lady at réception and vers helpful. Many thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
10.0

Great location and facilities fantastic, very clean and secure. A perfect place to stay, very good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.1

A group of four of us stayed here before doing the 3 Peaks. It was a great location with good kitchen facilities, good value for money and helpful staff. I would recommend it to anyone who is looking for a self-catering hostel type place to stay that is close to everything Fort William has to offer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.