Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge Located at Station Road, Corpach, Fort William.
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge
Scotland
Fort William PH33 7JH Station Road, Corpach
83% 202
56.8429310 -5.1229870
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Paź 2016
5.1

Accueil pour le moins tres froid ..... le train passe devant les fenetres de la chambre ( Pas prévu !! ) .... enfin, je ne suis pas sure que les draps aient été fraichement lavés .....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
8.9

Had a great stay at he start of October when climbing Ben Nevis, the staff were extremely helpful and nice. Amazing value for money and would definitely come back here, perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
5.7

Suciedad de moviliario (ropas de cama limpias), nos ospedamos en un compartido de salon y cocina con otros inquilinos, en nuestra habitacion no havia ni una silla, solo las dos literas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.1

Todo estuvo fantàstico, tanto el hostel como la atención personal. La única pega es que nos costó encontrarlo ya que está poco señalizado y en el momento de nuestra llegada no había nada para atendernos. LLamamos por teléfono y vinieron enseguida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Wrz 2016
8.9

A very beautiful place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.7

What a gem of a location. Clean, well priced and the best location in Scotland. Friendly owners who care for your every need. Will definitely come again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
8.9

Awesome location with a train station nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.3

Fairly nice place to stay, Great location with lots to see close by.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
8.3

We enjoyed our stay Smiddy Bunkhouse. It was nice to feel at home with all facilities we needed (quite good equipped kitchen, own bath room, lounge,...) The location is also superb: out of the city center of Fort William, near the little harbor and with sight on the Ben Nevis. Genoten van ons verblijf in Smiddy Bunkhouse. We hadden alle nodige faciliteiten (goed uitgeruste keuken, eigen badkamer, salon) Locatie is ook super: buiten het centrum van FW, nabij haventje met zicht op Ben Nevis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.0

Ambiente tranquillo e accogliente. Stanza un po piccola per quattro persone. Ottima posizione.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.