Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Stay Hostel Munich City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 3,684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 3,684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.7
Smart Stay Hostel Munich City Located at Mozartstr. 4, 80336, Munich.
Smart Stay Hostel Munich City
Germany
Munich Mozartstr. 4, 80336
73% 3684
48.1298750 11.5575290
Smart Stay Hostel Munich City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sty 2017
7.4

보통 중앙역 근처로 많이 가시던데 중앙역근처 가 유흥가라 조금 불안스럽기도하고 시끄러울텐데 여긴 괴테플랏츠역 앞이라 조용함 마리엔광장돚중앙역에서 걸어가는거나 여기서걸어가나 큰차이없음 주방도 있어서 근처 rewe에서 음식 사와해먹어도됨 괜찮은곳

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
4.6

This hostel is awful. For the 5 nights I spent there, they never cleaned the room (floor, WC or forniture). I asked them to do so but they never did. There was no soap in the bathroom, no WiFi in the rooms. The kitchen is disgusting because of the smell, all the dirt you can actually see and there are almost no elements to cook with. The staff was really unfriendly, except for the ones on the night shift. Location is ok. I'd never go back to that hostel and I don't recommend it.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Sty 2017
6.0

Asoectos negativos: - No hacen aseo seguido en los baños porque la cortina tenia hongos y permanecen con mal olor. - El internet es totalmente nulo en los cuartos. - El lugar para guardar las maletas solo es un cuarto sucio sin gabinetes individuales. Aspectos positivos: - Los cuartos son cómodos y con baño en cada uno. - La atención es buena. -Esta bien ubicado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
5.4

Small lockers Only two power outlets in six dorm room Smelt like cigarettes Hallway, elevator gross Bathroom disgusting - especially shower curtains?! We left...didnt even stay one night

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Sty 2017
6.9

Mattress was awful, bathroom without soap. But place was clean and employees was ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
7.1

There was some confusion about the beds as there were cards who should reserve your bed but in the end noone slept in there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Sty 2017
8.6

It was a good place to stay, the stuff help you with everything you need. The hostel is located close to one of the train stations. The common room is a really good space to share with your friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
6.0

El lugar se encuentra bien ubicado, pero no está muy limpio, la calefacción no era muy buena y el Internet no funcionaba en la habitaciones.. y en el Hall más o menos. Además te hacen dejar en valor de las llaves unos 10 euros, pues es la llave es una tarjeta, entonces si la pierdes se quedan con tus 10 euros... Ahora bien si se las entregas intactas igualmente te cobran 8 euros, en concepto de qué solo ellos lo saben...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
7.4

The location is great, right next to nice restaurants and the metro. Also really close to the centre. A little bit dirty and the wifi wasnt great either but still ok. Most of the time nobody was at the bar. Staff was ok. I would definitely recommend it due to the great location and the spacy rooms they provide.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Gru 2016
9.7

Always a good hostel to stay in Munich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.