Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Stay Hostel Munich City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 3855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 3855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Berryboy_84
  • Walia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Maj 2017
7.1

could put more plug sockets closer to each bunk

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
8.3

Hostel was clean. Wifi worked great on the second floor. Laundry facilities were ok... No hot water any of the 3 days I was there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juanduque85
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
6.9

Unfortunatelly we had the room eith no access to internet and no hot water. The rest was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
6.0

prima cheap-ass hostel. Verwacht dus niet teveel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
6.9

Im Grossen und Ganzen waren wir zufrieden. Die Zimmer sind völlig in Ordnung abgesehen von ein paar Kleinigkeiten wie zum Beispiel ein fehlender Duschvorhang. Bequeme Betten. Die Lobby, Bar etc. fand ich persönlich jetzt nicht so wahnsinnig berauschend und ein bisschen schmuddelig. Die Lage ist jedoch sehr gut und zentral. Preis-Leistung ist akzeptierbar aber bestimmt nicht überragend gut.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Maj 2017
6.6

Location is very good as it is 15 minute walk to Munich Central station and to most of the bars/pubs in the area. The atmosphere of the hostel is lacking as it filled with guests but it does not organize any sort of pub crawl or social activities for the guests. Wifi is almost non-existent in this hostel unless you are in the lobby. Overall, not bad but not great a good place if you are looking to get a good night sleep and stay in. Also no shower curtain in washroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Maj 2017
3.1

Worst hostel I've been at. Rude receptionist. No AC. No light or power outlets near the bed. Location not near anything worth seeing. I thought I had booked the one closer to central station, but turns out it was this hostel way out of the way.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Maj 2017
8.0

Все хорошо, жалко, что замок для шкафа нужен свой>< В целом, место очень удобное, все чисто

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2017
6.9

El hostel está bien ubicado pero las condiciones generales de limpieza no son muy buenas . Fui al baño del subsuelo y no se podía apoyar nada en ningún lado de lo sucio que estaba. Sin papel higiénico, pero lo peor es lo sucio. El desayuno es malo , el café está en un termo y me serví y estába helado. De frutas solo manzana, el personal muy amable !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
5.7

The staff were rude - but the bar man was absolutely lovely (he was definitely the highlight of our stay with SmartStay)! The pizzas in the bar are ridiculously over priced. On the first night, our room hadn't been cleaned and my bed sheets were filthy from the person before. The woman on reception (very rudely) refused to sort it out, so I did it myself. Bathroom was disgusting - absolutely stunk of sh*t,constantly. Wifi works... sometimes. Atmosphere was really boring. It was such a shame.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.