Hostelworld.com

Smart Stay Hostel Munich City

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 3,211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 3,211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1
Smart Stay Hostel Munich City Located at Mozartstr. 4, 80336, Munich.
Smart Stay Hostel Munich City
Germany
Munich Mozartstr. 4, 80336
75% 3211
48.1298750 11.5575290
Smart Stay Hostel Munich City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
5.4

Disgusting kitchen, wifi didn't work in most of the building. Staff friendly but don't go out of their way at all. Definately wouldn't stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Kwi 2016
8.3

Pretty decent place. Rooms were large and clean. Had no issues.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
6.6

You definitely get what you pay for - room was clean enough but the shower was placed so high on the wall it went over the shower wall and flooded the room. The kitchen was disgusting not taken care of at all. Staff could also not be less interested in guests we were offered no maps or information for the hostel or city. When we made a complaint about a man in our room urinating in bottles in bed staff did not care.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
6.0

The bathroom was gross. The counters were never wiped down and everything smelled like sour BO. The shower was clogged and eventually flooded our room. The staff was very friendly and the beds were comfy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
4.6

Not worthy living. Smells strange and the most important of all, no hot water!!!!!!!!!!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • magalky
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.3

Great experience people coming in were awesome met new friends and will definitely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
6.0

Salle de bain hyper sale, aucun respects des horaires par les gens, douche tiède, et wifi quasi inutilisable sauf dans l'entrée, mais bon matelas, bon lit et accueil correct. Prix assez elevé pour la qualité.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.4

Very nice hoste and cool Place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.4

Sehr gute Lage, öffentliche Verkehrsmittel fast vor der Haustür. Sauberes und zweckmäßig eingerichtetes Hostel. Ich werde wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
8.9

The room was really spacious (I was in a 8 bed) and the shower and bathroom that we had ensuite was really clean! But the people at the reception were the best part - they were extremely helpful! Me and a friend got in at like 9pm and looking for dinner and they recommended a great place and told us how to get there. Would stay here again in a heartbeat!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.