Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Russell Square Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 8,405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 8,405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3
Smart Russell Square Hostel Located at 71 Guilford Street, , London.
Smart Russell Square Hostel
England
London WC1N 1DF 71 Guilford Street
72% 8405
51.5227850 -0.1227949
Smart Russell Square Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
5.7

Muy céntrico pero sucio. Lo recomiendo porque esta muy céntrico esta 4 paradas de picadilly, eso si! Si eres maniático de la limpieza no te lo recomiendo, estuve con una amiga 4 días en una habitación de 15 personas, son literas de 3 y la de arriba roza casi con el techo, no hay apenas espacio y tenía una ventana muy chiquitita así que era imposible airear la habitación.Tienen moqueta y esta asquerosa, el desayuno normalito, la cocina sin cubiertos ni platos. Los chicos majos, Francesca y Ramona

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
4.3

Very dirty. Only cold water in the shower. There was not a place to charge the phone on the bed (at least in my room) and the Rooms are way too hot.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
4.9

I've been in an 18-bed room and it was like a camping: luggage everywhere, shoes and everybody's things just lying on the floor of a room that was way too small to fit 18 people. But there was small choice anyway because they made you pay for the lockers. Thw moquette was dirty as were the toilets and the showers were either too cold or way too hot. One of the worst experiences I've had.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

This was a great place to stay! Comfortable, secure, and within walking distance of Euston station, where regional trains arrive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • daavidcp
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.9

Excelente hostal, bien unicado, con buena conexion de wifi, limpio, estaban siempre revisando los baños y duchas para limpiarlos. Desayuno incluido que estan bien. Lo unico malo es el personal, que deja bastante que desear. Muy poco amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.0

you get what you have paid for... staff are nice...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
7.1

Zu laut. Frühstück und Ausstattung sehr dürftig. Mitarbeiter gehetzt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Lis 2016
8.3

economico posizione discreta per un weekend va bene.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2016
7.7

the staff hates the guests simple as

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
5.7

Accueil assez déplaisant. Autrement rapport qualité/prix correct.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.