Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Hyde Park View Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 4096 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 4096 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2017
9.1

À refaire juste bien donner info pour les 10£ de caution

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
7.4

Betten waren nicht frisch bezogen. Nach Hinweis wurde dies behoben.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
8.0

Riktigt bra! Men det fanns ingen ac så de va så varmt att jag nästan svimmade på nätterna!!!!!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dylanmcburnie
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Sie 2017
8.3

Decent place to stay. Breakfast is always a plus, but other than that not heaps to say here. Dorms were hot but comfortable, showers lukewarm but good pressure. Real positive is location; extremely easy to get and extremely easy to use as a base to explore the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Sie 2017
5.4

You can't drink the tap water which is ridiculous. The main problem however was our dorm. Have you been on an overnight train? Well that is more spacious. I am 163cm and I couldn't sit on my bed, the bed above me was too close. I also barely fit when lying down so if you are taller than me you won't fit. It was also very hot and I'm covered in bites. It has been my most uncomfortable stay in my travels. There is a lift (woohoo) but it's the slowest on earth. We normally didn't bother with it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
8.9

Stayed for one night & was good:) The dorm I stayed in had a plug socket next to each bed, there was a fan in the room and it was high on the wall next to the ceiling so the top bunks weren't incredibly hot or the rooms for that matter. The locker worked just fine and was very deep, plenty of room to fit stuff in. The dorm & bathroom was clean & the staff were very friendly and helpful and explained everything great. 100% will stay again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sie 2017
10.0

Can't beat it for a one night stayover

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shellekearney
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Sie 2017
2.6

This is not a good hostel. Rooms are only 3m wide yet 6 people are suppose to be able to sleep comfortably. Not the case. Not to mention they only have 2 power outlets for up to 6 people. Bathrooms old and leaks from taps and faulty toilet. Staff couldn't even supply a bath mat to help. I left before my stay was up, because of how bad it was. never stay here.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Sie 2017
7.7

Okay hostel. No environment simply a place to crash. Staff were okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
5.1

Zimmer waren nicht sauber, man musste sich selber um ein Schloss kümmern sonst konnte man keine private Sachen einschließen. Räume sehr eng. Wir haben das Hostel gewechselt es gab deutlich preiswertere Hotels vor Ort.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.