Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Hyde Park View Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 4019 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 4019 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
9.4

+ clean room,very good location, friendly staff - I was in the 4 floor, no hot water in the morning especially when most of the people had shower. The other times you have to leave the hot water running for 5 mins in order to be warm

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2017
7.7

For being so cheap in comparison to other hostels in London I was pleasantly suprised. good bathroom facility in the dorms. Nice outdoor area where you can meet people and bring outside alcohol it was a nice vibe. For the bunks being 3 stories they were fine. Had a fan in the room thank god, the other 2 hostels I stayed in in london had none so you can't sleep. Only con- I was the only female in a 6 bed dorm and the rest were male. It was fine but I think they should have more of a mix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Cze 2017
8.9

Lo recomiendo. Los de recepción muy amables,camas y baños limpios, el desayuno está bien el wifi era bueno lo único malo durante mi estancia es que no había agua caliente. Los cuartos son muy pequeños no hay espacio para moverse y mucho menos para dejar las maletas, el hostel queda lejos de todo lo turístico pero bueno tambien tomando en cuenta de que Londres es grandísimo a excepción de esto, todo lo demás está bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
17 Cze 2017
7.7

Nice place, staff, social areas were good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jcarringtonatl
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Cze 2017
8.6

I stayed here for 2 nights. In a very good, upper crust part of London known as Notting Hill. The tube is a 10 minute walk away and the area is very safe and sterile. This is also a heavy tourist area. The hostel itself was ok, nothing special.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2017
8.3

Very friendly Front Desk staff. Room newly refurbished with en suite. Very clean & modern. Fresh & airy lobby with bar. No self-catering facilities & rather dingy, windowless dining area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
7.7

Contras: -Internet é horrível -Chuveiro só sai água muito quente (não regula) -Cama razoavelmente pequena -Não pode usar a cozinha -Disponibilizam apenas talheres de plástico para comer e não tem garfo, apenas colher e faca Prós: -Boa localização -Tem cortina em todas as camas -Tem elevador (2 pessoas por vez)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rcurzon
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Cze 2017
7.4

We were unable to sleep the 2 nights we were there due to how hot it was in the room. Even with the window open and the fan on (which is useless).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • edumc10
  • El Salvador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Cze 2017
7.7

The beds are really awful and the room is really small, the bathroom was okay though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Cze 2017
5.4

Camere troppo piccole e sporche

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.