Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Hyde Park Inn Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 5,445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 5,445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
Smart Hyde Park Inn Hostel Located at 48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater, London.
Smart Hyde Park Inn Hostel
England
London W2 3JA 48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater
71% 5445
51.5123081 -0.1862096
Smart Hyde Park Inn Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tusker784700
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

Nice to visit a hostel that ticks all the boxes:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.6

This hostel is full of old people and families. No one socialises with each other. This is probably due to the curtains around the bed in the rooms which is fantastic for privacy, especially in such small rooms. My advice to walk around the hostel and find a good toilet/shower by your standards. Pushing the button constantly on the bathroom taps is ridiculous, the showers gave you 10 secs which wasn't so bad.I would stay here again for the location and value for money (especially with breakfast)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Sie 2016
8.6

Die Lage ist super, ca. 150m bis zur nächsten U-Bahn Station, Supermarkt und andere Läden auch sehr nah. Das Zimmer war sauber, dass Bad auch. Das Zimmer war etwas klein, das Bad aber noch kleiner. Es hat die Ausmaße eines Wohnwagen Bads, etwas schade, ansonsten war es ein schöner Aufenthalt. Frühstück ist Toast mit Marmelade und Nutella.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Sie 2016
5.1

They need to sort out the atmosphere, and certainly deal with the under hand comments, and general discriminatory demeanour of some of its staff. you can;'t do anything about the rude foreigners.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
2.6

My suitcase was stollen

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Sie 2016
6.9

Muita coisa pra melhorar. O hostel é bem localizado, mas não tem tomadas nos quartos nem luz pra leitura. O wifi em horários de pico não é grande coisa. As portas do banheiro onde ficam os chuveiros não trancam. O café da manhã não tem gosto de nada!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
8.6

Nous étions 4 et avons passé un super séjour. Il y a des prises à chaque lit, les sanitaires sont propres, le petit déjeuner est gratuit, la localisation est géniale. Il y a en plus des restaurants, bars, ou supermarchés autour. Je ne trouve pas justifier les différentes critiques que j'ai pu lire avant mon départ mais peut être que l'auberge s'est améliorée. En tout cas, je la recommande: le rapport qualité /prix est imbattable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.0

there are too many beds in the dorm (3 instead of the regular 2 on top of one another) - no room to store your things, and the floor is always packed with trolleys and stuff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
2.0

DO NOT STAY HERE. This hostel was absolutely disgusting. We found blood on one of our pillows upon arriving and roaches in the washroom. The rooms were like bunkers with beds cramped in threes and no AC. Left at 7am after one staying one night and cancelled the rest of our stay.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

La verdad me encanto! Es barato y con muy buenos servicios

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.