Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Camden Inn Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 2431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 2431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
4.9

The rooms are really small and dirty. The bed is unconfortable. The location is not good, far from the importants things.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Kwi 2017
5.4

Unimpressed. Crammed tiny rooms. Dirty wet bathroom floors. Don't bother bringing a lock as you have to pay to use the tiny lockers.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Kwi 2017
6.3

Für den Preis hätte man nicht mehr, allerdings sehr viel weniger erwarten können. Alles sehr sehr eng, das Bad aufm Zimmer war eine mini kleine Dusche. Klo mussten wir uns trotzdem aufm Gang teilen. Stimmung im Hostel war ziemlich unkommunikativ und lahm. Länger als zwei Nächte hätte ich nicht bleiben wollen, aber dafür war es okay. Sehr viele Leute auf sehr engem Raum. Fluchtwege zweifelhaft.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
8.3

요깅 짱기투쓕하는 싸뢈들 매니 와염 이인시르 쓰세요 저 싸인실 공융 화짱쉴 썼는데 방ㅇ ㅣ 오층임 짐 해비한 피플은 들고 올라가기 힘듬 방도 넓고 지내는 외국인들도 친절하고 안내해 주는 언니가 굉장히 친절한 여기 청소는 청소기 똘리고 휴지통 비워주는게 다 인거 같았음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.7

훌륭한 직원, 언제나 당신을 도울 의향이있는 호스텔은 머무르고 사용하기에 아주 깨끗하고 실용적입니다. 그 훌륭한 위치와 시설은 편안합니다, 방에는 어떤 것도 청구 할 플러그가 있습니다. 훌륭한 직업.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Albania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.4

Lugar asequible, pequeña habitación, literas cómodas bedss.curtains para más privacidad. Recepcionista logró asignado a mí ya mis amigos en la misma habitación. Brackfash gratis con múltiples opciones. Servicio de check-out tarde. Volver la próxima vez con mi familia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.4

good for the value, if you on budget this is the right hostel. room good,comfy beds with curtains. breakfast was good but the kitchen crowded. clean rooms, helpful staff . reception on 24/7 will come back for sure. all basic, but good Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
10.0

Great staff,helpful,the room it's clean but small. very good for group or family to have private room. shower available 24 hrs. nice breakfast.recommended for short stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2017
4.6

The bathrooms were gross and the dorm rooms were way too hot. The staff that cleaned were extremely rude and hurried you out of the way. Worst experience I've ever had in a hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • rostaizer
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Mar 2017
6.6

O Hostel é bastante apertado, quartos apertados e chuveiros ainda mais apertados. Não é próximo do centro, mas caso vá ficar e explorar a região de Candem Town vale a pena. No meu caso foi para passar apenas uma noite, só para dormir mesmo. Coisa rápida, mas caso planeje ficar mais de um dia pode ser que se sinta realmente enclausurado. De qualquer maneira o preço está equivalente ao que o Hostel oferece. Preço baixo, acomodação simples. Nos quartos, algumas tomadas, cortina na cama e lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.