Hostelworld.com

Smart Camden Inn Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2,203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2,203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
Smart Camden Inn Hostel Located at 55/57 Bayham Street, Camden, London.
Smart Camden Inn Hostel
England
London NW1 0AA 55/57 Bayham Street, Camden
72% 2203
51.5388483 -0.1412343
Smart Camden Inn Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
5.4

Great location in Camden, and the guy at the front desk was very nice, but this is the most CRAMPED hostel in the world! It's difficult to describe just how little space there is -- even the hallways are incredibly narrow. This wouldn't be such a problem if the bunk beds were the usual size, but instead they've stacked THREE beds vertically on top of one another! And my bed's blanket absolutely stunk. Obviously the owners have prioritized making money over the comfort of their guests. . .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
4.6

Ontbijt leek nergens op. Instant coffee geen kaas of eieren. Kamer geen toilet, wel een douche maar daar ging het licht steeds van uit :-( geen handdoek voor 120 euro per nacht. Erg prijzig. Bed was goed moesten alleen zelf nog opmaken. Jammuuuuuur Ook maken ze buiten schoon met bleek wij zaten op het randje te wachten twee broeken niet meer bruikbaar😭 Onder de bleekvlekken. Schoonmaakster was nog bezig maar waarschuwde ons niet.Andere gasten werden wel gewaarschuwd vonden we een beetje raar

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.9

Wenn man als Backpacker unterwegs ist und in einem etwas anderen Viertel in London übernachten möchte ist dieses Hostel perfekt. Es ist unweit einer Tube Station und nah am Camden Market, zudem gibt es ein paar schöne Pubs in der Nähe. Die Dusche war etwas gewöhnungsbedürftig und das Personal hält sich kleinlich an die Essenszeiten, aber alles in allem war es ein schöner Aufenthalt, wenn man nicht ein Sterne Hotel erwartet. Gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tamarakerr
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.1

Staff were extremely lovely, had a great spread for breakfast and in such a perfect prime location! Only a 5 minute walk to the markets which was excellent. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
3.7

Smell old sketchy people. Not for young adults that are trying to travel Europe and meet people

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
7.7

In 3 abbiamo alloggiato in questo ostello per 2 notti in una camerata femminile da 6 posti letto. Partendo dal presupposto che per noi era la prima volta in un ostello, la camera è molto piccola, contemporaneamente in 6 persone risulterebbe veramente scomodo starci. Tutto sommato è abbastanza pulito, sconsigliato a chi soffre gli spazi piccoli. Per una toccata e fuga è perfetto, da stanco è la camera più comoda del mondo! Dalla metro e dal centro di Camden ci vogliono 3 min a piedi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • travismccloskey
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Maj 2016
5.1

It was the most disappointing hostel I've stayed in. The place is absolutely tiny and claustrophobic. Don't bother showering, because the water was permanently set at scorching hot in my room. One toilet is shared by everyone on the floor. Because there's space for anything in the room, you're forced to buy a locker to house your things. Which you will want to do, because someone stole 60 euros cash out of my wallet on my last night. I don't have enough space to describe how bad this hos

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Maj 2016
8.3

Surprisingly quiet for being close to the lively Camden town. Clean and spacious room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
8.3

For the price the hostels great, rooms and facilities were clean and you can get a bit of toast and coffee in the morning for the breakfast. 5 of us stayed in a 6 person dorm, it was pretty small, you won't be hanging out in your dorm, and there was a bit of queue at times to use toilets/showers. As long as you're just looking for somewhere to put your head down I think it's perfect with the location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
8.6

very nice hostel friendly staff and set up in a very location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.