Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Slow Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
Slow Hostel Located at Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina, Joao Pessoa.
Slow Hostel
Brazil
Joao Pessoa Paraiba 58038040 Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina
96% 150
-7.1073699 -34.8278725
Slow Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
10.0

Me senti em casa, lugar super limpo, seguro e confortável. Os funcionários são os mais gentis possíveis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2016
9.1

Sans aucun doute l'auberge avec l'accueil la plus chaleureuse que j'ai reçu de ma vie ! Ces gens sont des passionnés ! L'endroit est située à 1 minute de l'arrêt de bus qui est juste à côté de la plage !! Tout près, vous avez tout ce qu'il vous faut pour votre séjour, restaurants, bars, banques, magasins, plage, locations de vélo, excusions ; tout ! L'auberge est très propre et très belle aussi !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
9.7

A very nice queries hostel. Close to the beach. Clean and well equipped. The staff is super helpful and they know everything about João Pessoa. The rooms are comfortable, pretty and the bathrooms are big and clean. I super recommend them. Not a party hostel, guys. Nice headquarters for JP :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2016
10.0

Es waren sehr schöne 3 Tage die wir im Hostel verbringen durften. Das familiäre und überaus nette Hostel-Team hat uns immer geholfen und gute Tipps gegeben. Die Zimmer weißen großzügig Platz auf und das Bad ist riesig. Alles war immer sehr sauber. Der Aufenthaltsbereich ist sehr cool gemacht. Beim Frühstück kann man jeden Tag 5 verschiedenen Sachen bestellen (auch alle miteinander)...und jeden Tag etwas anders. Sehr lecker! Das hostel können wir wärmsten weiter empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rodrigocarminati
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lut 2016
10.0

Excelente ambiente e localização, bem como, todo staff sempre prontos e dispostas a nos ajudar. RECOMENDO SEMPRE!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2016
9.4

Cette auberge situee apres de la plage, des arrets de bus, et d un supermarche est un havre de paix: pieces spacieuses, cuisine moderne et tres bien equipee, pdj varie, cour pour laver et secher le linge. Staff parlant plusieurs langues dont le francais.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
9.7

I loved the hostel, staff and other travelers I've met there, staying there was amazing. Adorei, super recomendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2016
9.7

Equipe solícita e prestativa, quarto e todo o ambiente do hostel sempre limpos e organizados. O custo-benefício vale muito a pena. Great team, room and all the hostel always very clean and organized. For the price, it's a great deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
8.6

Excellent Hostel! For sure, is the best choice in town. Nice and comfy rooms, clean bathroom. The breakfast is very good, but it's not an "all you can eat" option, but it's ok and enough for 99% of people. The atmosphere is very calm, IT'S NOT A PARTY HOSTEL!!! It's a place to chill out, close to the beach, lie down on a hammock and enjoy the silence. Great staff, very nice and gentle, always ready to help!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.