Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Slow Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Slow Hostel Located at Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina, Joao Pessoa.
Slow Hostel
Brazil
Joao Pessoa Paraiba 58038040 Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina
95% 159
-7.1073699 -34.8278725
Slow Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Paź 2016
10.0

Um dos melhores hostel que já fiquei! Nem sei por onde começar a falar... é tudo limpo de verdade, staff queridíssimo, super bem localizado, café da manhã impecável como em nenhum outro hostel. Agradeço demais à Marina, à sua mãe e sua equipe por deixar aquele lugar com uma vibe tão boa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
9.4

ambiente super agradável com funcionários muito atenciosos. Pra mim, o único inconveniente foi que o ar condicionado é ligado e desligado em horários específicos então não temos como controlar a temperatura do quarto no fim de tarde, por ex. Mas foi um inconveniente pequeno diante do todo. Voltaria com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
20 Sie 2016
10.0

Superou as expectativas... Equipe ótima. Aquele hostel que vc não quer ir embora

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

Wonderful stay at Slow Hostel ! It is located in a perfect and safe area. The staff is super friendly and always keen to help you. They have a dashboard with all the tips and activities each day. It is very useful (we had the chance to go to a very nice concert thanks to it). The hostel is very neat, perfect breakfast and the facilities are great ! I highly recommend slow hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

Localização, ambiente e atendimento excelentes! Super indico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Lip 2016
10.0

Great hostel, just perfect for the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
10.0

Adorei o lugar, tudo sempre arrumado e limpo. As funcionárias nos trataram muito bem e tiraram todas as dúvidas. Localização é boa e o lugar é seguro. Adorei!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
10.0

Me senti em casa, lugar super limpo, seguro e confortável. Os funcionários são os mais gentis possíveis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2016
9.1

Sans aucun doute l'auberge avec l'accueil la plus chaleureuse que j'ai reçu de ma vie ! Ces gens sont des passionnés ! L'endroit est située à 1 minute de l'arrêt de bus qui est juste à côté de la plage !! Tout près, vous avez tout ce qu'il vous faut pour votre séjour, restaurants, bars, banques, magasins, plage, locations de vélo, excusions ; tout ! L'auberge est très propre et très belle aussi !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.