Hostelworld.com

Slow Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3
Slow Hostel Located at Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina, Joao Pessoa.
Slow Hostel
Brazil
Joao Pessoa Paraiba 58038040 Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina
96% 147
-7.1073699 -34.8278725
Slow Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Kwi 2016
9.7

A very nice queries hostel. Close to the beach. Clean and well equipped. The staff is super helpful and they know everything about João Pessoa. The rooms are comfortable, pretty and the bathrooms are big and clean. I super recommend them. Not a party hostel, guys. Nice headquarters for JP :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2016
10.0

Es waren sehr schöne 3 Tage die wir im Hostel verbringen durften. Das familiäre und überaus nette Hostel-Team hat uns immer geholfen und gute Tipps gegeben. Die Zimmer weißen großzügig Platz auf und das Bad ist riesig. Alles war immer sehr sauber. Der Aufenthaltsbereich ist sehr cool gemacht. Beim Frühstück kann man jeden Tag 5 verschiedenen Sachen bestellen (auch alle miteinander)...und jeden Tag etwas anders. Sehr lecker! Das hostel können wir wärmsten weiter empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rodrigocarminati
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lut 2016
10.0

Excelente ambiente e localização, bem como, todo staff sempre prontos e dispostas a nos ajudar. RECOMENDO SEMPRE!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2016
9.4

Cette auberge situee apres de la plage, des arrets de bus, et d un supermarche est un havre de paix: pieces spacieuses, cuisine moderne et tres bien equipee, pdj varie, cour pour laver et secher le linge. Staff parlant plusieurs langues dont le francais.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
9.7

I loved the hostel, staff and other travelers I've met there, staying there was amazing. Adorei, super recomendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2016
9.7

Equipe solícita e prestativa, quarto e todo o ambiente do hostel sempre limpos e organizados. O custo-benefício vale muito a pena. Great team, room and all the hostel always very clean and organized. For the price, it's a great deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2016
9.4

Excelente hostel, muy buena ubicacion, la limpieza era barbara y los baños parecian de hotel. Totalmente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2016
8.9

Nos encantó el hostel. La dueña es muy cálida al igual que la gente que allí trabaja. La única sugerencia para ver es el horario de uso de la cocina (hasta las 19 hs) el cual nos parecio muy acotado teniendo en cuenta que no cenamos a las 19 hs. Dejando de lado ese tema, todo lo demás fue excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2015
10.0

O hostel é excelente, os funcionários tratam os hóspedes como membros da família. A limpeza é diária e os quartos e banheiros estão sempre muito limpos. O hostel oferece água. O café da manhã foi o melhor que já vi em hostel. A área de convivência é ótima, fiz vários amigos. Vale a pena e voltando a João Pessoa com certeza ficarei nesse hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Gru 2015
10.0

Slow is awesome. It's like a great hostel, but with a special touch. Breakfast with a home-made cake, served by staff that know your name. Rooms with lots of space. Bathrooms similar to hotels bathrooms. Very friendly staff that knows their stuff, update a billboard with the weekly activities and nights out in town, and more :) I challenge you to find better for that price! Jonathan

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.