Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleepzone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 6796 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 6796 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
8.9

The overall experience was fantastic but due to our sockets not working over the weekend it really upset our plans. We had bought food to cook in the microwave but due to the sockets tripping we had to disgard the food and spend more money eating out. When getting ready to head out on Saturday night around four they tripped again and we couldn't dry our hair after the shower. Due to the weather conditions we had to wait till it dried naturally and we missed the plans we had arranged. S

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
9.1

Stayed in a 8 person room and it was spacious with a big bathroom. Only issue with the hostel was the breakfast. They shouldn't advertise that they serve breakfast because it is literally only toast with jam and 1 cereal brand.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
7.4

Very nice place! Staff is nice! Only stayed a night but was not unhappy. My friends and I were up late after going out and being loud. We knew we were being loud and someone came to our room and told us to be quiet. So they have people looking out for the our guest! Very nice place! Staff is nice! Only stayed a night but was not unhappy. My friends and I were up late after going out and being loud. We knew we were being loud and someone came to our room and told us to be quiet. Would recommend!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
10.0

Hostel was great, very clean, kitchen was well equipped and provided free coffee and breakfast. Staff were very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2017
8.6

Un sitio genial. Por poner un pega, en la habitación no disponíamos de ningún sitio donde dejar las cosas de valor con candado, por todo lo demás genial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
8.6

Das Hostel liegt sehr gut nur wenige Gehminuten von dem Stadtkern entfernt. Sauberkeit war in den Zimmern gut, Küche immer sehr voll und eng. Atmosphäre war prima. Kleiner Tipp: Nimmt Ohropax mit, da es sehr hellhörig ist. Sonst auf jeden Fall weiter zu empfehlen!:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.7

Really great place! The location is perfect and everyone is really helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kevinroche9445
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Mar 2017
9.1

Award winning hostel with good reason

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
8.9

Un endroit acceuillant grace au personnel vraiment chouette, ou l'on ressent des l'entree la bonne humeur y regnant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
9.7

Best hostel I have ever stayed at. Very helpful staff and super clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.