Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleepzone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 7077 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 7077 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
8.9

Very good hostel, good ambiance and atmosphere moreover the staff is very nice and gives fois advices. I recomand this hostel. I spend a really good time on this place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2017
8.3

It's located in a super good place. Helpful staff. However, it's so busy that I couldn't find a chair to sit on. Everywhere it's occupied partly because raining so heavily outsized.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
5.1

Ironischer name... Liegt an einer viel befahrenen Strasse und manche Betten sind so kurz dass man sich nicht ausstrecken kann. Zu kleine Küche für 200 Jugendliche, zu kleine Zimmer, zu kleiner aufenthaltsraum. Unser schlechtestes hostel in Irland

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • katherinebujold1343
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2017
8.6

Bel endroit, propre. Le personnel est très gentil et accomodant. Nous sommes tombé sur un groupe d'étudiants en voyage donc les lieux communs étaient très achalandés et bruyant mais tout le monde est resté polie et il était tout de même possible de cuisiner et de s'installer dans un coin tranquille en cherchant un peu. Déjeuner de base inclus dans le prix (toasts et céréales).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
8.6

Endroit sympa quoiqu'un peu bruyant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
8.9

The kitchen is fully stocked, which is a huge plus. And, the location of the hostel is nice because it is only about a 10-15min walk from the train station. The only negative that I had was that there was a very loud school group that stayed there, so it could be a bit annoying (atmosphere wise). However, I would I recommend this hostel to everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.7

Delighted with our stay, the rooms were spacious and clean, the staff were very friendly and the facilities were excellent and everything was in walking distance. Very accommodating 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
9.1

Enjoyed our stay very much - nice friendly staff. Family room worked well with kids.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Lip 2017
9.1

We rented an apartment for the night, great location, it was clean, it had all we needed, good valuie for money, we got breakfast first thing in the morning, I couldnt ask for much more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
9.1

It was clean & tidy a plain and simple place to stay in the heart of Galway

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.