Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleepzone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 6927 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 6927 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • noltheo
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
7.4

I loved this hostel for the few nights we stayed. They didn't have lockers for you bags or anywhere to put them in the room which kind of sucked, but the location was great. It's super close to the main square and to the malls, and bus stations. They have an awesome kitchen area and have a bunch of tours and information! The one bad thing I experienced was the shower. You have to press a button to make the water go and it only stays on for about 10-15 seconds and would sometimes be a little cold

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
9.4

Staff was very helpful and friendly. Kitchen was fully stocked and clean. The wifi was a little spotty but overall a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
9.4

The best hostel I've stayed in so far. There's an elevator, well furnished rooms, a small balcony in most rooms, the bathrooms are clean and the staff very friendly. I enjoyed the calm at night in the lounge area and the liveliness in the kitchen during the day. The really cool music playing in the shared space made me feel happy and welcomed :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Maj 2017
10.0

This hostel is AMAZING! I felt so at home here even though I spent only one night. Sad I couldn't stay longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
7.4

El sitio era muy seguro y muy buen ambiente, el chico de recepcion nos lo explico todo genial y teniamos acceso las 24h y desayuno gratis, cosas que no sabiamos hasta que llegamos. lo unico por lo que no le doy mejor nota es porque algunas camas no estaban preparadas cuando llegamos, cosa que parecio extraordinaria. Muy buena impresion

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
7.7

Nice breakfast for travelers. Can't complain for the price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2017
9.4

Great place to stay, great location and awesome atmosphere. Will stay here again when next in Galway!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2017
8.3

It was a clean and nice hostel. The staff were friendly and helpful. The wifi however was terrible on the floor that I stayed on, which was frustrating. Overall, a good place to stay!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2017
7.7

Good place. Clean and dorms are spacious compared to many. Best hostel i stayed while over in Ireland. Was a bit annoying that on my booking sheet the address was completely wrong.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
10.0

Favourite hostel stay I've had in the UK. The staff was so lovely and it was a great place to meet people. Just close enough to the action

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.