Hostelworld.com

Sleepzone

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 6,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 6,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Sleepzone Located at Bothar na mBan, Wood Quay, Galway, Galway.
Sleepzone
Ireland
Galway Bothar na mBan, Wood Quay, Galway
87% 6219
53.2766209 -9.0504813
Sleepzone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
7.7

very good

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
8.0

Good place tot stay en sleep. Quiet at night, friendly staff. Breakfast is really basic, kitchen is very wel equipped and clean. All in all good. We did the burren and cliffs of moher trip recommended by the hostel, very good, great fun!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
7.1

Overall fine. Staff was hit or miss. Push button shower relatively clean. Room floor was gross but the beds were clean. Really close to everything but just off the square. Just fine hostel experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Maj 2016
9.4

The staff were very accommodating in upgrading us to another apartment when the one we booked didn't have the features we'd booked. Only complaint is no wi-fi in the apartment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.6

Everything was fantastic except for the pillows!!!! They were so flat!! Gave me a sore neck for my stay other than that was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
8.0

Good hostel, clean, decent wifi except in rooms, good breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
6.9

Rooms are a bit small, but they do have great kitchen and common area for people to hang out. An OK choice as a base to explore the west Ireland.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Maj 2016
7.4

It was a nice place to stay for our night in Galway. The staff were helpful and everything went very smoothly while we were there. The 8 bed dorm had enough space, but no individual lockers, which was a con for us. The bathroom was fine with two toilets and two showers. However, the sink was minuscule and didn't have any soap. All in all, our stay was pleasant!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

The bed was really confortable, we found it very easily and everyone we saw were really helping make our stay a delight.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.0

Everything was kept clean despite the renovations which weren't a bother. Good for groups but not the best atmosphere for the individual traveler if you're looking to meet people. Good for a comfy bed and cheap stay in Galway and the kitchen was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.