Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Sleepzone

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 6,318 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 6,318 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Sleepzone Located at Bothar na mBan, Wood Quay, Galway, Galway.
Sleepzone
Ireland
Galway Bothar na mBan, Wood Quay, Galway
86% 6318
53.2766209 -9.0504813
Sleepzone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2016
9.1

Très bon accueil, ambiance sympathique, équipement des chambres basique voire rudimentaire mais salle de lecture et cuisine au rez de chaussée très agréables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
21 Lip 2016
9.1

Great staff who were eager to help us to get the most out of our visit in Galway. Room was spacious and cool, and the hostel is conveniently close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.4

Awesome staff. Clean and secure. Just the usual issues of 2 a. m. loud drunks returning to roost. Love this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elton-rocha19049
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2016
10.0

Excellent structure, amazing staff and fabulous price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
9.7

Great experiece, helpful staff in general, clean and tidy, safe and friendly environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2016
8.9

+ : Très bon rapport qualité prix, locaux tout neuf, bon emplacement - : Ambiance assez froide, gros groupes d'enfants, wifi peu performante, peu de prises en chambre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
9.4

Great stay and value. Staff was helpful, doors were swipe access. Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2016
8.9

En general bien, zonas comunes agradables y el personal atento. Habitaciones con balcón, no muy usual, esta bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
3.1

We had a really bad experience in a shared room. The other guys came at 1:30 in the night with the painted faces like gothics. We wont regret.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your feedback. I'm sorry to hear that you did not enjoy your stay with us. When booking a shared dormitory it must be taken into account that other guests will be staying in the room, and may arrive back at a late hour. The staff on our 24 hour Reception desk are always happy to assist if any guests are behaving in an inappropriate manner, however guests arriving back to their dorm with their faces painted is not deemed a danger to others. No other behaviour was reported to us other than the fact that some guests had their faces painted in the same dorm. I'm sorry if this affected your stay with us, and we encourage all guests to report any concerns to Reception so that we have the opportunity to assist should there be an issue. We also have private rooms available, should guests not wish to share a dormitory with others.

15 Lip 2016
8.0

Ok. Can be better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.