Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleepzone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 6,726 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 6,726 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Sleepzone Located at Bothar na mBan, Wood Quay, Galway, Galway.
Sleepzone
Ireland
Galway Bothar na mBan, Wood Quay, Galway
86% 6726
53.2766209 -9.0504813
Sleepzone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
10.0

Lovely staff. Couldn't have asked for a better location. Very warm room with comfortable bed and seriously affordable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
10.0

Die Stimmung im Hostel ist super. Alle sind entspannt und sehr kommunikativ. Das Zenrum ist fußläufig schnell zu erreichen und viele Supermärkte sind direkt um die Ecke. Auch an der Sauberkeit gibt es nichts auszusetzen. Wir haben uns rundherum wohl gefühlt. Wir hatten ein tolles Wochenende in Galway und würden dieses Hostel immer wieder weiterempfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

5 minutes to the pubs and near everthing you need. The athmosphere was nice. I will be back there I have have the chance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Why no towels?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Nellwell
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
9.1

I spend 7 days here and lived in female's room. The staff clean room every day and They are kind . The location is good near Galway new cross station. Wifi is great and you can saty the kitchen room all day. Coffee and tea is free use all day :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Best hostel in Ireland. Staff are awesome, everything is clean, and the location is perfect. We had so much fun here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
9.1

We were supposed to stay 2 nights but we liked it so much and it got very cheap that we extended for even 2 or 3 nights more. Hostel is very good located, looks very cozy and stuff was great, especially the guys were very friendly! We also did both of the tours they were offering; Connemara & the cliffs. I can suggest both of them but there's also an entrance fee (8€) to gardens & castle on the connemara tour! Just to let you know :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
8.6

Super friendly staff!! Had everything a good hostel should have! Only issue is that the duration of the water out from the shower is very short. Overall highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.3

the room and the breakfast were really good. The staff was amazingly friendly and helpful. The bathroom could have been cleaner and both toilets in our room were broken. But then again it is quite a luxury to have an ensite bathrooom at all and there still were toilets on the corridor that were fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
9.7

Great location, great staff, great info!! The guy that works nights normally, sorry can't remember your name, is hilarious! :) will return!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.