Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleeping Boot Backpacker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
Sleeping Boot Backpacker Hostel Located at NO.73.,Jinfeng St., , Hualien.
Sleeping Boot Backpacker Hostel
Taiwan
Hualien Hualien 970 NO.73.,Jinfeng St.
95% 720
23.9861349 121.6064214
Sleeping Boot Backpacker Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Wrz 2016
10.0

这是一个非常好的青旅,特别是服务热情周到。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • italo13129187
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Wrz 2016
9.7

Excelente lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
10.0

Best hostel ever. Owner is very nice and gentle. Place is quite and clean. Since there is typhoon during my visiting.spend most of my time in this hostel talking with their staff and travelers. Queit relaxing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
9.7

Great place to stay. The staffs were very friendly and helpful and they gave me suggestions of places to visit, eat, rent a bike, etc. The atmosphere is also very nice, you will be able to meet other travelers and hangout in common area. The hostel is about 15 minutes walk from Hualien train station. Restaurants are also within walking distance. I would definitely stay here again if I am in Hualien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2016
10.0

Really nice and welcoming place!The staff is great it s really clean and convenient to walk around!I enjoyed a lot my stat there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Lip 2016
9.7

위치가 다소 불편한 점은 있었지만, 크게 문제가 되진 않았습니다. 무엇보다 여행에 관한 정보와 서로의 언어교환등 즐거운 추억 많이 가져갔습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.4

很不错!老板人很好! 来花莲很值得体验一下这个hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Lip 2016
8.9

The only thing that I feel a bit uncomfortable is the mattress.....too soft

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
10.0

Great hostel with a great atmosphere! One can relax in the common room and meet fellow travellers. The owner, Paul, is an extremely helpful and friendly guy. He gave great recommendations for my itinerary! Beds and showers are great as well. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
10.0

非常nice的一家旅店!环境很舒适,老板和店员都非常的热情,会给你很好的当地游玩建议,有幸还听了他去其他国家的经历!走的时候忘了东西在店里,店主在外面购物还赶回去帮我送到火车站!建议大家去花莲选择这家店!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.