Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleep in Heaven

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 6008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 6008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2017
9.7

All in the name

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
9.4

This was a great hostel! We had a beautiful room (4 bedroom) with a shower room down the hall. There was a bar in the main section of the hostel with Happy Hour which is great for socializing with other travelers. Its a little bit of a walk to Nyhavn area (~40 minutes), but you can take the metro and its quicker (24kr).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rurnolan
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Sie 2017
8.9

Very nice hostel. Great atmosphere. Lovely staff. I'll definitely be back again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
6.6

The room was cramped and very warm. I booked 3 beds and we weren't even near each other. The bedding wasn't very nice, the linen on the other hand was very clean. Although there was a few issues, it was a great stay about 20min walk to the city centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Sie 2017
10.0

One of the best hostels I have stayed in so far. Great environment to meet people!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Sie 2017
8.0

Overall, it's a cosy hostel. I just didn't like the luggage common store (with token system it would be better) and the cleariness of bathrooms and shower (women, please keep the places clean from your hair!). I recommend to buy the breakfast and to try the beers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • RinoDrummer
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
8.3

Beautiful atmosphere that makes simple to meet other people, the position is the best feature! It's really good in relationship to the prices (very low) of the hostel (and it's good too). The only problems are that the don't have microwave (although the availability of the staff is awesome) and the laundry.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2017
10.0

Really nice location and easy to everywhere , and quite convenient nearby ( 15 min by walking to station and park )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2017
9.1

Ambiente molto accogliente, stanza comune ben fatta. Stanze piccole, con tanti letti a castello a tre piani, piuttosto strette, ma letti comodi. Noleggio bici comodo ed economico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2017
8.9

Nice hostel. It's not that far from the city center by walk (20-25 min), but you also can rent a bike (cheaper than in other places) to move there. The staff it's very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.