Hostelworld.com

Sleep Green - Certified Eco Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
Sleep Green - Certified Eco Youth Hostel Located at Ronda Universidad 15, Pral-1, Calle Balmes 9, Barcelona.
Sleep Green - Certified Eco Youth Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08007 Ronda Universidad 15, Pral-1, Calle Balmes 9
86% 135
41.3865652 2.1659588
Sleep Green - Certified Eco Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
8.3

El hostel, muy bueno, buena ubicación, buena onda para explicarte y darte información turística. Tienen té y café free, junto con galletas, punto a favor a tener en cuenta. Después de la media noche, no quieres que haga ruido, ni siquiera cuando ingresas al hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2016
8.9

Nice place,amazing location,great staff. Just to know: they a charge you to leAve your stuff,and extra ifyou want to usebathroom or internet. I am not saying is wrong,but It should be in the Announce... It is not that expensive for Barcelona. Good place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Mar 2016
8.6

Peaceful, well located hostel with clean comfortable rooms. + Eco friendly + Big, lockable lockers + Excellent cooking facilities + Helpful intro to Barca + Very quiet + Balconies - Bathrooms had unpleasant odour although clean - No locks on room doors - Traffic noise because Windows wouldn't shut fully Overall a very pleasant stay with the negatives being very minor. This is perfect if you're wanting to avoid a rowdy party hostel. Recommended 👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
5.1

Clean and central However very bad experience 3€ to pay for your luggages after 3h! + no keys downstair i had to wait 20mins outside very late at night so that someonz could open me the door! + very tiny bathroom you cant put your stuff + very noisy + no towel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Mar 2016
8.3

I checked in at midnight, but the male staff was really kind n so polite. Make staff were more friendly than female staff. Only problem I had in this hostel was about its shower. I had to wait for like 40sec or longer for the water to become warm. Overall it was good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
9.4

Excellente auberge si l'on recherche le calme et le silence. Manque une pièce commune avec sofa (plus confortable). Sinon propreté impeccable, situation idéale et personnel super sympas! +++

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
10.0

Great hostel,great location, great staff,great customer service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2016
10.0

Highly recommended - really friendly staff, genuinely interested in you having a good visit to Barcelona! Got chatting to several other hostellers even though I wasn't in the hostel most of the time because that's the atmosphere: easy-going and only a short walk to most places.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2015
10.0

Super personsl work in This hostel ! Good location. I'm enjoying).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

To było bardzo bardzo bardzo dobry, czystość, porządek, a przede wszystkim dobrą obsługę i chęci ludzi do recepcji. Zdecydowanie polecam. Jego lokalizacja jest nie do pobicia, stacja metra i Plaza Catalunya są bardzo blisko.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.