Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.3
Skywalk Located at via buonarroti,39, , Rome.
Skywalk
Italy
Rome Roma 00185 via buonarroti,39
71% 175
41.8939968 12.5028673
Skywalk
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Paź 2015
2.0
Przetłumaczone przez Google

Kazali nam przenieść się do innego hostelu po zapłaciliśmy gotówką, ponieważ nie akceptują karty. My zaplanowaliśmy nasz pobyt z Skywalk nie drugim miejscu. To było niepokojące doświadczenia, aby zmienić lokalizację. Miał nam jeździć z nim w kabinie, myśleliśmy, że może być przy nas z dala, aby nas okraść. Pokój był brudny i śmierdzi. NIE REZERWUJ Z Skywalk!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Wrz 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

Tylko tutaj na jedną noc i było ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Joongkim
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Wrz 2015
3.4

이상함 걍 구림 근데 안에 덩치큰 인도녀석한명은 괜찮음 하루잠깐자는정도는 괜찮지만 장기투숙은 비추

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Wrz 2015
4.3

I booked to stay at Sky walk due to the location being good however when we arrived we were sent to a different hostel which was way out of town. This isn't the first time I've heard of this happening as sky walk have 6 other hostels all with not so great reviews. The room we got was nice however it wasn't exactly a hostel and we didn't see any other people other than the women who lived there. The location spoilt it. The map we were given didn't even have the hostel on! Really disappointed!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Wrz 2015
5.4

Vi kom senere end check in tidspunkter, og pga af det skulle vi sove på et andet hostel som lå en god gå tur væk. Det synes vi var meget mærkeligt da vi havde booket senge og der bare stod man skulle fortælle dem hvis man kom senere. Men vi kunne komme tilbage til Skywalk dagen efter. Begge steder gratis morgenmad men meget kedelig og ikke rigtig noget værd. Der blev ikke rigtig gjort rent på værelse i de 4 nætter vi var der. Kun efter dem der checkede ud men ikke gulvet eller noget. Venlig staf

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2015
9.1

Extremely nice and friendly staff! Especially Jeff and Masihur they went out of their way to ensure I had an enjoyable stay. Will definitely recommend. This is not a loud party hostel, nevertheless they had free Sangria nights which was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2015
7.7

Good wifi and great location. Staff were helpful and gave a map which helped us use what little time we set for a day in Rome. Good shower and quite clean. A little hard to find though as it is in a building without a sign of some sort. Served us well for one night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2015
10.0

Bella esperienza da ripetere sicuramente, personale sempre molto disponibile in particolare massud il ragazzo della reception

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2015
8.0

Son medios metiches

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2015
7.4

this hostel is really good value for money if your only staying for a short period of time, The workers are really welcoming and upgraded us to a private room on our last night. The hostels clean the only downside is theres no kitchen however, you do get free cups of tea, so what more do you need. Hostels not in the main centre but is close to a metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.