Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skyewalker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

super sympa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
9.7

Estupendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
10.0

Excellent, magique que dire de plus, tout simplement parfait

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
9.1

Chouette auberge perdue dans la campagne (on est passé devant sans la voir). Les proprios sont sympas et donnent des itinéraires de ballades si vous aimez marcher. Les lits sont au top, ainsi que le reste des équipements. Ils jouent le jeux de Star Wars à fond ce qui est sympa pour les fans et le dôme à l'extérieur est vraiment sympa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
10.0

I love this place! Not a lot of touristy things to do, it is quiet, and has no WiFi! All the things I enjoy about it. I have made new friends here because you have the time and space to connect. Only for those willing to unplug and be human. Great pub a 5 minutes walk away. But anything else you will want a car. Be sure to check out the craft days on Wednesday, at the community hall across the street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
10.0

Such a pleasant surprise to find this hostel! Friendly staff, everything clean and nice atmosphere !!! I would recommend it for everyone staying in Isle of Skye !!! Love it !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
10.0

Super auberge avec un très bon accueil et une grande disponibilité. Vraiment à recommander et en plus dans un super endroit (qu'il faut aller chercher mais tellement beau!)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
9.7

Brian and Lisa arr wonderful hosts, linda and warmly The hostel is beautiful , lovlely and clean. The dome and the chess outsider are cool. In the area there are some wonderful things to view If you need some information about road and trip of Scotland ask to Brian.. a jedi of the roadtrip!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
10.0

Excelente lugar y personal muy amable y atento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
9.4

Great stay. Sidewalk to oysterbar and Taliskerdestilleri with wheelchair. Mungosbar 300 Meter with a cool Team. Brian is serving a whiskey and giving excellent stories about Scottish history and knows brilliant ways to hike, to bike and to drive. That we had to get out of the house between 11 and 3pm is new for me, but it was the first time in a hostel for me. Thanks very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.