Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skyewalker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2017
9.1

Très agréable auberge de jeunesse. On s'y sent comme à la maison! Sanitaire et chambre cosy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
10.0

Really good value for money. Beautiful setting with festive pub just down the road. 2 Bed Room was small but the communal bathrooms and kitchen were spotless and well organized. Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
9.4

Lovely people, beautiful facilities and comfortable beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
8.0

Un hostel muy bien equipado, con las zonas comunes muy limpias y bien organizadas. la habitación doble donde nos alojamos con baño era agradable, confortable. Buen relación calidad precio para lo que cuestan los alojamientos en la isla de Skye. Está un poco alejado de la ruta principal de la isla. Cerca hay un restaurante en el que se come muy bien. Se puede ir andando.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
9.4

Perfect stay in one of the two little huts they have. Very clean and cozy hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
10.0

Un ostello davvero accogliente ed attrezzato. Molto bella la zona esterna con la cupola in vetro per le serate fredde/piovose. Le camere non sono grandissime ma la pulizia non manca. Zona docce e bagni molto ampie e pulite. a cucina è grande e molto attrezzata. Non c'è la Wi-Fi perché nella zona non c'è copertura, ma c'è un telefono a gettoni nella struttura.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
8.3

It's a really nice place you have here ! Rooms are comfy, bed are good, and i really enjoyed the kitchen / living room spaces. Everything is clean. The garden is a nice place to stay too (ok it was raining when we arrived but the bubble is pretty good for that) The only problem i had is that the rooms are not soundproof. The ladies in the room next door woke us at 6am, tchating and giggling as they were on their own...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2017
9.7

Uno de los mejores hostel en los que he estado nunca. Habitaciones amplias y muy bien preparadas, los baños limpísimos, la cocina y la zona común grandes, bien equipadas y muy cómodas. El personal es muy amable y atento y se respira un ambiente muy agradable. Es muy buena base para explorar la isla de Skye, eso sí, en coche, porque está en mitad de la nada. Volvería sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
10.0

I have only good things to say about this place - it's a little tough to get to if you don't have a car, but otherwise it's lovely. Don't miss the glass dome - it's a magical place to sit after dark.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
8.3

Good atmosphere and nice staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×