Hostelworld.com

Skyewalker Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2043 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2043 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
10.0

Wonderful hostel, very comforting and a happy place to be, wish we stayed more than one night. Would happily recommend or stay again if I return to Skye.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
9.4

Muy chulo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Wrz 2016
10.0

Bestes Hostel unserer Tour!! Einfach wunderbar, ein bisschen verrückt, urgemütlich, tolle Atmosphäre, nette Leute und alles da was man braucht. Wir kommen definitiv wieder!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Comfortable, Clean, Relaxing, Welcoming Staff. Even freshly baked cakes available!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
10.0

Honnêtement, une des meilleurs auberges que je connaisse ! Localisation sur l'ile de Skye dans un cadre agréable, personnel d'une gentillesse rare, l'auberge est extrêmement bien agencée, tout est à votre disposition, tout est fait pour que les gens se retrouvent dans la salle commune autour d'un verre, d'un jeux de société ou même d'un bon repas. Allez-y sans hésiter, acheter de quoi vous faire un festin le soir, et vous allez passer une merveilleuse soirée !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
9.7

Great place to stay! Very clean and cozy. Excellent kitchen facilities and a cool dome structure to hang out in. The staff was extremely friendly and helpful, and the owner walked around giving drams of whisky later in the evening to those who wanted a taste. Set up for a community feel but away from town, which I like. And just a couple of miles from Talisker!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
10.0

The Hostel is an excellent insider tip. Very well located to all hot spots. Talisker Destillery is 10 min. away by car, also a nice inn and a seafood shop with fresh fish and oysters. The Hostel has a great kitchen, beautiful sitting area. Showers and toilets were always clean. Though it's a Hostel it was very quiet, very familiar and the Housekeepers are just lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.1

Very nice hostel ! Very clean and comfortable ! The only minus was the absence of wifi but it was the same in a lot of places on Skye !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
10.0

Thoroughly enjoyed our 3 night stay here. The kitchen is well equipped, the showers and toilets are really nice and the beds are super comfy. The staff and other guests were all really friendly; Brian even donated an old tank for his e-cig after my friend dropped and smashed hers! We will definitely be staying here next time we're in the area and will be recommending it to anyone who's heading across to Skye!! Awesome hostel, awesome people, Skye is awesome - stay here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Really nice hostel with a great equipped kitchen! Very friendly staff and clean bathrooms. We enjoyed our stay in the peaceful environment (in a very small town) and loved all the little extras such as really nice paintings or the cake of the day which kind of made our day ;) Bunks were quite small but ok. We would definitely go there again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.