Hostelworld.com

Skyewalker Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
Skyewalker Hostel Located at The Old School, Portnalong, Isle of Skye.
Skyewalker Hostel
Scotland
Isle of Skye IV47 8SL The Old School, Portnalong
96% 1720
57.3260694 -6.4069390
Skyewalker Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.4

Loved it..friendly welcoming, comfortable, great vibe...would have been 10/10 if there was Internet.. But then people wouldn't have been so easy to talk & play music. Will definitely go back to stay in Skye and hopefully to stay at Skyewalker

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.1

We had a very good stay at Skyewalker Hostel, impressed by the facilities. Best hostel I have ever been in Scotland so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
9.7

Nice place We spend the night in a single little house pretty with all that you can needed Clean place and friendly people . The old inn , pub 5 min away is very nice too with scotland's products ....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.1

Très agréable et sympa, propre et bien situé. Extérieur et intérieur bien aménagé et entretenu. Cuisine salle à manger fonctionnelles et bien aménagées. L'ambiance est décontractée et le personnel agréable. A recommander sans problèmes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.3

Une auberge très sympa, le personnel est très disponible pour donner des conseils de visite. Le cadre est magnifique et les facilités sont de bonne qualité. Attention cependant, voiture indispensable pour se rendre à l'auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

TOP! Besseres Preisleistungsverhältnis gibt es nicht! Super sauber, etwas verspielt super Gastfreundlich und alles ist im Nirgendwo;) die Bar 5 Gehminuten entfernt ist liebevoll und lecker!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

Ist nur zu empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

Génial.. c'est propre, spacieux... Les gens sont sympa et le cadre,bien qu'isolé, est top... ça dépasse en qualité un grand nombre d'hôtel classique. Ça peut être un bon point de chute pour explorer Skye à condition d'avoir une voiture ou du temps.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Just an amazing place! Lisa and Brian are the mot adorable hosts I have ever met. Helpful, kind and their hostel really felt like home! I AM DEFENITELY going back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aidaaya
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Kwi 2016
9.1

Everything is great but no WIFI nor phone signal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.