Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skyewalker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2017
10.0

Leider kein Wlan wie angegeben. Sonst alles Top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
9.7

Et super sted, kræver dog at man har bil tilrådighed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Maj 2017
9.1

No WiFi os the only "problema". You will be totally disconnected from the world!! Is the best hostel in Skye.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.1

Overall,the place is really superb and clean. I am most impressed with the bathroom arrangement: the dry area to put on your clothes. However, I hope that the host could provide wi-fi connection to the guests even if it only for a specific common area. I also think that the information about the lack of wi-fi connection be updated in the website so that the guests can be well-prepared before coming to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Irlandia Północna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
10.0

This place is so amazing! Had the best experience! The location is beautiful and the hostel itself is fantastic! Especially the Jedi huts!! I would highly recommend this hostel to anyone travelling in Scotland

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

Fantastic place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.1

Todo muy lindo, limpio, bien atendido. Un gusto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

We stayed in the Jedi Huts and loved them. The host was friendly and informative and the supper at the hotel down the street had tasty meals that were great value for the large portion sizes. The bathroom facilities were top notch and newly renovated and immaculately clean. We can see why this hostel has been rated as #1 for so many years in a row!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • justinrenerson1859
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2017
10.0

Beautiful location. Clean, with excellent views and superb showers. The only downside would be that there is no wifi here. Something I didn't know till I arrived. Not that big of a deal really. It felt good to disconnect for a couple days. Highly recommend the skywalker hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

Our second stay here and it just gets better and better. Very friendly atmosphere and spotlessly clean. The staff are very helpful and full of interesting information, but don't tell anybody or we might not be able to get a booking because it's just so good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.