Hostelworld.com

Skyewalker Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
Skyewalker Hostel Located at The Old School, Portnalong, Isle of Skye.
Skyewalker Hostel
Scotland
Isle of Skye IV47 8SL The Old School, Portnalong
95% 1751
57.3260694 -6.4069390
Skyewalker Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
9.1

Stayed in one of the Jedi pods at the back of this interesting hostel. The owners are friendly and organized and full of helpful advice. The hostel is beautifully situated in Portnalong, close to the Talisker distillery and surrounded by lovely countryside. The Cuillin hills are close by and the Fairy Pools are a short drive away. There is a walk known as 'The Loop' that you can do that goes down to the beach in a circular route and there is a hill behind the hostel to see the sunset.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

UN SITIO MARAVILLOSO CON UN PERSONAL MUY AGRADABLE Y UN LUGAR MAGICO, SIEMPRE QUE VUELVA A LAS ISLAS SKYE SIN DUDA VOLVERE,MUCHAS GRACIAS POR HACERNOS SENTIRNOS COMO EN CASA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.4

Excellent Youth Hostel !!! My best so far ! Everything is very clean, good showers, location very good and the receptionist was very kind !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

très bien placé, un peu bruyant pour la chambre côté rue;

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
10.0

Great location if you like rural areas. The managers and staff where very friendly and helpful. The kitchen is well stocked with pots and pans as well as three stoves and two large fridges. Lots of parking. The only down side was no Wi-Fi while I was there, however I feel the overall quality compensated for this. I highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Maj 2016
9.4

One of the best hostels i have gone to. Amazing friendly staff. The woman in her twenties who worked there was fantastic. She was extremely welcoming and helpful. It's a great friendly vibe at this hostel. We had a private room which matched any hotel we stayed at while in Scotland. It's in a bit of an isolated location but that's expected in Skye. However if you have a car it's not an issue. I would love to come back here in the future

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
9.7

Loved staying in the Jedi hut here! So much fun and on such a beautiful island. The glass dome is a fun addition.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fredkoops2555
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
9.7

Very friendly and hospitality. and most off all a beautiful spot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Maj 2016
10.0

Great hostel in great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.7

Great atmosphere! Funny stickers around, a nice and cosy place. A lot of showers. Clean. Helpful staff. Thanks for having us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.