Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skye Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • luciesimunkova5257
  • Czechy, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
20 Kwi 2017
8.0

Very nice and friendly hostel. Nice rooms, showers, great kitchen and common room. Would definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2017
9.7

It is such a nice place to stay that we enjoyed every moment of it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.4

Un chouette hostel de backpackers, chaleureux, dans lequel je ne manquerai pas de revenir lors de mon prochain séjour à Skye.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Comfortable, helpful staff, great fresh scones!! Brilliant location as it's found at the entrance to Skye. I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
9.4

Excellente petite auberge de jeunesse, très bien située à l'entrée de l'île de Skye. L'atmosphère y est paisible, il est très facile de parler avec les autres car c'est petit et cosy. Les murs de la cuisine sont recouverts de bons plans et conseils pour voyager facilement sur l'île, la salle commune est adorable avec un feu de bois très apprécié. Des scones faits maison sont dispo tous les matins et les caravanes du jardin sont grandes et chauffées ! Je retournerai très volontiers là-bas !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
7.4

Nice little hostel in Kyleakin, a small village with nice views. It's not super close to many of the sights, but the people here are very friendly and the atmosphere is welcoming!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2017
10.0

I adored this hostel. It was home to many new friends and adventures. It is incredibly clean and welcoming, with a lovely cosy fire to sit beside after a long day. An adorable and friendly local cat wanders about to greet the travelers. This magical little hostel definitly lived up to the hype and made the Isle of Skye that much more magical.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Mar 2017
9.7

Great hostel, staff are all amazing and it feels like a very homely hostel. facilities were all in good working order and everything was nice and clean. loved my time here, would definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2017
9.4

Muy acogedor y muy buen trato del personal :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2017
8.0

Lovely hostel, couldn't complain at all. Only thing you could say was overpriced but on the Isle of Skye that's completely understandable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.