Hostelworld.com

Skye Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
Skye Backpackers Located at Kyleakin, , Isle of Skye.
Skye Backpackers
Scotland
Isle of Skye IV41 8PH Kyleakin
86% 371
57.2723611 -5.7304000
Skye Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.1

Jolie auberge, propre et sympathique. Le personnel est agréable. Facilités pour se garer et bon emplacement stratégique.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
6.0

El lugar no tiene muchas opciones para transporte, y en recepción no te dan mucha información. Me dieron una cama en una caravan con 10 camas y la cama, además de ser incomoda, tenía cabellos de alguien más y las cubiertas de los colchones estaban llenas de pasto seco, las sabanas muy viejas. Y estando en las caravan, necesitas salir para ir al baño y la única regadera que hay esta dentro de la casa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Maj 2016
9.7

No lockers depending on where you stay, but big kitchen, clean facilities, and the camper trailer was actually pretty comfy. The staff were pretty solid as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

I was presently surprised with how wonderful our stay was. The rooms were well kept and the huge, stocked kitchen was wonderful. Everyone was plesent and laid back. The only downside was possibility the bathrooms with older amenities. But the great location, funky atmosphere, and low price made up for it. Such a great resting place for a trip through Skye!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
8 Maj 2016
9.7

Everything was great! Only little trouble is 2 toilets and showers for everyone but they are building more. One night turned into 3 nights there, so really enjoyed it! Staff are so friendly, atmosphere is great! Caravans out the back are awesome. Group BBQs for dinner are nice too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2016
6.9

The location of this hostel was fantastic however I was on the third floor and the wifi wouldn't work. Worked fine in the lobby of the hostel but was a bit annoying that it didn't work in the rooms. Besides that the hostel was brilliant and was located in a busy area of town very central!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

Wasn't sure at first but once we were in and settled our stay was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.4

Had an absolutely wonderful stay! The staff was excellent and the rooms were perfectly clean. Had a very cool theme in each room! Star Trek was awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
6.0

房間味道有點重,洗澡廁所都不方便,要到另外一個建築物去,很冷,很不方便!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • mbeemsterboer4119
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Kwi 2016
9.1

Our room was cozy and had a nice heater. Sink in the room was convenient. Showers were hard to get because of sharing with others but not too bad. A good vibe to the place, common areas made it easy to meet other people. Right at the entry to Isle of Skye, this is a good place to start your trip around Skye!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.