Hostelworld.com

Sklep Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 4.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 6.0
Sklep Hostel Located at Seifertova 53, , Prague.
Sklep Hostel
Czech Republic
Prague 13000 Seifertova 53
71% 104
50.0849726 14.4460129
Sklep Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2015
2.0
Przetłumaczone przez Google

jego żałosne miejsce z żałosnym zarządzania i usług.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Wielki dostępność z dworca centralnego. Zdecydowanie polecam. Pracownicy w biurze był bardzo pomocny. Włączenie śniadanie i wifi sprawiły, że pobyt przyjemnym.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Sri Lanka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2015
7.7

The hostel is good overall. However, only the manager can speak in English. Others can't even understand English. We found it very hard to communicate with them. The breakfast is very average.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Świetne i smaczne jedzenie w restauracji - 10% zniżki, jeśli pobyt w schronisku!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Nam się podobało. Może na dłuższy pobyt, dobrze byłoby mieć w pokoju (mieliśmy apartament) mopa i / lub kilka elementów czyszczących dla podłodze w łazience. wspaniałe miejsce!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2015
8.9

The breakfast was amazing! The hostel itself was very pleasant as well. We had a communication issue with the man on reception so we couldn't get a breakfast box on our second morning (we were leaving very early and the reception is not open 24/7). We didn't know where to leave the key either, so we just left it in the room. The hostel is in a very good location, a short walk away from the old town centre and one tram stop from the railway station. Thank you for a good break in Praha :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest dość daleko od majn terenie miasta i jednocześnie tramwaje zatrzymują się i działają bardzo często to nadal nie jest idealny w nocy i gdy wróciłem zatrzymałbym się w bardziej centralnym hostelu, obiekty, gdzie w porządku, ale poniżej średniej , W kuchni było tylko jeden pan, który nie jest wystarczająco, reastrant dole jest przyzwoite i tanie jeśli przyjedziesz późno i nie czuć się jak udać się do głównej części miasta. I nie polecam tego hostelu nikomu języku angielskim jak my, gdzie jedynymi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Maj 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Praga rulz! I ten hostel jest świetny. Nie tak wielu ludzi, nie głośno, jak zachodnich hosteli. Bezpłatne, dobre wifi, świetna kuchnia, świetna lokalizacja. Zalecając pewno !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2015
8.6

Please repair the electric kettle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.