Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skellig Hostel & Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
Skellig Hostel & Lodge Located at Kerry, , Ballinskelligs.
Skellig Hostel & Lodge
Ireland
Ballinskelligs Kerry
94% 80
51.7409019 -10.1734685
Skellig Hostel & Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.7

More of a house than a hostel and with much nicer bathrooms and bedrooms than traditional hostels. Great if you are looking for a private room! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.1

We had a wonderful stay along our way around the Ring. We had a private room which was very nice. It was defintely more family friendly than your average hostel which I thought was nice. It would have been nice if breakfast was included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jratiarson5390
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sie 2016
8.9

Hostel located in a really nice place (closed to the beach), with nice and clean rooms. What a pity the breakfast is not included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
8.3

Fijn hostel voor een gezin zoals wij. Prima keuken en eetzaal, beetje beperkte "zitkamer", wel leuk dat er een pooltafel staat. Mooi uitzicht als je buiten staat op het grote grasveld, ruimte voor bijv. badminton. Goede slaapkamer voor 4 personen, goed geslapen op de bedden. Fijne ontvangst door enthousiaste host. Goede uitvalsbasis voor bijv. Valencia Island.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2016
9.1

Très belle région, bonne situation pour visiter. Propriétaire très sympathique Pas d'isolation au niveau des planchers, on entend les pas et conversation des voisins du dessus !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2016
9.7

Très bon accueil. Ici, pas de dortoirs, mais des chambres familiales. Cuisine et salons communs où l'on peut échanger, jouer... Petit bémol : le matelas à ressorts (pas terrible pour les personnes qui ont des problèmes de dos).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
9.7

Freda may possibly be the nicest person we met on the entire week-long trip - she is such a sweetheart who really cares for each individual guest. She made us feel at home, had fresh food baked in the morning and recommended some wonderful sights for us to see. The hostel is right next to a beach which is gorgeous at night! The facilities were excellent, and we couldn't recommend it higher to anyone staying in the Ballinskelligs area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
10.0

Das Haus, die Zimmer und die Küche sind sehr sauber und ansprechend, die Gastgeberin extrem freundlich, sie hat sogar für uns extra einen Kuchen gebacken! Die Küche zum Selberkochen einladend und voll ausgestattet. Äußerst ruhige Lage mit Meerblick.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.7

Excellent séjour d'une semaine. Nous avons été chaleureusement accueillis par Frida, très disponible tout au long du séjour pour nous donner avis et conseils. Nous avons bien apprécié la cuisine, son équipement et ses produits de base. Les lieux étaient très propres et les lits confortables. L'auberge est bien située, au calme, pas très loin de la mer et du pub. Bon rapport qualité/prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
10.0

L'hôtel est agréable, avec super rapport qualité/prix. Les chambres sont de bonnes taille et rien à dire sur la propreté. La cuisine est très bien équipée. Le plus est l'accueil impeccable, des bons conseils pour découvrir le secteur qui est magnifique !! La propriétaire des lieux laisse même des biscuits à disposition qui sont à tomber !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.