Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skeleton Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
Skeleton Beach Backpackers Located at 14 Moses Garoeb str, Vineta, P.O. Box 23658 Windhoek, Swakopmund.
Skeleton Beach Backpackers
Namibia
Swakopmund Swakopmund 9000 14 Moses Garoeb str, Vineta, P.O. Box 23658 Windhoek
85% 171
-22.6661354 14.5276594
Skeleton Beach Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Wrz 2016
6.3

Het is een prima hostel, maar niets meer dan dat. De eerste kamer die we kregen toegewezen was erg klein voor 4 personen, toen we dat aangaven kregen we een andere kamer, in een container. De verwarming in de container deed het niet, en aangezien het nogal koud wordt 's nachts werd dat een beetje een probleem. Een doorgelegen matras werd opgelost door een ander bed te kiezen. De douches waren lekker warm en redelijk schoon. Het ontbijt was goed, maar gasten lieten vaak vieze vaat staan.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.1

Gut ausgestattetes Zweibett-Zimmer mit Balkon und Fernseher. Insgesamt ein sehr schönes Hostel, wenn auch die Ausstattung in der Küche etwas dürftig ist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
9.7

Amazing place with great atmosphere. Everyone was very accommodating. The ladders are not attached to the beds, which can be problematic, but overall a great place. I extended my stay, for I was having so much fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Lip 2016
9.1

とても清潔な宿です。 キッチンも広くて綺麗で自由に使えます。 朝食つきでした。ありがたかったです。 一番良かったのはスタッフのおばちゃんがとっても優しいことです。 何か尋ねるとすぐに電話予約してくれます。 おかげで、宿からウィントフックまでバスではなく普通の車で格安で帰れました。 海からもすごく近くて、晴れていればすごく良かったです。 また泊まりたいです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
8.0

Aspect extérieur un peu décevant mais tres joli petit jardin et salon commun avec cuisine Belle chambre propre et confortable Personnel agréable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2016
9.1

I had a really good time staying at this hostel. The staff was very friendly and helpful when we wanted to book trips and arrange pick-up even at late notice. The location was very close to the beach but a little far from downtown but it was walkable. Everything was very clean and the beds were very comfortable. The only complaint was that there wasn't a secure place to store valuables in the rooms, but I think I saw one in the lobby area. Loved it overall, would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
8.3

The woman who runs this place is one of the nicest people I have met. She is willing to try and get others to move things around and organise activities for you. Would definitely recommend this place. Swakopmund is a very quiet place with most shops and restaurants closing at 9. The hostel itself is safe and fairly clean (this depends on who you are staying with really).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.7

Great place right by the beach!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • naniokisai
  • Mozambik, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Mar 2016
6.9

Check-in was prompt. The location doesn't help too much if you want to go out to eat at night. Swakopmund is a beach town and most things close quite early. My biggest issue was with the toilet inside the house that didn't have a seat. YES! A seat! Also, at one point during the stay the light bulb died and they just didn't replace it. It's a hostel I guess.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.