Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skeleton Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
8.9

Good location near the beach. Walking distance to town. Very small 4-bed dorm. Morning rush to the few bathrooms. Small kitchen, nice complementary breakfast. Cosy common room and a green garden. Hostel be a bit cramped when fully booked. Friendly management. Enjoyed our stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hachimi_mokhtari2322
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 89 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

Hostel situé dans le centre de swakopmund, il y a tout le confort , c'est très propre , LA wifi marche bien , le petit déjeuner est inclus dans le prix , le personnel est sympa , casier pour ranger ses affaires !!! Je recommande Nickel Merci !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.1

Had a great stay, the owners are wonderfully warmhearted peeps!breakfast was abundant, the living room gave a feeling of chilliness as if back home. Would certainly return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2017
8.6

Fantastic location (a few meters away from the beach), pretty clean, good facilities (hot water was available also after sunset), good value for money, friendly atmosphere :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2017
7.1

Location is good,close to the ocean,bathroom are very dirty at afternoon/evening-get just clean at noon.the staff is very sympathetic and jovial but the guy at reception is sooo inebriated every day when he is there-very friendly but badly drunken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2017
10.0

We were very pleasantly surprised with our stay here! It's a very fair price so we weren't expecting anything too, too nice, but Skeleton Beach Backpackers had it all! Kind and helpful staff, good wifi, VERY comfortable beds (I'm talking much softer than mine at home!), awesome location, and very safe. I will absolutely be staying with them again in the future, thank you!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • schroeyes1118
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Maj 2017
7.7

Nice hostel in Swakop

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2017
8.3

The facilities were good. Only had one problem that our room was never cleaned for the duration of my stay, also the shower curtain was filthy, and even had mold - which I think led to the room having an unpleasant smell the moment you walk in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 92 Recenzje
30 Mar 2017
9.1

It was good to stay. WIFI connection was good, and staffs were kind and helpful. Simple breakfast included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×