Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skeleton Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
Skeleton Beach Backpackers Located at 14 Moses Garoeb str, Vineta, P.O. Box 23658 Windhoek, Swakopmund.
Skeleton Beach Backpackers
Namibia
Swakopmund Swakopmund 9000 14 Moses Garoeb str, Vineta, P.O. Box 23658 Windhoek
86% 177
-22.6661354 14.5276594
Skeleton Beach Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

Great value for the money . The bed was comfortable , the linen was clean and the bathrooms and kitchen were adequate . The staff was friendly and knowledgeable . The house has a family atmosphere . Great location on the beach and a short walk to town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2016
8.0

Only stayed for two days in advance of an tour, but it was a nice place. Lockers in the room, gate at front. The bathroom inside is not so clean as 3 dorms are using it, but outside the have two nice showers. Breakfast is basic, but included in the price. Atmosphere was really nice and I met some really great people here! One downside was the there was only one ladder in the dorm for two bunk beds and you had to share, not so convenient but do-able.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
6.9

The hostel was ok. Good value for money. Close to the beach, nice beds. Staff is not helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
10.0

Absolutely perfect, lovely location and facilities but first and foremost lovely and very helpful staff. Would recommend in a heartbeat to all travellers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
6.3

Het is een prima hostel, maar niets meer dan dat. De eerste kamer die we kregen toegewezen was erg klein voor 4 personen, toen we dat aangaven kregen we een andere kamer, in een container. De verwarming in de container deed het niet, en aangezien het nogal koud wordt 's nachts werd dat een beetje een probleem. Een doorgelegen matras werd opgelost door een ander bed te kiezen. De douches waren lekker warm en redelijk schoon. Het ontbijt was goed, maar gasten lieten vaak vieze vaat staan.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.1

Gut ausgestattetes Zweibett-Zimmer mit Balkon und Fernseher. Insgesamt ein sehr schönes Hostel, wenn auch die Ausstattung in der Küche etwas dürftig ist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
9.7

Amazing place with great atmosphere. Everyone was very accommodating. The ladders are not attached to the beds, which can be problematic, but overall a great place. I extended my stay, for I was having so much fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Lip 2016
9.1

とても清潔な宿です。 キッチンも広くて綺麗で自由に使えます。 朝食つきでした。ありがたかったです。 一番良かったのはスタッフのおばちゃんがとっても優しいことです。 何か尋ねるとすぐに電話予約してくれます。 おかげで、宿からウィントフックまでバスではなく普通の車で格安で帰れました。 海からもすごく近くて、晴れていればすごく良かったです。 また泊まりたいです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.