Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skanstulls Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2017
9.4

Super schön eingerichtet und ausgestattet, sehr bunt und lebendig. Selten so eine hübsche Unterkunft gehabt. Gutes System in der Küche mit Essen, das frei zur Verfügung steht sowie privaten Aufbewahrungsmöglichkeiten. Sehr freundliches und nettes Personal. Gute Lage, nicht suoer zentral, aber man kann sehr schön Richtung Innenstadt spazieren und dabei wirklich viel sehen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
9.7

This is a lovely hostel and a great place to stay. There are great facilities, a wonderful kitchen and plenty of showers and toilets. The breakfast on offer is tasty (extra charge) but it is just as easy to self-cater too. The free pasta was a hit! The hostel does accept credit cards - worth knowing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

Bodde en natt i samband med ett födelsedagsfirande, uppgraderat rum, jättetrevlig personal och mysig miljö och en helt ok frukost. Dessutom nära tilltunnelbanan så jag kan inte annat än ge full pott.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
7.7

Un peu excentré, très mignon, douches moyennes et mal équipées, personnel très souriant et sympa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Mar 2017
9.1

The greatest asset in my opinion of this hostel is its location. If you are trying to experience the hip shops and nightlife, this is the place. Very close to all the uber trendy shops like Grandpa, etc. Has an excellent kitchen and is located very close to some cool markets. Good beds, nice room. Some do lack windows but this is Scandinavia so this can be a blessing depending on what time of year you are there. Not the best communal space, but very adequate and social enough. A good choice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
7.1

Really quiet hostel with no atmosphere. Wouldn't recommend for solo travellers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2017
9.7

Sehr gemütliches, mit Liebe eingerichtetes und geführtes Hostel. In jedem Zimmer genügend Stauraum für Gepäck unter den Betten und Schließfächer für Wertsachen. Die kostenlose Gepäckaufbewahrung und Küchenbenutzung auch nach dem Auschecken war super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.4

Det är ett underbart vandrarhem med allt man behöver, en lugn och vänlig atmosphär och super gulligt och kompetent personal. Rummen är mysiga och sängarna bekväma. Jag kan inte komma på nåt att tjata över. TACK!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Mar 2017
9.4

Very nice and cozy hostel with a great and central location. The atmosphere and the furnishing is amazing and so is the staff. I will definitely stay here again on my next visit to Stockholm and I recommend this hostel to other.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2017
8.6

Nice atmosphere and very clean but you're charged for sheets and a towel and the price just seems to go up a lot. Also, location is fairly good. I did not have the typical hostel experience because there weren't many students in the hostel, it was a lot of older people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.