Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skanstulls Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1532 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1532 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
6.9

Schimmel in der Dusche, Lavabo läuft nicht richtig ab, Toiletten riechen sehr schlecht, Aufpreis für Bettlaken und Duschtücher

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
7.7

Not much ventilation in private room (no window) Gets very stuffy. A part from that good hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Wrz 2017
8.6

Gemütliches und persönliches Hostel direkt in Södermalm. Gute Anbindung - ca. 350 Meter bis zur U-Bahn und Einkaufsmöglichkeiten. Stilvoll eingerichtet, Safe mit Steckdosen für jedes Bett. Küche gut ausgestattet, Kaffee und Pasta kostenlos verfügbar. Frühstück in Ordnung, aber etwas zu teuer. Duschen geräumig aber nicht blitzblank sauber. Kostenlose Gepäckaufbewahrung bis acht Uhr abends möglich. Waschmaschine plus Trockner kostet 50Kronen funktioniert einwandfrei.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Wrz 2017
10.0

It was perfect. Cute hostel at a great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
9.7

Close to the metro meaning it's easy to move around and explore Stockholm, which is great because the area isn't up to much. Otherwise the hostel was amazing. Probably the best facilities I've experienced in a hostel... or hotel. Would definitely come back if visiting Stockholm again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
9.1

Brilliant hostel in a nice central location (15 mins walk to the old island)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
10.0

I loved it. It is clean, charming and with the best library in the world (although in Swedish only). Each bed has a safe big enough to store your laptop and a rucksack in it. The internet connection is flawless, and you also have nice pcs to work on, if there is such need. The area nearby is full with bars and cheaper places to eat, the metro station is nearby, although you can also get to the city center within 35-40 minutes by walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Sie 2017
8.9

One of the top 5 prettiest and cleanest hostel in my hosteling journey. (At that time)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Sie 2017
10.0

Definitely the best hostel I've stayed at in Stockholm. Super welcoming and lovely staff, comfy beds and a good kitchen, all this in the best location in town away from the stress of downtown. Södermalm and Skanstulls Hostel is definitely the way to go if you're in Stockholm!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.0

Abbiamo alloggiato allo Skanstulls Hostel per cinque notti. La camera era in linea con ciò che ci si aspetta da un ostello. La posizione è ottima! Stazione del bike sharing, metropolitana, bar per la colazione, hamburgeria, tutto a portata di mano :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×