Hostelworld.com

Skanstulls Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
Skanstulls Hostel Located at Ringvagen 135, , Stockholm.
Skanstulls Hostel
Sweden
Stockholm 116 61 Ringvagen 135
84% 1249
59.3083256 18.0799984
Skanstulls Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

The hostel was only about 2 mins walk to the train station which was a good point. the only negative thing that we had of the hostel was that they did not offer any breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.3

The location was a little far from central but instead nearby Gamlasten. Crue of hostel were bery nice and kind. Unfortunately my american room mates were horrible and rood, neberthless, the hostel was quite good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
9.1

Die Lage des Hostels in SoFo ist genial! Hier gibt es tolle Cafés, Boutiquen und Second Hand Geschäfte und das Zentrum ist nur ca drei U-Bahn-Stationen entfernt. Das Hostel selbst hat super gemütliche Aufenthaltsräume und in der Küche gibt es Café, Tee und Nudeln FOR FREE :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Mar 2016
9.7

If you are looking for a well organised hostel that has great facilities and atmosphere as well as fantastic wifi, this is the one to stay at in Stockholm. Also the beds are pretty darn comfy too! I highly recommend Skanstulls to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
8.6

If you are going to see a gig in Fryhuset then the location is almost perfect :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
8.9

Great place! I wish it was a little more clean and had a smarter set up in terms of showers. Overall great place. Would stay again. Great vibe!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
9.1

Really enjoyed our stay at Skanstulls hostel! Only thing that is a bit of a shame is that they close of parts of the common area when reception closes at 8, and then it can be quite crowded.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
10.0

Everything you could ask for!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.0

Nice interior decor. Situated in the hipster area of Stockholm. Check in process was smooth and plenty of facilities to use throughout our stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2016
8.9

That was what I expected..!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.