Hostelworld.com

Sixmiles Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Sixmiles Guesthouse Located at An der Kolonnade 1, Apartment 304, Berlin.
Sixmiles Guesthouse
Germany
Berlin 10117 Berlin An der Kolonnade 1, Apartment 304
86% 152
52.5119788 13.3821757
Sixmiles Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Nie miał kłopotów, czułem się, jakbym był w mieszkaniu, a nie w schronisku lub pensjonacie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Piotr był wspaniałym gospodarzem i ma piękny hostel. Chciałbym zdecydowanie polecam to każdemu, kto wybiera się do Berlina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Peter, właściciel, był niesamowity. Miałem problem utraconego bagażu, a przyjechaliśmy trochę później, niż oboje woleli ale był super cool i zrozumienie. Lokalizacja jest w małej dzielnicy mieszkalnej, ale można wszędzie dojść lub autobus zatrzymuje się z przodu. Wyposażenie kuchni są świetne i jest mnóstwo sklepów w pobliżu. To był cichy i miał "domową" atmosferę.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Six Miles Guest House spełnione (lub przekroczone) moje oczekiwania pod każdym względem. To było ciche i czyste. Mój gospodarz, Peter, był pomocny i przyjazny i myślał o wiele szczegółów, które mój pobyt był bardzo przyjemny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Ja po prostu bardzo polecam ten zakwaterowanie dla każdego Berlin-Visitor! Lokalizacja jest idealna do zwiedzania miasta, subay 2min właśnie od apartamentu, także Mall of Berlin - gdzie Serce kobiety bije wyższa :) - Potsdamer Platz z najsłynniejszych musicali Brandenburger Tor, Unter den Linden i Friedrichstrasse. .. Idealne miejsce z niesamowitym Piotr, który przywita każdego z gości na własną rękę. Tak miło, tak przyjazny, tak cicho i tak nieskomplikowane! Najlepsze zakwaterowanie Byłem w Berlinie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2015
10.0

We had a wonderful experience here. Our host (owner) was flexible and very kind, staying at this place was easy, an amazing location, and clean. Only complaint is that because it is such a great location, it was also a little noisy at night and with the trash folks picking up in the morning, but not bad. Overall a great place to stay, would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2015
9.4

Peter was vert accomodating and friendly. Extremely clean place, pretty good location. Recommend biking around city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Najlepszy hostel w jakim kiedykolwiek byłem !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2015
8.6

A great place to come and relax in a very clean and well located apartment. It feels a little bit like you are staying with a distant relative (as they ask you to take your shoes off as you enter and to close the doors extremely slowly/quietly). Would definitely stay here again. Peter was extremely helpful and very nice the entire stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi guys, Thank you for leaving a review. At arrival i tried to explain how to close your room door softly. However doors in the US must be constructed differently the here in Germany. Your hard way of closing the room door, brought a complain from the neighbor room. Beside this small thing, i'm glad you both had a good time in Berlin. Take care, Peter

18 Maj 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo czysty, cichy, przestronny pokój, kuchnia, lokalnym supermarkecie tuż pod 'hostelu. Dwie minuty spacerem od stacji metra. Centralny punkt do odwiedzenia miasta, a także w pobliżu głównego dworca kolejowego. Dostępne właściciel, dał nam świetne porady i mogą umyć i wysuszyć ubrania.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.