Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Six Degrees

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2017
10.0

This hostel is amazing. I travelled alone but i felt i was part of the hostel for the days that i stayed. Rooftopbar is very nice, the staff is super friendly and helpful. Would wanted to stay longer! Thank you so much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2017
9.7

I'd great time here at 6 degrees. But what i like the most is the people are friendly, Ning and Wati welcome me with great vibes. I meet amazing people over there. definitely a great trips.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • roelmeijer178872
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2017
8.0

Great staff, always helped us out on our trip. Nice place to be, good atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

Friendly, fun, clean, and very convenient hostel! I was very comfortable here. Highly recommend Six Degrees!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

Very nice place, would highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
8.9

Very friendly and helpful staff, relaxed atmosphere, comfortable room and bed, i'll be back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
8.9

Nice hostel but not good atmosphere and hard to meet people there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fordescortverde
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 97 Recenzje
31 Lip 2017
9.1

Good hostel with perfect location with many restaurants. Breakfast is awesome and they give you good tips for moving around the área. Not the cleanest bathrooms ever, though. Rooftop bar is a must visit. I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lip 2017
10.0

Very much liked this hostel, owners and staff were very friendly and helpfull. The hostel is only a short walk (or taxi ride ) away from some nice sites! Would recommend to stay here, rooms are clean and nice, they have airconditioning and a safe !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Lip 2017
9.4

One of the greatest hostels ever! Most comfortable Kind of beds I ever had in a hostel, as Well as the fantastic staff, especially the owners. One of the best Parts was the rooftop bar. Every Night was Great , with an Amazing Hostel Community and a Good vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.