Hostelworld.com

Six Degrees

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,031 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,031 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.3
Six Degrees Located at Jalan Cikini Raya 60 B-C, , Jakarta.
Six Degrees
Indonesia
Jakarta DKI Jakarta 10330 Jalan Cikini Raya 60 B-C
91% 1031
-6.1935471 106.8390154
Six Degrees
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
22 Maj 2016
9.1

Na 6 maanden reizen zeg ik: beste hostel ooit. Je kon lekker series kijken in de cinema room, chillen op het dakterras (happy hour!), potje poolen of old skool Mario Kart 64 spelen. Douches goed, bedden ook (goedkoopste is normale dorm met stapelbed, voor iets meer heb je een 'pod' met gordijntje, lampje, ventilator en zelfs USB-aansluiting). Prima ontbijt en aardig personeel. Ga hier heen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.7

Great place to stay! Nice facilities, very friendly staff, you are sure to meet other people around and have a good time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.3

Nice hostel, very cool roofterrace with a little bar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

Really good hostel with a good vibe; the breakfast was decent, the wifi was fast, and everyone was friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

We only used this hostel as a stop over for one night but there was so much to do here (which makes up for the fact that there isn't much to do in Jakarta itself) . Pool table, movie area, computers and rooftop bar with happy hours. Very social atmosphere, dorms were really good nice little pods - however we had 2 guys in ours (we think they may have been locals) who kept us awake all night chatting/playing music!! Overall would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2016
7.7

Everything is good except the room smells weird, I'm sure it is from the carpet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • panicpower6077
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Maj 2016
9.4

깔끔하고 조용한것 찾으시면 여기는 아닙니다. 근데 외국친구들 만나고 재미나게놀고 등등 하려면 여기 좀 짱 ㅋ 저는 맨날 여기로 올려구요 ~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Maj 2016
9.7

I only stayed at 6 Degree briefly but my stay was nice and relaxing. The downstairs hangout area is pretty cool with bonuses like a mini theatre, pool table and lounge area. The bedrooms and pods were quiet and private with space for storage and plenty of room for a comfortable nights sleep. Staff were super friendly and always on hand and the inclusive breakfast and canteen are a great bonus. Would definitely recommend to those travelling through Jakarta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

Loved The people and The atmosphere! Great rooftop bar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2016
9.1

I stayed at 6 degrees for 1 night and it was a really great place for backpackers. I stayed in a private double bed dorm with AC. The room was simple and clean. I wished they had given us new towels. They might have overlooked that. The showers and toilets were clean with good pressure. I especially loved the rooftop bar and verandah. Very cosy and nice. Their lobby had some entertainment areas such as a pool table, reading area, movie space, etc. Decent place to stay in Jakarta :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.