Hostelworld.com

Six Degrees

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.4

Best Hostel i had been to in Indonesia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
10.0

Amazing experience. Definitely the best hostel I've ever stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lut 2017
9.1

Great hostel! Very cozy and nice place to meet people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lut 2017
8.3

Great stay enhanced by the amazing people I met through my stay at Six Degrees Hostel! The downstairs lounge area and the upstairs rooftop bar make it very easy to strike up a conversation with other visitors, which is a huge plus. Definitely ask about the visit to the Bantur Gebang, Southeast Asia's largest dumping grounds. Great experience overall! Would highly reccommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

Great vibe, friendly staff and they even referred me to other good places to stay throughout my trip so I met loads of great people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Six degrees offers you the best escape from the noisy city. The staff is very welcoming and friendly, facilities are cozy and clean, the rooftop is the best place to get a tan, work out at the mini gym or get a beer in the evening. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Lut 2017
8.3

Good location - 15 mins walk to the train station. 3 choices of breakfast. The 4-bed pod dorm is not like the picture shown but the bed is comfortable. I like the guest kitchen where I can meet others:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Sty 2017
6.3

Overrated hostel. I think the standard in Indonesia is pretty low for hostels.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Sty 2017
9.4

Loved six degrees, one of my favorite hostels I've ever been to. Great common areas to meet people! Awesome rooftop bar and good kitchen for group dinners. The beds with the curtains are great. I love the big shelf along the whole side of the bed, very useful and handy, makes the stay so much more comfortable to have that personal space to spread out a bit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Sty 2017
8.0

Leuk hostel om in te verblijven. De kamers zijn ingedeeld als 'hokjes'. Fijn dat je je eigen plekje hebt maar kan ook een benauwend gevoel geven. Weinig daglicht in het hostel. Personeel erg vriendelijk en helpen je graag. Rooftopbar oké; waar je lekker een biertje kan drinken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.