Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sive Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
8.6

Radabstellmöglichkeit im abgeschlossenen Schuppen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2017
7.4

Good for a one night stay. The location is perfect - right across from the bus stop. Security could be improved - the doors don't lock very tightly and there's no where to lock your luggage in the room. No luggage storage if you get there before check-in. Kitchen was nice but could be kept a little cleaner. *NOTE: THEY DO NOT ACCEPT CREDIT CARDS* They should really put that in their description! It was no problem for me since I only stayed one night, but could be an issue for others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2017
9.4

I really like this hostel, even when it's kind of difficult to get to this area of Ireland as a solo traveller, the location of this hostel is really accessible, the bus arrives just in front of it. Also, I consider facilities are ok and breakfast is included!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Cze 2017
8.6

Ich hatte ein Einzelzimmer. Super klein aber alles was man braucht! Großes bett + platz fur meinen Rucksack + bad für mich allein. Frühstück war reichhaltig - Toast mit Marmelade, unterschiedliches Müsli, porrige, Eier... Und alles für nur 25 Euro. Top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

I loved my stay here! The staff was awesome and went out of her way to help you out!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
8.9

Petit dejeuner réduit au strict minimum

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.7

Très bon séjour

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Cze 2017
10.0

Un hostel muy familiar, con buen ambiente, los propietarios excelentes y en el desayuno nos hicieron huevos fritos. Totalmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • camilaherna7967
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Maj 2017
9.7

En mi viaje por Irlanda esta fue lejos la mejor hostal donde me quede. El hambiente es muy agradable. Y todo estaba siempre muy limpio. La cocina tiene de todo. Iba a quedarme una noche y terminé quedandome cuatro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
10.0

Sive was the best hostel ever and I would come back just to stay here! Extremely clean and comfortable. The kitchen is perfect and I cooked every night. Rita and Michael we wonderful help with things to do and gave great advice. They told us to rent bikes one day and bike Valencia Island, it was amazing. They were also able to pull of a last minute trip to the Skelligs for us. Would stay again any time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.