Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sindu Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • chenoac6977
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Sie 2017
10.0

It was a safe haven for my first few nights in Bali. Nice hosts, great rooms for the price, and good breakfast. Close to everything and down the street from the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SanginOne
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2017
10.0

We've stayed there only one night because the next day we moved on to Ubud. Everything was great und very easy going. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
7.4

It was a nice place, TV, good breakfast, clean, nice shower. The taxi service was good. Not in the heart of Sanur, or maybe I was just not super impressed by Sanur. You can easily walk around from this location, but I felt like there was a more touristy area of Sanur and I took a wrong turn.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2017
10.0

Perfekter Urlaub. Alle waren mega freundlich, das Zimmer war groß, sauber und sehr gut ausgestattet. Man braucht keine 5 min bis zum wunderbaren Strand. Also alles perfekt - gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
9.1

It was lovely to stay there had a single room with a bathroom included. Can only recommend to stay there. Banana pankake in the morning was amazing! Thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elsakannisto2467
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Cze 2017
9.7

Perfect place to stay! Rooms are nice and clean, staff is friendly and helpful and the breakfast is delicious😍 Would definetely recommend to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
7.1

Near to the beach. Poorly I had the room at the floor, so it there were light on all night and I couldnt really sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2017
9.4

Great location, staff so lovely and helpful, made us breakfast the night before as we were leaving early the next day, wifi very good, close to beach and restaurants, delicious breakfast every morning!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
10.0

Total nette Mitarbeiter, sehr saubere Zimmer mit guter Ausstattung und super Lage. Zudem richtig leckeres, frisch zubereitetes Frühstück. Ich würde immer wieder hinfahren und kann es auch jedem empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.