Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sindu Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
9.1

It was lovely to stay there had a single room with a bathroom included. Can only recommend to stay there. Banana pankake in the morning was amazing! Thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elsakannisto2467
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Cze 2017
9.7

Perfect place to stay! Rooms are nice and clean, staff is friendly and helpful and the breakfast is delicious😍 Would definetely recommend to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
7.1

Near to the beach. Poorly I had the room at the floor, so it there were light on all night and I couldnt really sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2017
9.4

Great location, staff so lovely and helpful, made us breakfast the night before as we were leaving early the next day, wifi very good, close to beach and restaurants, delicious breakfast every morning!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
10.0

Total nette Mitarbeiter, sehr saubere Zimmer mit guter Ausstattung und super Lage. Zudem richtig leckeres, frisch zubereitetes Frühstück. Ich würde immer wieder hinfahren und kann es auch jedem empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
8.6

only stopped one night to get an early boat the next day, very clean and comftable staff were all helpfull

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.6

Nice cosy, laid back little spot with good rooms. Quite close to the beach and also to the street food area. Good breakfast. The bikes for rent all had flat tires unfortunately.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • LenaInLoveWithTheWorld
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
5 Lut 2017
10.0

I had a perfect stay at Sindu Guest House. Nice, clean room, beautiful patio, kind staff, good breakfast with fruits, Omelette and coffee. Good location aswell, close to the beach and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.