Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sin City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • MatthewKostecky
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.7

Great hostel with an inviting and fun staff. They have a few events during the week like barbeques and socials. I met some lifelong friends in my room and had a blast on Fremont street which is close!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lip 2017
10.0

Parfait en tout point!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Lip 2017
8.3

Staff molto gentile e simpatico. Camere pulite e confortevoli anche se qualche volta risultava difficile aprire la porta della camera (unica pecca). Cucina attrezzata e colazione essenziale, niente di che. Ci sono tanti tour organizzati con pick-up all'ostello. Posizione vicina alla fermata dell'autobus a circa 30 minuti dalla Strip.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2017
10.0

Check in guy very informative and friendly. On same street as the strip and a short bus journey away. Get the 24 hour pass for $8.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
6.6

Falto mayor claridad con los temas de los precios, y actividades dentro de las Vegas City, y temas de dormitorio falta mayor limpieza , resto todo bien buena atmósfera y seguridad.. !!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2017
9.7

Sin City Hostel made my EDC week a memorable one! The staff made me feel at home from the moment I entered the door. Complimentary breakfast was served which was much needed after partying all night. I will definitely recommend this hostel over any hotel on the strip. Cannot wait to book my EDC2018 hostel with Sin City! Thanks guys☮️💚

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
10.0

Very comfortable and cozy place. Dont expect luxury and you will love it. Good free parking extremely close to rooms. Staff is very great and helpful. Specially in case of troubles. They helped me with a forgotten passport - thank you! Location is walking distance from the center, shops are near by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

The staff is very friendly. I'M VERY SATISFACTORY WITH THE CLEANINESS . THE OVERRALL RATING IS 10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.1

Es war ein super aber aufenthalt ! Ich kann es beim besten Willen weiter empfehlen. 15 min zu Fuß von der stratosphere entfernt. Die berühmte Little white chapel ist direkt vor dem Hostel. Wir haben für alle Fahrten uber genutzt was super günstig ist. Außerdem waren die Zimmer sauber und wurden jeden Tag gereinigt. Wir waren in einem 6er zimmer. In diesem waren Spinde vorhanden die man mit eigenem Schloss verschließen könnte. Es passt kein ganzer Koffer hinein aber die Wertsachen! bester Ort :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Maj 2017
8.0

The strip a little more than a mile away, which is good. Also, for the price it provides breakfast as well. The facility to checkout anytime by just giving back the keys is really good. The staff is helpful and friendly and arranges tours for you if you request so.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.