Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sin City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Sin City Hostel Located at 1208 Las Vegas Blvd., South, , Las Vegas.
Sin City Hostel
USA
Las Vegas Nevada 89104 1208 Las Vegas Blvd., South
80% 1344
36.1568550 -115.1488270
Sin City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.1

Personnel très accueillant! Really good expérience. Will go back in this hostel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Gru 2016
7.1

It's quite far from the strip, took 30-40 minutes by bus. And the water was not warm, closer cold to take a shower actually.. It was very clean though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Gru 2016
4.0

i had to wait for long time because staff shift at check time. i made reservation 4 people room but it turned out that it was 8 people room having 1 washroom. also it was noisy even staff hanging out outside with noisy. the reason i chose hostel is i wanted to save money. but next time i must stay in hotel even i'm willing to pay money more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Gru 2016
7.4

Good place to stay in LA, fair price for what you get. Neighbourhood was not great, but they do a good job on security. Location is very central. Very helpfull staff and clean rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Gru 2016
8.3

The hostal is directly on the famous Las Vegas strip. Nice receptionist and very helpful staff. I had a problem with a girl snoring very loud so I could not sleep and the receptionist moved me to another room I really appreciated. Breakfast was okay: toast, marmelade, muffins but no milk. Just creamer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
9.7

Todo muy bueno!!! Pase navidad en el hostel y nos sirvieron una comida muy rica, y el ambiente era muy lindo. Todos super amables!!! Buenisima relacion precio calidad. Super recomendableeee

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
8.3

So clean, but there is no soap in the bathroom. The breakfast is not very good, but there is an EXCELLENT Thai food restaurant across the street. Overall I liked the location. A little dodgy with homeless guys chasing some patrons, but great location to get to Fremont and the Strip. Good public transit from that location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Gru 2016
2.6

홀로 여행 중인데, 숙소셰어를 구하지 못했고, 경비도 넉넉치 않다면 묵을 수 밖에 없겠지만, 그게 아니라면 다른 곳에서는 절대 그 가격에 묵을 수 없는 호텔로 가시길 추천합니다. 무섭습니다 정말.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.3

Great stay; Good hostel, staff and location! Being able to use the kitchen is great as well as the free breakfast. Location is good only a sort walk from the strip and Fremont; or a bus stop right outside Only problem found was Rooms got very hot at night and in the morning!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2016
6.9

Sencillo y correcto aunque un poco alejado del centro. Ambiente tranquilo. Buena relación calidad-precio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.