Hostelworld.com

Sin City Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
Sin City Hostel Located at 1208 Las Vegas Blvd., South, , Las Vegas.
Sin City Hostel
USA
Las Vegas Nevada 89104 1208 Las Vegas Blvd., South
79% 1211
36.1568550 -115.1488270
Sin City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
8.6

I had a great time in this hostel! The staff are friendly, the place is secure and they provide BBQ on Saturdays as well as a great free breakfast every morning. The location kind of sucked as its about an hour walk to get onto the strip but uber can get you there quick and cheaply! Plus your are close to Fremont St in Downtown Vegas so it has got that!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
8.9

Para haber sido la primera vez viajando sola, muy buena experiencia. Nada de que quejarme. Solo un comentario, en la página no dice que te cobran un extra si pierdes las llaves además de un depósito que ese si te lo reembolsan. Fuera de eso, excelente todo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
9.1

A lovely place with a great location and affordability.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
7.7

Ok for short stay. Staff did job well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Kwi 2016
8.9

Great value for money hostel - the staff there were very friendly and made us feel incredibly welcome, in a very relaxed way. The location is decent, close to the frequent shuttle bus that'll take you up the strip or down to Fremont. The rooms were good, standard dorms with ensuite shower etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dejectedprescription
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Great time at Sin. But for me it's all about the people and interactions. I met the best people at Sin and had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Kwi 2016
7.7

Great valve for money, good socialable atmosphere for solo travellers. Helpful staff & clean rooms. free breakfast & excellent wifi. Good location for Fremont, or a bus ride to the strip. Without doubt I would stay at sin city again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.3

The people I meet staying at hostels is always the best part

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
9.4

I thoroughly enjoyed my stay at Sin City Hostel. The staff was very friendly and helpful and breakfast was pretty nice (Eggo waffles, toast with jam, tea, coffee and muffin slices!). It's not far from the Fremont experience downtown, so it's walkable. I liked the over all atmosphere. The beds were firm, but good. Definitely recommended for those interested in exploring Vegas and meeting cool people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
7.1

I had a very nice stay, the staff were helpful. If you have a car, the parking could be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.