Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sin City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
Sin City Hostel Located at 1208 Las Vegas Blvd., South, , Las Vegas.
Sin City Hostel
USA
Las Vegas Nevada 89104 1208 Las Vegas Blvd., South
84% 1287
36.1568550 -115.1488270
Sin City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Wrz 2016
4.6

Terrible Go to cat!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Wrz 2016
9.1

L'endroit est vraiment génial ! Il y a très peu de toilette et de douche pour tout le monde par contre. Sinon, j'ai franchement adoré !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Wrz 2016
8.3

Good hostel, comfortable rooms and good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
8.0

Really old building. Great for travelling with friends but the doors lead straight out to the courtyard/car park which made noise in the rooms from people coming and going super loud. Good location for Fremont Street but I preferred The Strip. Very basic breakfast, mainly toast with no fresh fruit. Shops and restaurants are within walking distance as well as a 7/11z

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Wrz 2016
9.4

Excellent stay in Sin City, the staff is extremely nice, the breakfast is ok, the bus station for the strip is 5mn walk, the rooms are good and clean, something nobody said before and this is also an excellent point: there is a free parking lot inside the hostel so you can easily park your car, which was a very good news for our rental car, we were very afraid to pay a lot of money for it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
9.4

It is not expensive, clean but kind of boring if you re looking to go party or meet people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Wrz 2016
10.0

Cool modern hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.4

I had a great time staying at Sin City Hostel and I'd recommend it to anyone that enjoys meeting a diverse group of travellers. I definitely hope to return there one day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
9.1

As hostel goers will know, its all about the people, and the people I met at sin city were amazing! We were out at the shops together buying food for a BBQ within 30 minutes of my arrival! Rooms were standard, good size and cleaned regularly. Great location too, just 2 minutes to the Deuce bus stop in either direction! I would 100% recommend a night out in Freemont as opposed to the strip, much better value for money! I would recommend this hostel to anyone!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2016
7.7

Great experience. I really recommend this hostel, great price and structure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.