Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sin City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
Sin City Hostel Located at 1208 Las Vegas Blvd., South, , Las Vegas.
Sin City Hostel
USA
Las Vegas Nevada 89104 1208 Las Vegas Blvd., South
81% 1328
36.1568550 -115.1488270
Sin City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.3

Great stay; Good hostel, staff and location! Being able to use the kitchen is great as well as the free breakfast. Location is good only a sort walk from the strip and Fremont; or a bus stop right outside Only problem found was Rooms got very hot at night and in the morning!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2016
6.9

Sencillo y correcto aunque un poco alejado del centro. Ambiente tranquilo. Buena relación calidad-precio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lis 2016
6.3

Das Hostel liegt relativ gut, mit dem Bus kommt man überall hin. Der Service war jetzt nicht so klasse. Das Frühstück war echt gut !!!!! Die Betten waren eher mangelhaft. Aber es ist billig und hat gutes WLAN

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Paź 2016
8.3

It is a cute hostel with awesome staff! I would not recommend to walk around the neighborhood alone as a woman, but apart from that it's great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
9.7

Danke für eine tolle Zeit hier,das Hostel war super sauber und am besten waren die Mitarbeiter vor Ort sie waren alle wahnsinnig hilfsbereit und freundlich! Tausend dank für alles! Love for you guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ivonnecarolinahernandez4247
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Paź 2016
8.3

The stay was very good, good location within walking distance of downtown Las Vegas. The breakfast is really nice and the team always friendly and willing to answer all our concerns.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Paź 2016
9.4

Good deal in the Las Vegas bld near Fremont Street and10 minutes to go to the Stratosphere Casino. Room very clean , staff very friendly and very good breakfast the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Paź 2016
6.6

Günstige Unterkunft, mehr aber auch nicht. Weit weg vom eigentlichen Geschehen in Las Vegas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
8.6

Privately owned hostel located on the strip. Secure enough to keep you away from the crazies at night. The gentleman who manages the place is very friendly and knowledgable on all things Las Vegas/ Nevada and is very helpful. A cheap place to stay and meet people. Do not expect it to be like the Wynn, Encore or Ceasors etc. It is what you make it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
6.0

Pese a que iba a pagar en efectivo la estadía, no me permitieron quedarme en el hostel dado que no tenía tarjeta de crédito a mi nombre con lo que ellos pudieran "respaldarse" en caso de que hubiera alguna falla de mi parte. No leí nada anticipadamente, ni estaba estipulado como un requisito de admisión, sin embargo, y sin vueltas, cancelaron mi reserva en ese momento y tuve que buscar otro lugar donde pasar mi estadía sin más preámbulos. Así que ya saben si desean alojarse acá.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.