Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sin City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
Sin City Hostel Located at 1208 Las Vegas Blvd., South, , Las Vegas.
Sin City Hostel
USA
Las Vegas Nevada 89104 1208 Las Vegas Blvd., South
83% 1265
36.1568550 -115.1488270
Sin City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Sie 2016
9.4

Had a great time at this hostel - it was very easy to make friends in the comfy common area and the hostel offered opportunities to go on club crawls and join in bbq. Biggest downside was the beds were insanely squeaky and would have been good to have soap to wash your hands in the bathroom, but everything else was great. Right next to the bus stop for the main strip and near plenty of food shops, and good free breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
10.0

It was an excellent Play to Stay. It was clean and safe. I recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
10.0

One of the best hostels I have stayed at, so far. The staff is friendly. Rooms are big and bathrooms are clean. Kitchen is fully equipped. The hostel is centrally located and is on 15 minutes walking distance from the downtown, strip (Stratosphere) and grey hound bus station, 2 or 3 Deuce bus stops away from the connecting bus to the McCarran airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Sie 2016
8.9

Pretty good hostel, with all the needed facilities and also a nice staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
8.0

ラスベガス観光のため2泊しました。立地に関しては、周囲がホステルかアダルト用品専門店ばかりで安全な雰囲気ではないですが、それ以外は特に問題なく、非常に快適にすごせました。バス停も近くにあり、交通の便も問題ありません。スタッフは少し不愛想ですが、質問や要求にはしっかり答えてくれましたので良かったです。ベッドが少しの振動で大きな音を立てるので周囲に気を遣うのが少しマイナス。それでも今度ラスベガスに行く時は泊まらせて頂くと思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Sie 2016
8.0

위치나 보안적인 부분에서는 나쁘지 않았는데 투어 프로그램에 대한 공지가 제가 묵었을 때에는 없었어요. 혼자 여행이었는데 그게 좀 아쉽네요. 나머진 다 좋습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
10.0

It was pretty good, breakfast is really good, the staff was really friendly. It's a nice place to stay in las vegas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
7.1

Staff were friendly enough, rooms appeared clean, we didn't use the kitchen area but it appeared clean. It's in a questionable area, as long as you are in a group it's ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2016
4.6

Personale sgarbato e poco disponibile che vende escursioni senza saperne i dettagli ma solo per venderle. Uso PC fisso con internet a pagamento. Festa in ostello in area attaccata alle camere con musica assordante fino alle 5 di notte, quando l'escursione al Gran Canyon che vendono inizia alle 5:30. Va bene fare le feste ma dovrebbero essere fatte in un'area separata o abbassare la musica almeno alle 2 di notte. Non c'era nessuno del personale a cui rivolgersi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Lip 2016
8.3

Great atmosphere with helpful staff. It has a good atmosphere and it's easy to meet people. Very clean. Would definitely return again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.