Hostelworld.com

Sin City Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Sin City Hostel Located at 1208 Las Vegas Blvd., South, , Las Vegas.
Sin City Hostel
USA
Las Vegas Nevada 89104 1208 Las Vegas Blvd., South
80% 1224
36.1568550 -115.1488270
Sin City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Cze 2016
9.1

Super schnelles WLAN!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Cze 2016
8.9

바로 옆에 있는 호스텔 캣도 이용해 보았는데 아침주는것과 침대 상태라던지 대부분이 좋네요 그리고 가격도 싸고 주말에는 바베큐파티도 있습니다. 추천할께요 장말로

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rjd19831567
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Cze 2016
9.4

I liked the location, it's halfway between Old and New Vegas. It's 15 mins to Old Vegas, and about 30 to the Strip. Unless you want to pay $100s a night, you will NOT get closer to the billion $ casinos (YES, they cost BILLION$, hence the 100s to stay there!!!!). The atmosphere is good, but when I stayed there, UEFA & Copa America was on, and all people wanted to do was watch and shout at the TV, instead of socialising or doing touristy things. The staff were great especially, Prescilla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the positive feedback! We always enjoy having you! You're the best!

  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
10.0

Staying at Sin City was perfect. Right in the middle of everything (old/new Las Vegas), clean, friendly staff and I met so many good people who were staying there as well. Would recommend it to anyone who's up for good times in Vegas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
7.4

Good staff. Good wifi reception. Kitchen was clean but bathroom in my dorm could have been cleaner. Not enough personal lockers. It's a bit far from Greyhound bus station, but walkable. Still for the money I paid I think it was good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
10.0

The staff there was so friendly, he was very patient to answer your questions. The hostle was not crowded and kind of peaceful. I like it very much. Good location, there is a Thai restaurant over there. Had it provide locks and free filtered ice water or charged bottle water for traveler, it would be perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2016
7.7

Gutes und langes Frühstück. Tolle Ausflugsangebote.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Cze 2016
9.4

Absolut tolles Hostel und dann noch fär diesen Preis! Sauber und komfotabel, top Athmosphäre durch die Leute die länger hier sind, auch die Mitarbeiter. Das Frühstück ist unschlagbar! Es gibt Nutella!! Ganz einfach mit dem Bus zum Strip zu gelangen. 7/11 direkr um diw Ecke und ein top Thailänder direkt gegenüber, nur zu empfehlen. Die Mitarbeiter sind soo nett und sind extra nochmal um halb 3 Nachts zum Hostel zurückgekommen weil mein Bus gecancelt wurde. Würde wieder kommen!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
8.6

I had a great time in this hostel! The staff are friendly, the place is secure and they provide BBQ on Saturdays as well as a great free breakfast every morning. The location kind of sucked as its about an hour walk to get onto the strip but uber can get you there quick and cheaply! Plus your are close to Fremont St in Downtown Vegas so it has got that!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
8.9

Para haber sido la primera vez viajando sola, muy buena experiencia. Nada de que quejarme. Solo un comentario, en la página no dice que te cobran un extra si pierdes las llaves además de un depósito que ese si te lo reembolsan. Fuera de eso, excelente todo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.