Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sin City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Wrz 2017
6.6

They canceled me with out notice.I had make my reservation three in advance and two hours before I arrive I received an e mail of my cancelation .I called and a guy name Jason LIED TO ME that I didn't paid when I made my data to make my reservation they charged some.So they could charged all if they wanted too but since it was friday and tons of people to see Canelo Alvarez .They were trying to rented for more money.I don't trust that place and people that work there !!!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
10.0

Fue la primera vez que iba a un hostel y tuve una experiencia genial. El personal muy atento y las habitaciones limpias y con muchas facilidades. Recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • saradienis7631
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Wrz 2017
8.3

I liked, but it's a little expensive in comparate other places. Susi (cleaner) it's a good nice person.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elliotfarrar
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Wrz 2017
8.0

Kind of a motel style but with a common area. Has everything you need. I initially only meant to stay one night but stayed 5 instead because I liked it so much. More extension cables to the beds would help, and the check in and check out times were a little awkward if you're leaving or arriving early or late. All staff were fantastic bar one who refused to help with very basic things that the others did help me with previously (I just asked someone else). All in all a great hostel, thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • evasimons8774
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
4.3

Das Hostel ist wirklich nur für schmerzfreie zu ertragen! Meine Freundin und ich waren kurz davor uns irgendwoanders ein Zimmer zu suchen. Die Gegend ist richtig schlimm und man hat sich vollkommen unwohl gefühlt. Wir hatten echt Angst um uns und unsere Sachen. Wären wir nicht so kaputt gewesen hätten wir kein Auge zu getan! Mal ganz abgesehen von den Zimmern, die gerade so zweckmäßig sind.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Wrz 2017
9.4

Really enjoyed my stay here. The place was clean and the staff and all the guests were great. It's a very sociable place. It's a little bit back from the strip, but close to Freemont St, so you can't have it all :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • agustinpardo3413
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Wrz 2017
3.7

Ni bien ingresé al hostel, note que la puerta de mi habitación estaba entreabierta (mal cerrada). El día que tenía q salir temprano al gran cañón la persona de la recepción no tenía la llave para abrir la puerta del estacionamiento. Conclusión terminé saliendo 3 horas más tarde, nadie se hacía cargo ni siquiera de dar una solución. El desayuno horrible. La ubicación normal, está sobre the strip pero lejos de los hoteles. Las habitaciones feas, camas estilo prisión.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, Lamentamos ver que tuvieras una mala experiencia. Si bien la puerta estaba mal cerrada, fue por otro huésped que estaba en ese mismo dormitorio y no la cerro bien. A la hora de hacer check in te habíamos explicado las horas de la recepción, y como se hacen los early check outs. Si esperabas salir a las 5am deberías haber venido a la recepción la noche anterior y de esa forma no hubieras tenido problemas la mañana siguiente. El desayuno a muchos les gusta, si, tenemos muchas cosas con azúcar y es muy dulce. Pero para ser algo gratis muchos aprecian lo que ofrecemos ya que los otros hostales - o sirven algo peor, o no sirven nada para el desayuno - y nosotros servimos mas bien demasiado para un desayuno que es gratis. Ofrecemos nuestras mas sinceras disculpas, esperamos que el resto de tu viaje sea maravilloso. Pura vida!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Sie 2017
7.7

Equipe cordial e comunicativa, estrutura do local é básica, sem luxos mas decente.Bom chuveiro, cama regular/ruim. Café da manhã básico. Alguns mendigos no bairro, porém nunca me senti em perigo. Bom para viajante sozinho ou para quem quer conhecer novas pessoas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
10.0

My stay here was amazing. The staff are all so amazing and friendly! They offer so much for how cheap it is, free bbq's, free alcohol! Bar crawls and so much more. If you plan to visit Vegas, staying here is a must!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2017
10.0

It was so much fun to sat there! I felt save and the staff was very helpful, I specially enjoyed the free BBQ and the free breakfast. It's also easy to get to downtown and the strip, I can just recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×