Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Silverfern Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
Silverfern Backpackers Located at 234 Hobson Street, , Auckland.
Silverfern Backpackers
New Zealand
Auckland Auckland 1010 234 Hobson Street
77% 575
-36.8536342 174.7589206
Silverfern Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

Reasonable hostel at good price. Nicer than any hostels on Fort St. They do good weekly rates for Backpacker's with jobs in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
6.9

Clean hostel, clean bathrooms. Wi-Fi is listed for free on hostelworld but is only free of you are staying a week or more. They will try to tell you to pay, but you just need to nicely set them straight about it. Fellow guests were nice, area is a little dodgy, but close to skybus stop. $50 key deposit which is very inconvenient if it is your last night in the country and you no longer need nzd, but are stuck with it the next morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
7.7

It's decent. Cheapest in town and everyone is pretty cool and keeps to themselves expect the ones who've been staying here awhile, they have close group. Nothing special about the place but it works.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

Everything was ok during my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

The hostel was my first In New Zealand, staff were helpful in providing information, beds were comfortable and ladies bathroom was really beautiful and clean. I hope my other hostels I visit will be as good as this one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.4

It was very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
10.0

The hostel is close to the airport bus stop, nice lounges and books to read. Warm and friendly service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Sie 2016
6.0

화장실에서 바퀴벌레 두마리 잡았어요 위생에 쫌

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.1

Great staff and great place to stay I would recommend this to anyone, the reception staff were very friendly and the lounges were great with a good people to talk to. Very well located, I just had to walk 5 to 10min to go everywhere. It was the first time I have stayed in an hostel and I was very impressed it was modern and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

Good security, felt safe, nice hostel, freshly painted.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.