Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Silverfern Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.6
Ocena 736 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.8
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 5.4
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
5.6
Ocena 736 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.8
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 5.4
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
6.3

Für 2 Nächte in der Nebensaison okay. Matratzen waren okay und das 12er Zimmer nicht komplett voll. Die Mitarbeiter waren leider sehr unfreundlich; wurden sogar beim Empfang ignoriert weil ein privates Gespräch geführt wurde ... außerdem waren die Bettdecken ein Witz. Ein Bettuch wenn man unter einem Ventilator schläft? Wir haben gefroren. Aber für 25 NZD gerne wieder

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2017
4.6

Shabby place, old beds with unstable frame. You will feel every move of your neighbor. Loud outside bc of party and dirty lounge Messy rooms, drunken / stoned people -> Depends on Guest clientel Charges 4% Creditcard surcharge, which is too much in my eyes. Takes 50$ deposit for room key (+ 4% crd. - no refund!) Shabby neighborhood. Facilities look clean but stinky. Hot shower ok. If you don't care about everything, go to this a little bit cheaper place. Can't recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
4.9

Das Hostel liegt nahe am Stadtzentrum. Man bekommt nur auf Nachfrage eklige dreckige Fleecedecken und davor hat man nur ein Sheet. Außerdem haben die oberen Betten keinen "Rausfallschutz". Schließfächer gibt es nur gegen Bezahlung an der Rezeption (extrem klein). Die Mitarbeiter waren mürrisch und unsympatisch. Alles in allem würde ich dieses Hostel nicht mehr betreten und auf jeden Fall nicht weiterempfehlen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
5.7

Reserve por internet que decia que tenia wifi gratis y no lo tenia como me queje me dieron 2 gb pero estaban vencidos. Yo me iva a las 6 de la tarde pedi para dejar las mochilas hasta que me fuera y me cobraron 2 dolares por cada mochila.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
9.1

Very friendly staff, hostel is clean and has many interesting guests. Bathroom and kitchen facilities are good with good range of cooking appliances. Lounge is nice at night when everyone talks to each other, I will stay here longer now that I have decided to get job in Auckland.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
4.9

Le personnel est plutôt froid et est rarement à l'accueil même quand il est ouvert. Lorsqu'on les appelle grâce à la sonnette ils débarquent 15 min plus tard sans s'excuser et avec un air exaspéré. Le wifi est payant si on reste moins d'une semaine et il ne marche simplement pas. J'ai payé 3$ pour 300 Mo mais même en parcourant les 3 étages, je n'ai pas réussi à capter et garder le wifi plus de 5 minutes: une arnaque. Les prises sont très mal situées dans les chambres, il faut choper LE bon lit.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
7.4

Ich konnte mich nicht so beklagen Fande es ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lut 2017
6.0

I payed 45 NZD for one night. For a room in the basement it was really to much. The pillowcase was an old weared one and after a day i found a lot of black hairs in my bed. So i have to think that there was someone in my bed. I didn't feel good there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lut 2017
4.6

Dès mon arrivée, les employés n'étaient pas sympathiques et semblaient exaspérés de devoir répondre à mes questions .. la cuisine et les chambres étaient sales . Auberge très bruyante! L'air climatisé ne fonctionne pas alors on doit ouvrir les fenêtres qui donnent sur une rue très passante . Si vous souhaitez le calme , un endroit propre et un personnel compétent , n'allez pas à cette Auberge !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
2.9

If you enjoy muggy basement rooms with no windows, uncomfortable bunks without enough space to sit up, sitting down on pee covered toilets, and the threat that you could be charged at any time for an unknown rule or standardly provided item, and overcrowding to the point of fire hazard, this place is for you! With its wonderful Hobson St location, you can even buy the finest drugs to inject and pass out on the street after taking. The homeless that night sure got better sleep than we did.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.