Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Silver Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
Silver Central Hostel Located at Kralja Tomislava 1, , Split.
Silver Central Hostel
Croatia
Split 21000 Kralja Tomislava 1
86% 675
43.5101285 16.4376741
Silver Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Paź 2016
9.7

Everything was great. Friendly staff, clean hostel. I was able to get in the hostel at 6 in the morning and check in early as I had travelled for the whole night. I was very happy. I made amazing friends there. I just wished there was an actual kitchen to cook.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Paź 2016
8.3

Nice helpful staff, good amount of space with a good common area and having breakfast included was nice as we hadn't had that before! Location is perfect, central to the old town and so easy to get to everything. Would definitely stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tamarakerr
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Paź 2016
9.7

This hostel is awesome! Comfortable beds, clean toilets and showers and in a prime location which is near the water. Staff are so friendly too and will help you with anything you need!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
7.1

The hostel is in a great location, close to old town and to bus station. It was super clean all the time but the commun area was not so good... Not enough space and broke chairs cover with a blanket. Breakfast is included but nothing special, cereal and toast. No kitchen, only a microwave

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Wrz 2016
9.1

Small hostel but great location, the showers were nice and hot and bathrooms clean. Only issue was getting to the top bunk without a ladder, bit awkward especially for a short person. Staff were lovely though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Wrz 2016
9.7

Super chill And awesome staff. I was lucky I was on the bottom bunk because there are no ladders to get to the top but it was a good laugh watching people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marziipants96
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Great, convenient location. Staff are very helpful. Area is really nice and close to the beach/convenience stores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
10.0

Just amazing! Flexibile, knowledgeable, kind and clean. Also very central. I would def stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • KMH94
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Wrz 2016
8.0

2인실 선택해서 그런지 다른 건물로 이동했습니다. 그런데 청소가 안되있어서 직원도 저도 당황했었습니다. 개인실이라 그런지 조식은 없었는데 부엌이랑 화장실도 넓고 세탁기도 있었습니다. 대신 엘리베이터가 없어서 캐리어 들고 올라가야합니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.3

Mi estadía en el Silver Central Hostel fue una de las mejores! Super bien ubicado, el hostel muy limpio y los cuartos muy cómodos. Además ofrecen un desayuno muy rico y una cocina muy práctica. Las recepcionistas muy buena onda, sobre todo Zrinka, que me dejó quedarme en el hostel hasta la medianoche porque mi bus salía bastante tarde! La verdad lo recomiendo mucho y definitivamente, volvería!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.