Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Silom Art Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 93 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 93 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Silom Art Hostel Located at 198/19-22 Soi Silom 14 on Silom Rd., , Bangkok.
Silom Art Hostel
Thailand
Bangkok 10500 198/19-22 Soi Silom 14 on Silom Rd.
91% 93
13.7258779 100.5249667
Silom Art Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lis 2016
9.4

Sehr gemackvoll eingerichtet, Doppelzimmer absolutes Hotelniveau, sehr sauber, gemütliches, riesiges Bett, ruhige aber zentrale Lage, hilfsbereite Mitarbeiter. Hier bekommt man richtig viel für sein Geld!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.4

Great, safe hostel. We had a private room which included a small little balcony. Would 100% stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
8.3

Lovely staff, good location about 10 minute walk to the closest BTS station. Not too much of an atmosphere in the communal areas but had some really cool chill out space. Would definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • neverstill
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Paź 2016
10.0

All I needed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.4

This hostel is so cute...artwork everywhere gives it a neat atmosphere. Its really big and well organized with great security. Staff were friendly and around when needed. Location is also good...near silom but quiet area. Already planning to come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • spenglersan
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Paź 2016
8.9

Super freundliches Personal und nette Atmosphäre! Gut gelegen und alles was man braucht direkt in der Nähe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.3

the staff are nice and accomodating. Only the room has a/c and if you will go out of your room there is no air a/c and even in the lobby of the hotel, the TV is not friendly to use, we need to call an assistance all the time or sometimes it's not working and there is not much English channel to watch. shower is a little bit abnormal bcoz once you get the correct temp of your desire it will change later and become very cold or very hot. location of the hotel is good bcoz it's near to street food.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
9.7

Really great hostel and location with a lovely rooftop, friendly staff and clean rooms. I went when it was a little quieter so less of an atmosphere but within walking distance of markets and bars. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Sie 2016
9.1

Was only in Bangkok one night due to flight connections. The hostel was located centrally and near many attractions, the staff were friendly and very very helpful. I will derinitely come back and stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
9.1

Déco sympa et atmosphère décontractée ! Emplacement un peu loin du métro mais en retrait de la rue principale (chambre sans bruit).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.