Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Siena Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Siena Hostel Located at via Fiorentina 89, , Siena.
Siena Hostel
Italy
Siena 17 53100 via Fiorentina 89
85% 468
43.3405982 11.3058114
Siena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • merete_ew8413
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
6.0

The shower in the female dorm was not very clean!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Lip 2016
5.1

Muy alejado del centro histórico y las duchas estaban muy muy sucias!!! Pero todo el personal es muy amable (el cocinero también )

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Lip 2016
8.9

Amazing staff who goes out of their way to help you. Clean rooms. Only con is poor location but it's the best you're going to get for a reasonable price in Siena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lip 2016
9.4

대부분의 것들이 완벽합니다. 위치가 안좋지만 전화하면 픽업이 오고 시내까지도 태워다줍니다. 진심으로 가장 좋은 직원들과 서비스입니다. 최고. 강력 추천합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Lip 2016
4.3

Far from the city. Hostel has charged shuttle services, is convenient and helped us when we needed to leave early. Staff is nice but confusing sometimes. No kitchen but they helped us when needed. Breakfast has Nutella and that says a lot! We had a pleasant stay!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
9.1

Excellent stay, it was awesome to have breakfast included and a clean safe place to sleep. They overbooked our room, but the staff were so helpful and let us stay in a nicer room for the same price. A bit of a trek from the train station and city center but worth it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
7.1

Overall this was a fine place to stay, easy enough to to get to city, good atmosphere and staff were friendly. It was not particularly clean especially the bathrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Lip 2016
9.4

The staff were absolute superstars, rooms were big and clean and breakfast was delicious! 10/10 would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
8.6

Nice place and helpful staff! Would have liked having a/c in the room though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Cze 2016
9.7

The staff was incredibly nice! The only thing is that it's outside the center and you have to take a bus to come and go. But I would definitely recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.