Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Siena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 611 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 611 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Cze 2017
8.9

En ubicación no le puse la máxima calificación porque se encuentra a las afueras pero el autobús pasa justamente por fuera del hostal, donde hay una parada y puedes tomarlo para llegar al centro de Siena, así que eso se resuelve. En limpieza le puse una baja calificación porque había insectos en el interior del cuarto rondaban en las paredes y la cama, no supe qué tipo de insectos eran pero tal vez se colaban por la ventana, estábamos en medio de muchos árboles. Fuera de eso, todo era perfecto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

The people here were fantastic. We were greeted kindly and were offered free cold drinks on arrival. We were allowed an early check in which was great. The staff were welcoming and made sure we knew of all of the best deals. Nearby pizza place was also amazing. The free breakfast was certainly a positive too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marcev2016
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Cze 2017
8.6

Bastante bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
7.7

The friendly and helpful staff made up for the lack of cleanliness in the dorm bathrooms (showers/toilets weren't cleaned my entire stay). But the staff looked after all our travel needs and found answers to all our questions. The owner treated us to unique non touristy experiences - visiting Monte Chiaro winery was great. The hostel is a 30 min walk to town walls, then another 10 min to Piazza Campo. They did offer free shuttle bus whenever they could. Bus stop is just outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2017
8.6

A very clean and comfortable atmosphere. They should have fans or Air Conditioning. No hair dryer and the beds are small. The hostel offers laundry and dryer service with your detergent and softenet. The elevator goes to the 2 floor. After that, you must go upstairs to the 3rd floor. Italian breakfasts in hostels does not include eggs, bacon, cheese, etc. Make sure to get your own food ehrn you stay in a hostel. The single hostel in Siene. So, you better look for hotels or bed & brea

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.1

VERY RECOMMENDABLE Super Service and clean rooms! - Welcome cocktail on check in - Rooms were offered to switch so that I had a room to myself - Free onsite parking and free shuttle bus into the center - Great travel advice - Free breakfast with fancy juices and marmelades - Nice room with sink in the room - They offer also bar crawls on Saturdays and daily city tours

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.1

The hostel is amazing! Lots of space and very calm. On the other hand, is not too close to the city center, But there are ocasional buses. The staff was super nice. Totally recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Cze 2017
9.1

Un gran equipo de trabajo. Me ayudaron siempre y tienen una gran disposición. Me llevaron hasta la estación​ de tren el día que me iba, unos genios. Cama comoda, ducha caliente, buen desayuno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
6.9

Personal sehr freundlich. Zimmer sauber. Klima nicht funktioniert. Kakerlaken leider im Bad und auf Terasse

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nikaragua, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
5 Cze 2017
9.7

Muy buen hostal, un poco retirado del centro histórico pero en realidad la estación de bus está justo al salir del hostal y muchas rutas de buses te llevarán hasta El Centro y la estación de trenes. El desayuno es muy italiano y está muy bien, Pietro es muy amable y su mascota es adorable. Laura es muy amable también. Lo único que quizás deberían mejorar es que en la habitación que estuve hay pocos enchufes pero en realidad no es nada que incomode. A 100mts del hostal hay un Mc Donalds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.