Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Siena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
10.0

Fantastic commun of stuff! Very helpful and generous welcome that outweighs everything else. Place with character. I am glad to have stayed in this special place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
7.4

Es lindo y muy limpio. El desayuno estaba bien pero la ubicación muy lejos del centro, aunque te podes tomar un bus.. de todas maneras es el único hostel que hay así que por 1 noche está muy bien. El personal muy amable. Yo tuve que cancelar una noche porque tenía que irme y no me quisieron devolver el dinero pero así es su política de cancelación así que no hice objeción al respecto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.4

Muy agradable hostal , esta limpio, los servicios son muy buenos . Si no tienen gente tienes tu cuarto solo . La ubicación no esta cercana pero llegas con un bus gratuito muy rápido al centro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
6.9

The hostel staff is very friendly and very helpful. It is very far from the city centre but the fact that they have a shuttle service that is reasonably priced helps a lot. I highly reccommend the shuttle. It was nice having a room to myself my only complaint is how vacent the hostel was. The breakfast was okay, nothing special but not terrible. Overall I wouldn't stay here again because it's just too far.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
6.9

Ho alloggiato con un amico in una stanza doppia, gentilmente offerta dal gestore al posto dei posti letti che avevamo prenotato nella stanza da sei. La stanza era modesta e pulita, con tanto di angolo lavandino, non male come comodità. L'area comune arredata in maniera giovanile. Colazione giusta in quantità e qualità buona. Purtroppo i bagni sono stati l'elemento negativo del soggiorno. Stato pulizia molto basso e un solo WC di tre funzionante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Gru 2016
8.6

Not bad. Drawbacks being thin walls and being far from the town center. After 9am there are not a lot of buses going into town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Gru 2016
10.0

great place. extremely welcoming and friendly. highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2016
6.6

A nice hostel with friendly staff, good facilities and free (basic) breakfast. The location is pretty bad though - far away from the city centre + located right on a road with lots of trafic, so not so easy walking there. A bit pricy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lis 2016
9.1

Loved my stay here! My room comfortable and the staff were really nice. Breakfast was decent but nothing special, and the location was a bit out of the way. Overall, I enjoyed my stay and it was great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
31 Paź 2016
9.4

Really great place!! The staff is great, especially the manager. They were always offering to give rides into town or show me a cool hike. Grocery store is close. It's a good walk from the train station and a longer walk from to downtown siena, but I did it every day and it was nice. THere is no kitchen, but the cook meals in the evenings and have breakfast provided which is nice. This was one of the best hostels I've stayed in, in my 3 months in europe!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.