Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Siena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 561 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 561 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.9

We really enjoyed our period there, the guys were friendly and they helped us a lot!! The rooms were cleand comfortable and the showers powerful!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
9.1

Perfecta estancia en un sitio muy agradable y personal muy atento. Te sientes como en casa. Buena música ambiente en la zona de bar. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
7.1

Positives: -the cheapest option in Siena -the staff is ridiculously nice -awesome showers, hot water for a long time and powerful water pressure -comfy beds and blankets Negatives: -super far from the city center; it takes about 40 minutes to walk to the city center -barely any TP and no paper towels in the bathroom the full 2 days I was there -most doors in lady's bathroom broken -mediocre breakfast at best -wifi didn't work Would consider Airbnb next time...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
10.0

Fantastic commun of stuff! Very helpful and generous welcome that outweighs everything else. Place with character. I am glad to have stayed in this special place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
7.4

Es lindo y muy limpio. El desayuno estaba bien pero la ubicación muy lejos del centro, aunque te podes tomar un bus.. de todas maneras es el único hostel que hay así que por 1 noche está muy bien. El personal muy amable. Yo tuve que cancelar una noche porque tenía que irme y no me quisieron devolver el dinero pero así es su política de cancelación así que no hice objeción al respecto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.4

Muy agradable hostal , esta limpio, los servicios son muy buenos . Si no tienen gente tienes tu cuarto solo . La ubicación no esta cercana pero llegas con un bus gratuito muy rápido al centro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
6.9

The hostel staff is very friendly and very helpful. It is very far from the city centre but the fact that they have a shuttle service that is reasonably priced helps a lot. I highly reccommend the shuttle. It was nice having a room to myself my only complaint is how vacent the hostel was. The breakfast was okay, nothing special but not terrible. Overall I wouldn't stay here again because it's just too far.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
6.9

Ho alloggiato con un amico in una stanza doppia, gentilmente offerta dal gestore al posto dei posti letti che avevamo prenotato nella stanza da sei. La stanza era modesta e pulita, con tanto di angolo lavandino, non male come comodità. L'area comune arredata in maniera giovanile. Colazione giusta in quantità e qualità buona. Purtroppo i bagni sono stati l'elemento negativo del soggiorno. Stato pulizia molto basso e un solo WC di tre funzionante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Gru 2016
8.6

Not bad. Drawbacks being thin walls and being far from the town center. After 9am there are not a lot of buses going into town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Gru 2016
10.0

great place. extremely welcoming and friendly. highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.