Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Siena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Sie 2017
8.3

The hostel is not located in the center but it's really close by car, bus or bike. Great staff and facilities. The only real negative point: the shower was really dirty

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
8.9

È un buon posto per incontrare la tanta turista dal mondo! Grazie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • tmellis902865
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Sie 2017
8.0

Staff were really helpful. Definitely recommend going on the sunset picnic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sie 2017
9.4

A little ways from the city but there are many buses that run and can take you. The bus stops are right outside the hostel. The staff was very friendly and helpful while we were there during the Palio. There is no AC which made the room warm but that would be my only complaint. A great place to stay for a grey value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ManuelaVedovato
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2017
8.0

Ostello molto bello, ottima atmosfera, e personale davvero molto cordiale. Vicino alla fermata dell'autobus per andare in centro. L'unica nota dolente è che io e la mia amica stavamo nella camerata femminile per due notti. La seconda notte la mia amica si è ritrovata le cose di una altra persona nel suo letto e le sue spostate chissà dove. Sarebbe facilmente risolvibile se invece che dare solo le chiavi della stanza, comunicassero anche il numero del letto da occupare.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
6.0

Nous avions réservé une chambre de 3 lits avec salle de bain privative par internet, arrivés sur place le réceptionniste nous a donné une chambre d'environ 6 m2 avec 2 lits et un lit d'appoint qui ne laissait plus aucune place pour circuler dans la pièce, pas de toilettes ni de douche privées. Le réceptionniste nous a expliqué que ceci était normal. Nous avons fini par annuler notre séjour de deux nuits dans cet établissement et sommes allées ailleurs. Tres déçus de cet hôtel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2017
8.9

The best part of the hostel is the team, they made me feel home in every situation , and all the extra activities (like the sunset picnic) were amazing! The breakfast is also good! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
3.4

Non è un ostello ma un centro di recupero disagiati mascherato come ostello

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.7

all good .....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
9.1

As a solo traveller, this was the best hostel I have stayed at! Such great staff and spacious rooms. Loved the organised events including the wine tasting and sunset picnic. Eliza, one of the staff members, took us out to the centre of town for a night out and we had a blast! Will definitely be coming back to Siena Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.