Hostelworld.com

Siena Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Siena Hostel Located at via Fiorentina 89, , Siena.
Siena Hostel
Italy
Siena 17 53100 via Fiorentina 89
86% 407
43.3405982 11.3058114
Siena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Kwi 2016
8.9

abbiamo dormito in 7 persone divisi tra stanze doppie e dormitorio con piu' persone. tutto ok!!! pulito,silenzioso e bagni attrezzati. colazione completa ....brioches fresche. posizione comoda a siena, se sei in macchina arrivi in pochi minuti. buon prezzo .21 a testa x una doppia. consigliato!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

Ottimo! Pulito colazione abbondante e personale cordiale e disponibile! Grazie ancora!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

I stayed in the men's dorm for an evening and I thought the hostel was great. The staff was really nice and friendly, the lockers to store your things are huge and they provide the lock, breakfast was good and it was also very clean. My ONLY complaint would be the men's bathroom. Only 1 sink, 2 toilets (one with a broken handle so you can't close the door), and the 2 showers the frosted door doesn't leave much to the imagination. Besides that fantastic hostel! Would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
9.1

You depend on transportation to get back and forth from the main tourist areas and the buses stop running early. But otherwise it was nice. The staff was very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
10.0

Un lugar delicioso, los chicos de la recepción muy amables y siempre dispuestos a ayudar. El desayuno delicioso y el lugar súper limpio y esmerado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
9.4

Very good place a little far from the center, but very well communicated, the people there's very kind

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

Super nice place to stay ....Love the staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
9.7

Molto bene hostel, piacevole e cordiale personale. Posso la pace della mente di raccomandare. Sono qui di nuovo e certamente contento seconda volta di tornare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.7

ottimo ostello, sicuramente ci tornerò e lo consiglio, non è vicinissimo al centro storico, ma ci sono gli autobus e comunque 2,5 km si fanno anche a piedi se si torna di notte

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
9.1

The best hostel I have stayed in so far. It was about 1.5 miles from a lot of the sights in the city, but it is walkable and there are busses that go periodically. The rooms were clean and supplied with clearly fresh linens. The bathrooms were old, but spotless. The breakfast was the best I have had in a hostel so far, with fresh baked rolls and croissants in house as well as bottomless coffee. There is also a bar in the hostel and a pizzeria across the street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.