Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Siem Reap Holiday Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 955 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 955 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Siem Reap Holiday Garden Located at Steng Thmey Village, Svay Dangkum Commune, Siem Reap, Siem Reap.
Siem Reap Holiday Garden
Cambodia
Siem Reap Brian Steng Thmey Village, Svay Dangkum Commune, Siem Reap
86% 955
13.3547672 103.8492214
Siem Reap Holiday Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.7

Nice place and close to heaps! Bars and food ect. Yes recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

Nice and quite place. Very clean and close to town (short 5 minute walk)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.4

Good place. Nice host.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.4

Nice quiet place to relax on holiday. Food and markets 2-5 minute walk. Room was very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Sie 2016
8.9

Stayed in a private, very nice would go back again. Staff were helpful and location only a 5 minute walk from pub street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
9.7

Clean and enjoy. Owner very nice and help me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.4

We had a wonderful stay! We ended up extending for an additional 2 nights!! Way to much to do in Siem Reap! The place we stayed is very close to the nightlife and food area so makes it much easier. Our tuk tuk driver Mr Raya was great and the tours were well priced.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.7

Very clean and large rooms! Location is perfect and the owner was very helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.7

Beds comfortable. Rooms very clean! Location is great! Mr Raya was our tuk tuk driver for 2 tours we did and he was very nice!! The temples are great but very hot so take water! We really enjoyed our stay in Siem Reap....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.6

Brilliant location, very close to the Night Market and to Pub Street. We organised our transport for our temple tours with them, which was a pretty good deal. Our room was very large. There was a bit of an issue with our door lock (had to be done in a VERY particular way) but it was fine in the end. The bathroom was a wet room, but the plug had trouble draining so after a shower pretty much the entire room was a little bit flooded for a while. Again, not a huge problem. The cats are cute!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.