Hostelworld.com

Shinjuku City Hotel N.U.T.S TOKYO

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
Shinjuku City Hotel N.U.T.S TOKYO Located at 1-16-5 Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo.
Shinjuku City Hotel N.U.T.S TOKYO
Japan
Tokyo 1600022 1-16-5 Shinjuku, Shinjuku-ku
77% 441
35.6897640 139.7107797
Shinjuku City Hotel N.U.T.S TOKYO
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Kwi 2016
8.9

The place was very clean. The breakfast was small, but it was nice having something to eat (and free coffee and orange juice) before going out everyday. Staff was helpful and nice. It is a little pricier than other places in Tokyo but it's still good for the money, especially considering Tokyo hostel fill up fast. Location is okay. It's close to a train station, but Tokyo trains are a little tricky so make sure you know how to maneuver them and you know where it's going.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
3.1

It's not a hotel to stay overnight but is meant for those who wish to spend shortest time enjoyment!!! The rooms r so small that traveler has no space for his luggage. The bathrooms n facilities like towels etc r of low quality. In short it can not be recommended at all. IYH is far far better than such hotels.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
8.0

wonderful service

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
7.7

A handy location and the room catered for the needs of our group of 3 perfectly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Sty 2016
2.0
Przetłumaczone przez Google

Położenie było w porządku, ale hotel nie ma usługi. Podłoga byliśmy na był odnowiony, więc 8 rano - 7days 6PM w tygodniu były młotki i wiercenia. Łazienka stary i spleśniały i prysznic był straszny. Dodatkowe opłaty 3000 jenów dla osób odwiedzających lub przebywającym w nocy (kilka godzin, aż pociągów wznowiony). Pokoje są bardzo małe.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
6.3

The room was good, however we had requested a non-smoking room and were put in a room that smelt strongly of stale smoke. We were moved into a new room which was on a level where they were completing building works so was noisy and had no English channels on TV. Bathroom was not very clean. Staff were great, very helpful and friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Byliśmy 4 osobowy z przyjaciółmi. Pokój był doskonały, czysty, dużo fasilities i bezpłatnego drinka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Świetna lokalizacja! Łatwo dostać się do i pokoje były dobre. Chciałbym zatrzymać się tu ponownie na pewno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2015
6.6

Found several hairs in one of the beds which indicated they mightn't have been washed thoroughly .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
9.1

It was a good experience nothing special but for the money you get a lot of amenities in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.